Přejít na výpis diskuzí
Pomozte na svět vesmírné strategii Nexus 2
1.10.2012 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
Dufam ze uspeju, uz dlho tu nebola poriadna vesmirna strategia a novy homeworld v nedohladne...
-
Jdu přispět. První hru jsem shodou okolností před pár dny koupil na GOGu v akci.
-
-
A? Dojmy, pocity....
-
-
Žádná strategie která by se Nexusu a jeho uvěřitelné atmosféře třeba zdaleka podobala není...... doufejme v zázrak, tohle je hra co by si vzkříšení opravdu zasloužila *9*
-
Imo Nexus byla jedna z nejlepších vesmírných her. Jedna z mála kterou sem dohrál víc jak 5x.
-
-
A mohl bych prosím tě znát tvůj názon na Homeworld 2. Podle mě je to taky jedna z těch nejlepších. I dnes po těch letech grafika vypadá nádherně a je tam spousta taktik lodí. Jen škoda že už moc lidí v multiplayeru nevidím :(
-
-
Nexus, homeworld ... jsou hry na vrcholu vesmírných strategií. Nikdy je nic nepřekonalo. Každá hra se hraje jinak, homeworld je skoro klasická strategie a nexus byla o hodně víc taktická hra, která se zaměřila spíš na ovládání malého počtu lodí. Takže pro mě spolu ty hry nesoutěží, aler stojí poboku na špici.
Další dobrá vesmírná strategie je už asi jenom Sins i když tam mě nesedl design lodí. jiné hry už si z tohohle žánru nevybavuju takže mě asi žádná moc nesedla.
-
-
Nikdy jsem o té hře neslyšel anebo jsem to zapomněl :)
Každopádně már rád vesmírně hry a navíc je jích velice málo.
Jsou na první díl nějaké dobré modifikace které by jsi doporučil?A problém o kterém píše BJSman je doufám vyřešen.Rád bych si hru zahrál a bavil.V recenzi se píše o nešťastném ovládaní atd.Snad to za tu dobu nějak vyřešili abych nebyl nemile překvapen. -
-
Módů je hodně, nejlepší a nejpopulírnější na Battlestar Galactica, Star Trek a také Stargate.
-
-
Bohužial, štúdio NBC či ako sa volajú nám battlestar Galactica mod zakázalo... tak ako všetky ostatné galactica módy, no je pravda, že je ich dosť ďaľších skvelých mimo toho, že samotná hra je super.
BTW: Na battlestar Galactica móde stále pracujeme a máme už celkom hotovú internal verziu 4.5 a bude zavesená na náhradnom webe... ivassago.com/nexusbsg/media/
+ máme v pláne galacticu posunúť oveľa ďalej ak sa nám podarí pretlačiť Nexus 2 :)
-
-
Tak modifikace nevím vždycky sem hrál původní hru. S ovládáním sem nikdy neměl problémy a hra mě ani nikdy nepadala takže s tím taky neporadím.
Jinak pokud vím tak nexus měl demo ... tak sem se o něm dozvěděl, bylo ve score nebo levelu. Byla tam celá jedna mise, která není v plné hře tak můžeš zkusit pokud se ti ho podaří najit. -
Skvěle se pobavíš i s originální hrou bez modů. Žádný problém s ovládáním jsem na Nexus nikdy neviděl, ovládá se naprosto v pohodě. Nevím co jsi to četl za recenzi. Ale pamatuji si nějaký "Freelancer" mod ... je třeba hledat, ale pokud budeš kupovat přes GoG tak tam mají i list doporučených modů.
btw: jede i na Win7 64bit -
nejvíc mě bavili ty mise v ala Star Trek při prvním projetí když jsi pořádně ani nevěděl co a jak, naráz neznámá loď či problém, oskenovat to zjistit co se děje v oblasti, vyslat mariňáky a čekat na hlášení výsadku... hmm to jako byla extáze, rozhodně to umělo navnadit tu atmosféru a ne pořád jen boj a boj člověk zkoumal objevoval přemýšlel, odhaloval tajemství, rozhodně doporučuji zkusit
-
-
Výborná ale jedna z těch, kterou sem nikdy nedohrál (a nedohraju), protože i s orig hrou z levelu mi vždycky padala poslední mise tak, že nešla dohrát *9*. Každopádně držím palce, ať jim to vyjde.
-