Politici začali reagovat na úspěch Kingdom Come, k Vávrově nelibosti
-
Takže politik podle tebe nesmí napsat na svůj soukromý profil napsat nic o nikom a ničem jiném, protože by to bylo parazitování. Ona nepřijela před kancelář Warhorse s televizním štábem a nenechala se u toho fotit ani nezaplevelila většinu toho příspěvku sebepropagandou jako ti dva šašci. Dokonce se ani nenavážela do Vávry (a to ani v reakci na ten jeho blábol). Tedy dokázala oddělit autora od díla, což Vávra evidentně nezvládl a paradoxně jí tím udělal mnohem větší reklamu, než kdyby to nechal být. Normálně by ten příspěvek viděli z větší části jen ti, co profil sledují.
Vávra je často kritizován i na Gamesech. Taky bys mu tleskal, kdyby do diskuze pod recenzi napsal, jak si to redakce dovoluje parazitovat na jeho díle (koneckonců redakce z toho má zisk) a ještě mu dát vysoké hodnocení?
-
To je sranda. Vždycky si vzpomenu jak Andrej sliboval halu pro Sáblíkovou, už se těším na další volby kde to jistě zase bude velký téma 😂
-
Tak sa pýtam, rozchodí Vávra tento úspech ?? Už predtým mal ego ako mrakodrap...Ale obdivujem ho, jeee neskutočný. Venovať sa politike, písať lolotiny na FB a všade možne, vysedávať v krčme a popri tom spraviť takúto geniálnu hru...WaU...Alebo to spravil po česky: Dejte mi lidi a já to udělám...Protože můžu... 😛asi naozaj treba oddelovať dielo od tvorcu...
-
Mě spíš fascinuje kolika lidem to přijde v pořádku. Byly tu kauzy kdy Babiš přijel "pomoct" obětem tornáda na Moravě a nafotil se u toho jakoby pomáhal do sedření kůže aby měl skvělé PR.
Následně po povodních potom Fiala který vystoupil z autíčka se slovy jak je to nešťastné že si ušpinil oblek, čímž v podstatě dal taky najevo že si tam přijel pouze udělat PR.
Jediný kdo tam reálně pomáhal byl Pavel.
Teď když podobné nahánění pozitivních PR bodů předvede další politik, tak je to najednou v pořádku? 😃
Vávra onu situaci popsal dobře, jenom pro to zvolil sakra špatná slova - mohl to napsat víc diplomaticky, to by nás ale všechny překvapilo daleko víc 🥲
Když by Vávra zapracoval na svém způsobu vyjadřování, tak by jej mohlo brát vážně daleko víc lidí. Je to trochu škoda.
-
No tipnul bych, že ten kdo to vlastní. Co myslíš ty?
-
To jsi nepochopil, tam je lež záměrně mířená, každý článek je ohnutý určitým správným směrem. Ale je to soukromé médium, můžou si samozřejmě psát co chtějí, když to bude v rámci zákona.
-
Docela síla vidět novinkový a Twitterový alobalkáře v diskuzích s hrama. Jen tak dál. V každém článku, jo? A Proč musí? Kdo jim to přikazuje? To asi nebude těžké sem dát pár příkladů, že?
-
Ona jen pochválila produkt, nic víc, nic míň. Vávra se zachoval jako ocas, kterému jakože leží svět u nohou. Navíc její pochvala neměla vůbec nic do činění s ním. Byla to jen a pouze slušná pochvala kvalitního produktu z Česka. On z toho udělal politiku, něco osobního a ještě si ten produkt přivlastnil. Prostě ocas, jak píšu.
-
To je úplně mimo, pochybuji, že se Pekarová nějak opírala do Kingdom Come. Takže když už, tak je to následovně: Co si dovoluješ mi chválit jídlo, když jsi ho nevařil a navíc nesouhlasíš s názory, které mám. Akorát rozdíl je v tom, že ten kuchař to dost možná vařil sám, zatímco na KC dělalo mnohem víc lidí, jenom Vávra se zase nadutě chová, jako by to dělal sám
-
jaké číslo, jaký článek. Přesně, konkretně poprosím, pak poprosím doložit, proč je to lež. Pokud ne, tak jsi lhář ty.
-
volič fica, co? Co kdybys svoje moudra šel šířit do své země, tady o to nikdo nestojí.
-
V akých Vavrových názoroch na politiku nesúhlasíš? To by ma fakt zaujímalo, pretože zatiaľ tu v diskusii vyzeráš ako jeho veľký simp.
-
V každém čísle, v každém článku. Oni musí, jsou za to placeni. Jestli jsi to ještě nepochopil, oni nepíší co chtějí, ale co mají psát. Jejich čtenáři, tedy pravděpodobně i ty, jsou vlastně stejní jako důchodci, listující denně Bleskem, i když jimi paradoxně opovrhují. Potřebují, v pro ně pochopitelné formě dostat zprávy, které již dopředu považují za reálné, ač jsou ve skutečnosti do určité míry smyšlené a překroucené, aby doplnili hladinu endorfinu a zavedli mozek tam, kde nebude nucen být příliš použit.
-
o tom kto sa strapnuje by som na tvojom mieste radsej mlcal...pretoze v tejto discipline si prebornik
-
len doplnim ze vavra nikdy nerekel ze hra je len jebo zasluha..naopak casto vyzdvihuje cely team a ich sikovnost...len hold pseudoliberali voci nemu radi vytrhavaju veci z kontextu a siria dezinformacie jak sa im to hodi
-
s noblesou sa maximalne tak snazi nahanat si hlasy pred volbami...preco ich nepodporila skor, ale az ked vidi uspech? vavrovi sa vobec nedivim uprimne...spinia ho kade chodia, vytrhavaju voci nemu veci z kobtexru a do toho si pridavaju solidne dezinformacie...warhorse hru vytvorili bez akejkolvek ich podpory...veselo mohli hre robit reklamu uz davno..ale to niee
s vavrom nesuhlasim v mnohom co sa tyka politiky, ale v tomto pripade nemoze byt na strane pekarovej nikto nezaujaty
-
este predtym si ale toho kuchara pred vsetkymi dourazal a vymyslel si ze jedlo chyta spinavymi rukami a pouziva pokazene suroviny
sorry ze som si dovolil doplnit ti podstatnu cast kontextu...
ale nazorne si ukazal ako funguju zapadne "nezavisle" media a aj vsetci vavrovi odporcovia...vytrhavat z kontextu aby mohli pospinit kazdeho kto ma pre nich nepohodlne nazory
-
Podle mnohých zde, kdybych si v restauraci dal nějaké luxusní jídlo, pochválil bych na Facebooku kuchaře, tak že by mi napsal, co si to dovoluji psát, že jsem já nic neuvařil a ať se nepřiživuju na jeho práci? Jako vážně?
-
Kult osobnosti je vždy pr**er. V tomhle případě tomu podlehl jak on sám u sebe tak jeho věrní. Tohle do budoucna může být jenom horší.
-
To je jasný, letos jsou volby. To se zase bude všude myslet na občana:D