Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • System souboju mi pripomina Dofus.
  • bmarg
    Jooo, Gorky to je hra mého "teeneage" dětství... Snad celej srpen jsem u toho proseděl, to byla ještě stará dobrá hra, kterou jste nedohráli za jedno odpoledne. Nesmírně taktická hra :-) Vedle Falloutu to byla moje srdcovka
  • Ale hlavně se nedívej na gameplay od Gorky zero, to už byla tuctová hra a moc společného s Gorky 17 neměla. Určitě mrkni právě na Gorky 17 a vřele doporučuji, určitě tomu dej šanci a zkus si to sehnat a zahrát, opravdu skvělá hra.
  • O gorky jsem jeste nikdy neslysel. Asi zkouknu par gameplay videi, at jsem v obraze.
  • Tak to je snad nejlepší herní novinka v tomto roce!! Modlím, se aby to bylo alespoň z poloviny tak perfektní jako 17 a pak budu radostí bez sebe! Strašně se těším, hraju už spoustu let a hral jsem nespočet her všech žánrů, ale nemůžu si pomoct - Gorky 17 patří v žebríčku mých top her zatraceně vysoko. Neuvěřitelná atmosféra, parádní hratelnost a soubojový systém, bylo to naprosto chytlavé. Snad to dobře dopadne.Juchůuuuu!!
  • Mam ji, spatna hra tí neni, ale hardcore? Vzdyt je docela jednoducha.
  • battleisle platinum - gog.com
  • díky moc
  • Thumb up, taky děkuju za tip. Mám ho rovněž ze Score, ale pod Vistama mi neběhá.
  • fixcz
    gog.com (hledej Battle Isle Platinum)
  • Jooo incubation a já si nemohl vzpomenout jak se to zatraceně jmenovalo, nevíte kde by se dal takovej klenot v dnešní době sehnat ??? byla to fakt hardcore hra.
  • jooo incubation a já si nemohl vzpomenout jak se to zatraceně jmenovalo, nevíte kde by se dal takovej klenot v dnešní době sehnat byla to fakt hardcore hra ???
  • No vida, to jsem netušil. Já ho hrál poprvé, když vyšlo u Score a dost jsem se divil, že jsem před tím o takové dobré hře nevěděl - trochu mi atmosférou a tuhostí připomínalo staré Incubation. Jen se teď tak trochu bojím, že buď dosáhnou stejné atmosféry, ale v prodeji propadnou (ošklivá grafika, nepřístupnost a bla bla), ale my pravověrní budeme nadšení. No a nebo to zpřístupní masám a pak teda potěš koště:-)
  • Pro US se Gorky 17 jmenovalo Odium, takze je mozny si spis budou lamat hlavu nad Odium 2. Ale jinak: Hell, Yeah! Porad tomu nejak nemuzu uverit, chci videt obrazky! Doufam ze se jim podari dostat do tymu alespon nejake cleny toho puvodniho - idealne gamedesignery - a kdyz ne, tak se modlim, aby se jim co nejlepe podarilo zachovat atmosferu a klicove prvky sedmnactky.
  • Super, konečně nějaká pořádná gamesa! A pak prej, že E3 nic nového nepřinese:-D Jen bych řekl, že teď si amíci marně lámou hlavu, co má to "gourkaj" jako bejt:-)
  • WOOOOOOOW Gotky 17 byla prava hardcore hra :) bez navodu bych se v jistych castech proste po*al :D hlavne absenci zasadnich zbrani ktere bych snad nikdy nenasel
  • !!! zázraky se dějí
  • Aaaaaaaa asi se radostí počůrám *8* *1* tohle jsem opravdu nečekal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit