Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A největší sranda je, že by se ti hnoji kolikrát asi hodně divili, kdo za těmi počítači sedí.
  • na druhy pokus jsem se dostal pres prvni otazku a vse radne vyplnil. u nekterych otazek bych ocenil vice moznosti a nektere mi prijdou trochu mimo.
    hrani her je konicek jako kazdy jiny. obcas je to utek od reality, odtazeni od povinnosti, .... jen autori to asi vidi trosku jinak
  • Mě se nejedná že by mi to vadilo,že by to bylo osobní,že by se mě to dotklo, mě vadí ten styl otázek, špatně sformulované kde se neptají rovnoceně na otázky ale 75 % příkladají k tomu ,, si nerd s problémy v rodině kvůli hrám, bez přítelkyně,,. (můj názor)

Já můžu odklikat u všeho NE, nemám problémy s hrama atd, ale příjde mi blbé u otazníku mít pod sebou 10 NE.
  • Tedy když koukám na seznam her, který mají v dotazníku, tak opravdu nechápu, proč dotazník dělají pro všechny online hry. Co má vůbec společného Shakes and Fidget třeba s takovou Ultimou Online? A čím se tyto hry tak zásadně liší od offline her?

Navenek se to tak prezentuje jako výzkum MMO hráčů. Myslel jsem, že jsem takový casual hráč, co o hraní spíše čte, ale přijde mi, že dotazník ze mne dělá bůh ví co.
  • Tak jsem to projel stylem sazka sportka. Doufám, že jsem byl nápomocen *1*
  • ,,Brno je zlata lod, za devcaty z Brna chod, hmmmm jsou hezke hmm a mlada...,,
  • tipuju, že výsledná zpráva/práce bude psaná fontem comic sans a bude tam hafo mrtě klipartíků.
  • Zasekl jsem se na první otázce s emailem. Škoda *5*.
  • x_ander
    řekl pražák, který ještě nemá ani maturitu... nebo se pletu?
  • Jenze to neni vina hry, ze se vztekas, to je tvuj problem. A kazdy se u toho obcas nasere....
  • Tak to ej pak jasny, ze to ej tak blbe koncipovany , kdyz to vymejslel nekdo z Brna :D .... aaah se pak nedivim, ze to stoji za h*vno :D
  • x_ander
    Mám podobný pocit. Hlavně asi mnozí nepochopili, že ať tam je jakékoliv tvrzení, které se jim nelíbí, můžou tam dát "rozhodně nesouhlasím". Proto takové výzkumy vznikají, že... Ale asi jim je proti srsti lhát, byť anonymně :)
  • optimisto
  • Tak jsem to vyplnil a musím se přiznat, že ten dotazník mě donutil zapřemýšlet nad svým životem. Dospěl jsem k názoru, že hraní her je fajn, dokud je to skutečně zábava, ale jakmile se u toho člověk vzteká, tak je něco špatně. V týhle fázi jsem teď já.
  • Ten dotaznik jsem vyplnil a nemam s nim problem, hystericke reakce nekterych lidi tady jsou smesne a nejlip na ne sedi porekadlo o ,,potrefene huse,,. Nejspis jste se tam o sobe dozvedeli neco co se vam nelibi a svadite to na dotaznik a jeho otazky.
  • Kde? =P
  • Často vyplňuji podobné dotazníky platí mi za to 50-200Kč kolik platí za tenhle?
  • Hele nechci tě tím urazit ale dají se dělat i jiné věci než si vybrat mezi sezením u počítače nebo televize. Trošku snadná výmluva nemyslíš ? a to platí pro obě skupiny..
  • Přesně. Tady je to oproti novinkám naprostý ráj.
  • Totální píč*vina, i přes ten email jsem se přenes s tím, že ho nepoužívám, ale takhle stupidní otázky vymyslí i student kvůli školnímu projektu *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit