Přejít na výpis diskuzí
Pomozte na svět vesmírné strategii Nexus 2
1.10.2012 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
Nexus 2...jediná hra u který řikám : ne*erte mě a dejte jim ty prachy *1*.
Kdybych byl jooo bohatej tak jim snad klidně zaplatim celej vývoj. První nexus je prostě luxus *2* -
tyhle sbirky, jak se zjisti jestli ty penize skutecne pouzili na hru nebo hru vyrobyli za polovinu a zbytek si rozdelili.
-
aby som upresnil tak jednicka (nexus: the jupiter incident) bola povodne planovana ako imperium galactica III, ale nejak to nedopadlo dobre a dorobil to tusim iny tym nez ten co na nej povodne makal, preto aj ten iny nazov atd...inak ma ta hra svojho casu velmi chytila, a zdala sa mi velmi tazka. bud som robil nieco zle alebo tazka naozaj bola *1* az som sa dostal k misii kde ma hned zo zaciatku rozvalcovali 3 lode torpedami, a nevedel som tomu nijak zabranit, skusal som rozne vybavenia ale proste sa to nedalo vyhrat *15* kazdopadne teraz som dostal chut znovu si ju zahrat, asi tak aj urobim *4*
-
když jsi načal ten endless space, je ještě nějaká vesmírná strategie kde probíhá boj tahově?
-
Tak modifikace nevím vždycky sem hrál původní hru. S ovládáním sem nikdy neměl problémy a hra mě ani nikdy nepadala takže s tím taky neporadím.
Jinak pokud vím tak nexus měl demo ... tak sem se o něm dozvěděl, bylo ve score nebo levelu. Byla tam celá jedna mise, která není v plné hře tak můžeš zkusit pokud se ti ho podaří najit. -
bonus pro Most Wanted je, že Nexus má poměrně velkou komunitu ... asi i proto, že vzala pod sebe fanoušky Homeworldu *4*
-
Skvěle se pobavíš i s originální hrou bez modů. Žádný problém s ovládáním jsem na Nexus nikdy neviděl, ovládá se naprosto v pohodě. Nevím co jsi to četl za recenzi. Ale pamatuji si nějaký "Freelancer" mod ... je třeba hledat, ale pokud budeš kupovat přes GoG tak tam mají i list doporučených modů.
btw: jede i na Win7 64bit -
nejvíc mě bavili ty mise v ala Star Trek při prvním projetí když jsi pořádně ani nevěděl co a jak, naráz neznámá loď či problém, oskenovat to zjistit co se děje v oblasti, vyslat mariňáky a čekat na hlášení výsadku... hmm to jako byla extáze, rozhodně to umělo navnadit tu atmosféru a ne pořád jen boj a boj člověk zkoumal objevoval přemýšlel, odhaloval tajemství, rozhodně doporučuji zkusit
-
Škoda že ti nevyšlo se Endles Space, neuvažovals někdy o lokalizaci hry Legends of pegasus? Rozhodně mi přijde lepší než první zmíněná.
jinak Nexus Jupiter Incindet to je legenda na ní se hodně těším -
Uspěli i hry které jména nemají a také byli pro menší skupinu hráčů.Zde to vypadá,že chtějí moc peněz a to je asi problém.Nevím.
FTL chtělo 10k a vybrali 200k.
Proč nedali polovic a polic si například nepůjčili.Mnoho lidí co něco chtělo dělat si půjčilo a pak alespoň makali když v tom měli své prachy.Sice někdy dopadli na prd...Ale pracovali na svém projektu. -
Nikdy jsem o té hře neslyšel anebo jsem to zapomněl :)
Každopádně már rád vesmírně hry a navíc je jích velice málo.
Jsou na první díl nějaké dobré modifikace které by jsi doporučil?A problém o kterém píše BJSman je doufám vyřešen.Rád bych si hru zahrál a bavil.V recenzi se píše o nešťastném ovládaní atd.Snad to za tu dobu nějak vyřešili abych nebyl nemile překvapen. -
Jako vtip dobré, ale lidi to nezaujme a nepůjdou do toho. Obávám se, že ty peníze se prostě nevyberou. Wasteland 2 má tvrdý základ úspěšného Falloutu. Double Fine má také za sebou lidi s velou historií a proto získal mnoho peněz. Broken Sword nakonec vybral peníze, ale už to taková sláva nebyla. Nexus 2 bohužel nemá ani slavná jména, ani supervtipné video a bohužel je to hra pro dost úzkou skupinu zákazníků.
-
Tam je možnost neomezeně přispět 1 dolar a za to bude přispěvatel v game gredits.Tedy jestli 600.000 lidí dá jeden dolar,tak to chci vidět ten seznam!
-
Výborná ale jedna z těch, kterou sem nikdy nedohrál (a nedohraju), protože i s orig hrou z levelu mi vždycky padala poslední mise tak, že nešla dohrát *9*. Každopádně držím palce, ať jim to vyjde.
-
A uděláme to zajímavější. Pokud Nexus 2 dostane požadovaných 650.000 dolarů, tak se osobně postarám, aby byl v češtině. Tak se snažte, propagujte, nakupujte ;).
Mimochodem, Javier Cabrera právě kvůli mě předělává engine textové hry Cypher, aby podporoval jiné jazyky. -
Na Nexus jsem tehda narazil uplne nahodou. Je to jedna z nejlepsich vesmirnych strategii. Takze doufam, ze to klapne a bude pokracovani :)
-
Dufam ze uspeju, uz dlho tu nebola poriadna vesmirna strategia a novy homeworld v nedohladne...
-
Jdu přispět. První hru jsem shodou okolností před pár dny koupil na GOGu v akci.
-
Žádná strategie která by se Nexusu a jeho uvěřitelné atmosféře třeba zdaleka podobala není...... doufejme v zázrak, tohle je hra co by si vzkříšení opravdu zasloužila *9*
-
Imo Nexus byla jedna z nejlepších vesmírných her. Jedna z mála kterou sem dohrál víc jak 5x.