Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Já v první chvíli myslel, že je to nějak evolvovný mod pro Crysis (Living Legends), který jsem notnou dobu nesledoval. Ale koukám, že je to něco úplně jiného a hodně moc slibně vypadajícího. Jsem zvědavý, co z toho vyleze a zároveň se opatrně ale hodně těším.
    Kdo z nás (no moc nás možná nebude) neměl u Windows 95 vypínací zvuk: "Shutdown sequence initiated" :D
  • LL je jen taková zkriplená náhrada. Spíš mi to připomíná Hawken než MW(3).
  • Mechwarrior_bw
    nevyzerá to najhoršie ale doslova hlúpo pôsobia keci pána Bullocka že na TOTO ľudia čakajú viac ako dekádu... ľudia nečakajú na mulťák pretože ten už veselo funguje v podobe LL ( http://goo.gl/2BkF2 ) ale na SINGLE-player pokračovanie na ktoré zatial nikdo nemá gule.

Ukážka je v rámci free2play projektu OK ale neviem čo by fanúšikov série prinútilo vybrať si práve Onlive na úkor LL alebo nebodaj prejsť na Onlive. A rád by som videl ukážku bez hudby ktorá prekričala všetky zvuky.
  • No hurá, někdo se ozval :) . Absence otřesů by se ještě dala svést na ranější verzi hry, ale třeba že pro míření se hýbe celý trup/kokpit, to je celkem trapné.
  • Mě to připadá trochu nudný. při chůzi se třepe kabina, ale zaměřovač vůbec. Já sem hrál jen Mechy 3 a to jen demo, ale pamatuju se, že jedna salva raket dokázala slušně znepříjemnit život, něco to poškodilo, ať už nějaký zbraně nebo třeba nohu a pak se robot blbě hýbal. tady stáli dva roboti naproti sobě a stříleli o sto šest
  • Diky moc, to bude ono. Roboticka klasika vsech klasik :)
  • Tahle hra ma potencial me zase jednou na dlouho prikovat k PC :-).
  • ou tohle je hra na kterou se tenhle rok tesim nejvic proste bomba je malo her z mechy nebo spis malo kvalitnich her z mechy
  • jj to už je ale let
  • Blue.Shark
    Tak tohle mi podstatně zvedlo náladu :)
  • Jo jo, to je Robot Jox. Svého času můj nejoblíbenější film. Nebyl pro mě problém ho shlédnout 2x denně každý den. *14*
  • robot jox? http://www.youtube.com/watch?v=vUxDmKFCD2o
  • jj nevypada to zle a aby sme zdvihli zaujema motivaci, rad bych se kouknul na ten prastary film z 90tych - 80tych let o robotech jak se tam nakladaji navzajem. Pamatuji si jen zasnezene plaane a opravdu velkee roboty. Nevite nekdo jak se ten film jmenuje?
  • Souhlas, vypadá to skvěle. Vážně jsem se bál, jak ta hra bude vypadat, když přešli na Free2Play ale tenhle trailer mě uklidnil, takhle nějak jsem si nástupce představoval.
  • juhu, nice!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit