Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cajk
    Proč, potřebuješ to definovat? Tak si pusť Dudy Calls a hned víš o co jde..
  • ucho
    definuj "přehnaná komercializace"...
  • Peppa
    Portal 1 super, něco nového. Ale ten humbuk kolem 2ky už trochu přehánějí, pomalu už se mi Portal 2 zajídá a to jsem ho ještě nehrál. Bojím se přehnané komercializace...
  • Tak pokud jsem to správně pochopil tak se do teď podařilo vydání Portalu uspíšit téměř o hodinu, ale taky z toho grafu vyplývá, že doba o jakou lze vydání Portal 2 posunout má předem daný limit. Ono všechno má svý kouzlo dokud neprokouknete princip, ale i tak pěkný nápad. Celý marketing okolo Portal 2 byl vynikající a Valve jen potvrdilo, že reklamní poradci jsou na nic a udělali dobře, že s něma vyrazili dveře. Ono se stačí i u nás kouknout jaký běží v televizích reklamy, někdy vážně přemýšlím na jaký retardy ta či ona reklama míří. BTW: Já si kupuju krabicovou verzi Portal 2, jen abych si ji mohl postavit k ostatním do vitríny, takže ať do dopadne jak chce já si minimálně dva dny počkám x-)
  • komentář k víkendové čtyřce napsat nejde tak ho píši sem: :D:D směju se Vám, Medal of honor mají na xzone za 400 a to je dokonce tier 1 edition ne jenom blbá limitovaná edice!!!!!
  • fixcz
    RT: People you are RELEASING GlaDOS!!! What the fuck is wrong with you??!!! :D
  • MishKonn
    Amen.
  • Slendrian
    Uvedomil som si že sa môžem opýtať aj na facebookovskej stránke, už som tak aj urobil, ešte raz sorry za offtopic, neukrižujte ma *1*
  • Slendrian
    Chlapi, ospravedlňujem sa za offtopic, ale neviem kde by som sa to opýtal, sledujem víkendové zlavy na games.cz shop a chcel by som Metro 2033, neviete či posielajú aj do Slovenska tieto hry? Vďaka za odpoveď :)
  • Black_Hand
    on to myslel jinak. hra se drive odemkne na steamu, nez se dostane v krabicich do obchodu. a to bylo i pred toudle akci.
  • I krabicovka jede pres steam, takze zadan vyhra *3*
  • Je to báječné!
  • Valve ví jak na to :)
  • Black_Hand
    diky! pres 200k na easy uz stacilo.
  • na svym profilu...
    muj:http://steamcommunity.com/id/gugoslav
    kdyz ziskas bramboru, otevre se ti obrazovka s aparture sciences :)
  • Black_Hand
    dik za dalsi detaily. vse jsem hral na Pro. v The Device Has Been Modified V2 jsem pry nabral 208,898. v Reconstructing Science (Surf Mix 01) 35,789. a v Reconstructing Science (Surf Mix Portalmode) [As-Portal] 119,135. kde najdu kolik brambor jsem nabral?

EDIT: problem...na Pro potrebuju 335000 na gold. to je drsne :)

EDIT2: 177568 na easy :X

EDIT3: hotovo..konecne.
  • kostejnesmrtelny
    Hrajte pilněji, otroci *3*

(just joking)
  • muzes za ty songy ziskat brambory, za ten song device has been modified musis dat 180k (zlata medaile), ten druhej song je Icy_murderous_I z Killing Floor, ale ten je extra tezkej, takze zatim mam 2 brambory (jednu za to, ze jsem se pridal do jedny skupiny), doporucuju sledovat stranky slum.cz, portal2game a valvearg.com (ted nejede)
  • Black_Hand
    takze mam zpravy :). na oficialnim audiosurf radiu jsou 3 portal skladby. prvni 2 se hraji za pointmana...ktery ma ale model vymeneny za ASHPD. nejenom to, vse je ladene do modre a oranzove (take bloky jsou jen modre a oranzove) s vyjimkou brambory a companion cube, ktera supluje bily blok. a tak nak jsem na pro skoncil 4. v republice v ty prvni. to mi chcete rict, ze to tady umi hrat vsichni TAK blbe jako ja? ty dalsi jsou jeste relativne prazdny, hlavne ta posledni.

EDIT: jeste podstatny detail. glados tam mnohdy rika "the device has been modified". uz se tesim az zjistim jak AHSPD modifikovali :).
  • Valve má asi v plánu sesadit z trůnu Duke Nukem Forever ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit