Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je to dobrá,ale tá grafika pre ps3 je na úrovni ps2 10 rokov dozadu.Bleeee. *8*
  • Milá redakce, můžu se zeptat na význam slova "polopatický"? Znám "po lopatě" aneb dávkovat někomu informace po kousíčkách, tzv. "po lopatě", ale "polopatický" - žili byli kdysi tři pati, homeopat, telepat a polopat?
  • Vypadá to jak mix Pyramid Heada a Big Daddyho, jen daleko míň hrozivý a zajímavý. Tak to dopadá, když tvůrci přehlédnou důmyslný design a prostě hodí příšeře na hlavu první věc, co je napadne.
  • Myslím, že píšeš do špatného článku kamaráde :)
  • Někdo mě volal ?
  • Mato1987
    Vyzerá to bohovsky, ja sa teším ako malý pišta :) Už len týždeň ostáva do vydania hry, mimochodom kto by chcel pozreť kvalitné rozhovori s tvorcom hry tak odporúčam.
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLtqND44qlLQT5Gjk4KwR_-cdLbIDDD-ld a
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLtqND44qlLQRCon26lMRRyQschPR9yhhh
    Je tam kopa videí o tvorbe hry a rôzne rozhovory so zvukovým majstrom, art directorom a tak podobne, stojí to zato *3*
  • Objednáno a už se těším *14* Není nad noční hraní *15*
  • Škoda že z toho udělali FPS když chci střílet, chtěl jsem to koupit hned jak to vyjde.

Co už, počkám na 3rd person shooting mod a na snížení ceny, jejich problém.
  • schumicrast
    Vidím Evil dead, Hellraiser, Demons a spoustu dalších 90 klasik. Ještě humor, trash metal a budu se svíjet blahem....
  • deridon
    Konečně jsem mohl porcovat děti, aspoň vím jak se vyrábí dětský olej v režii Isaaca Clarka.
  • Proč prostě neudělali nový Evil Dead? Tohleto působí jako jako míchanice RE,DS a SH. Neskutečný klišé a horror ani omylem.
  • Veskoslav
    Jak píše Inqu. Moc mi nepřišla akční, ano přibylo zbraní, ale podle mě jsem se vícekrát "leknul" u druhého dílu než u 1. dílu. Podle mě za to hlavně mohlo to, že v DS 1 mi to prostředí přišlo sterilní po čase, kdyžto dvojka střídala prostředí. A DS 3 není zase tak špatné, jak se prezentovalo. Mám ho z Humble, jak mělo EA balíček a není to horor, spíše hororová arkáda, kde je spousta věcí nedořešených, ale v rámci herního světa je to lehčí nadprůměr.
  • Inquisitor
    Já jsem dohrál první i druhý díl kousek po sobě a dvojka mi nepřišla o moc víc akční než jednička. Spíš je to tím, že je to o něco svižnější, střídají se tam víc scény a prostředí, možná je to tim. Mě osobně se líbí víc než první díl, je tam totiž víc poletování v prostoru a to mě baví :). Trojku mám na originu asi víc než rok a ještě jsem nehrál. Právě po těch negativnícg reakcích není chuť, ale asi stejně vyzkoušim když už to mám.
  • The Evil Within mě zaujalo podobnost s RE4 se mi zdá jako dobrý základ pro hru tohoto typu. Těším Těším *15*
  • Lukyz
    Neříkám, že neměla svoje "světlé" chvilky, ale oproti DS1 to už byla na mě moc velká řežba. DS3 jsem na základě recenzí a pár gameplay videí už ani nezkoušel. Fakticky bych si přál něco jako RE 1-3, SilentHill 1-2 apod. *13*
  • Veskoslav
    Náhodou. Scéna z dětské školky v Dead Space 2 mě tenkrát málem zabila. Od té doby nehraji horory ve tmě a sluchátky.
  • Inquisitor
    Chlápek s trezorem bude asi něco jako Nemesis v RE 3 a bude nás obveselovat celou hru.
  • Není tajemstvím, že pod Mikamim se tam zapracovávaj lementy, které měly původně být RE4. Ale už podle ukázek to místama hodně odkazuje ke své bývalé značce a hlavně ke klasickým japkama chápaným hororovým prvkům (otáčení postavy zády k hráči a podobný srandy, které se v RE objevily).

Musím říct, že to nevypadá na pohled špatně, ale čím víc z EW vidím, tím to bude sice zodpovědná přehlídka šíleností, ale ta samotná atmosféra survival hororu působí pořád nějak uměle a mám obavy ze zabřednutí do dnešních pseudohororových standardů počínaje lacinýma lekačkama, i když místy pár dobrých nápadů ve videu bylo k vidění. Osobní hraní bude jistý, ale jestli Mikami předvede to, co se vyloženě od něj čeká, těžko si dovolím na to sázet. Snad to taky dělá celej ten engine, nevím...

Každopádně, frajer s trezorem místo palice (i trezor sám) má potenciál ve hře vybudovat solidní momenty a jde vidět, že stojí na promyšleném nápadu.
  • Lukyz
    Já stále doufám, že se z toho vyklube spíš horor než temnější řežba typu DeadSpace 2.
  • residentevilfans
    Tesing velky! Doufam ze Shinji nezklame. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit