Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj z toho dotazníku je to hrozně moc cítit ten jejich negativní postoj.
  • zdenek.zahora
    Mail je nutný kvůli záměru výzkumu, což je mít odpovědi u STEJNÝCH RESPONDENTŮ v průběhu času -> na začátku, po půl roce a po roce. Výzkum zkoumá ZMĚNU v ČASE. Anonymní je (můžeme si udělat třeba mail jen pro tento výzkum bez pravého jména), kdyby ale byl bez jakéhokoli kontaktu, tak nelze dosáhnout původního záměru.
  • zdenek.zahora
    "Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Cílem je vytvoření kvalitního interdisciplinárního a mezinárodního týmu v oblasti sociálně vědního výzkumu internetu a nových médií. Kromě českých vědců z oborů psychologie, sociologie či mediálních studií se tak projektu účastní i řada zahraničních expertů."

Z oficiálních stránek: http://ivdmr.fss.muni.cz/projekt-vitovin
  • Nevim proc. Nikdo tu online hrani neohajuje,vetsine vadi jen forma doitazniku. Delal ho asi nekdo, kdo o hrani nevbi vubec nic. Maximalne tak zna negativni a zkreslen clanky z novin.
  • Prave ze to neni smerovano na lidi s problemy. Tak vidi autori ''dotazniku'' vsechny hrace. Neni prece mozne aby z 5 odpovedi byly 4 negativni a jedna dobra. A ted vybirej. Uz to mluvi samo za sebe.
  • x_ander
    Diskuse na novinkách je kapitola sama pro sebe, to je fakt :-D
  • přečti si diskuzi třeba na novinkách *3*
  • x_ander
    Dotazník jsem vyplnil a sice mi zadání některých otázek taky nepřijde úplně nejštastnější... ale když vidím některé zdejší reakce, tak se ani nedivím, že si spousta lidí myslí, že hráči jsou asociálové...
  • teď vážně pojdmě diskutovat.....dle otázek jsem pochopil, že je to směřováno na lidi, kteří mají problémy se sociální interakcí a jsou vyloučeni ze společnosti, ale myslím si, že těmto lidem hraní online her někdy spíš pomůže : někam patří můžou chodit na srazy, jsou v něčem dobří. Je jasný, že to je většinou na úkor "normálního" života. Ale co je dnes normální život?

Samozřejmě bych radši cestoval po světě než hrál online hry, ale radši budu hrát online hry než sledovat televizy nebo být na fejsbuku. A tak jako někdo čeká na novej díl ordinace v růžové zahradě já čekám až vyjde nějaká dobrá hra. Peace
  • hele ten email nemusíš ověřovat a zaručuji ti, že se u toho pobavíš
  • promitac
    Otvorim, dajte mi email, zatvorim tab.
    A podla toho co tu citam som o nic neprisiel. *4*
  • ..."Druzí lidé si neuvědomují, jak moc mě jejich slova můžou zranit" vážně? co to má společného s hraním online her? *1* opravdu k popukání. Je to myšleno možná dobře, ale můžu se tomu jenom smát. Dneska je hraní her úplně normální věc jako sledování televize *7*
  • Beztak se nakonec přijde na to, že je to sponzorováno tv n*va (radši sem tam dal tu hvězdičku, aby mi někdo nesmazal příspěvek, kvůli nadávce)
  • jo taky mě to pobavilo dívím se že tam nění otázka "jste panic, kterého ve škole šikanují?" *1*
  • sorry ,ale jestli nejsou schopni ani opsat správně název *7* i přesto jsem tuto ...... vyplnil
  • bohužel tahle več zároven posloužila multikulturismu který tu udělal bordel
  • Mate pravdu tyhle kktiny tu su aj jinde kazdy rok, jak jim tohlem uze nekdo uznat ...
    Ale co je dulezite nesmi NESMI se zapomenout na holocaust a utrpeni zidu za 2.sv.
  • Věrohodnost této "sračky" klesla na nulu při první otázce. Váš e-mail, který skutečně používáte, možnost vyhrát ceny bla bla bla bla bla. Zase jen tahaji info z lidi, aby mohli do mailu cpát reklamy na svoje sračky, případně info a kontakty o hráčích pošlou firmam za tučný peníz. Houvno průzkum, ten by byl anonymní a bez požadování mailu a dalších osobních údajů.

Strčte si svůj rádoby průzkum tam kam slunce nesvítí.
  • Zkousel jsem to vyplnit ,ale vzdal jsem to. Mam pocit ze ten dotaznik z hracu uz jen otazkami dela blbce. Predem pocitaji s tim ze jsi asocial,nebo k tomu mas naslapnuto.
    A nektere otazky stoji za to-jako treba kdyz se me ptaji, jestli ve sve oblibene online hre Secret World mam avatara(doslova tak se pta). Bohuzel tam nebylo mozne si vybrat moznost ye ne, ze pokazde teleportuji sve realne telo do hry a hraji sam. Bez avatara.
  • Tohle pise clovek na hernim serveru...
    MMORPG hry nezerou vic casu nez ''offline'' hry(pokud sam nechces) a daji se pritom plnohodnotne hrat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit