Přejít na výpis diskuzí
Pomozte zmapovat českou komunitu hráčů onlineovek
9.6.2013 | Petr Poláček
383 příspěvků
-
sorry ,ale jestli nejsou schopni ani opsat správně název *7* i přesto jsem tuto ...... vyplnil
-
-
..."Druzí lidé si neuvědomují, jak moc mě jejich slova můžou zranit" vážně? co to má společného s hraním online her? *1* opravdu k popukání. Je to myšleno možná dobře, ale můžu se tomu jenom smát. Dneska je hraní her úplně normální věc jako sledování televize *7*
-
-
optimisto
-
-
-
Věrohodnost této "sračky" klesla na nulu při první otázce. Váš e-mail, který skutečně používáte, možnost vyhrát ceny bla bla bla bla bla. Zase jen tahaji info z lidi, aby mohli do mailu cpát reklamy na svoje sračky, případně info a kontakty o hráčích pošlou firmam za tučný peníz. Houvno průzkum, ten by byl anonymní a bez požadování mailu a dalších osobních údajů.
Strčte si svůj rádoby průzkum tam kam slunce nesvítí. -
-
Mail je nutný kvůli záměru výzkumu, což je mít odpovědi u STEJNÝCH RESPONDENTŮ v průběhu času -> na začátku, po půl roce a po roce. Výzkum zkoumá ZMĚNU v ČASE. Anonymní je (můžeme si udělat třeba mail jen pro tento výzkum bez pravého jména), kdyby ale byl bez jakéhokoli kontaktu, tak nelze dosáhnout původního záměru.
-
-
POZOR: máme tady člena výzkumného týmu
-
-
Není třeba "POZORovat" :). Ne, nejsem člen výzkumného týmu - ALE - pomáhám jim s propagací. Výzkum digitálních her a hráčů považuji za důležitou věc v českém i celosvětovém měřítku.
Česká akademická obec je v tomto ohledu ve velmi mladém stádiu. Do struktury dotazníku jsem neměl možnost zasahovat a netroufám si ani tvrdit, že bych k tomu byl kompetentní. Ono každá otázka má skutečně promyšlený podklad a danou metodologii dotazování nestřílí od pasu, vychází z odborné literatury, zkušenosti z jiných výzkumů... apod.
Batolecí kroky zájmu českých vysokých škol o digitální hry jako o svébytné médium, včetně jeho uživatelů, jsou dle mého hodné podpoření. Přičemž nejde jen o humanitní obory, výzkumům z oborů ekonomie, informatiky, designu a marketingu bych neházel klacky pod nohy.
Překvapuje mne, že první, kdo začne střílet do vlastních řad jsou zrovna hráči... ale zase, známe to všude - hater gonna hate :). -
-
*Haters
-
-
zdenda.divamsenavaszezhora
-
-
-
-
Zkousel jsem to vyplnit ,ale vzdal jsem to. Mam pocit ze ten dotaznik z hracu uz jen otazkami dela blbce. Predem pocitaji s tim ze jsi asocial,nebo k tomu mas naslapnuto.
A nektere otazky stoji za to-jako treba kdyz se me ptaji, jestli ve sve oblibene online hre Secret World mam avatara(doslova tak se pta). Bohuzel tam nebylo mozne si vybrat moznost ye ne, ze pokazde teleportuji sve realne telo do hry a hraji sam. Bez avatara. -
-
jo taky mě to pobavilo dívím se že tam nění otázka "jste panic, kterého ve škole šikanují?" *1*
-
-
A největší sranda je, že by se ti hnoji kolikrát asi hodně divili, kdo za těmi počítači sedí.
-
-
-
Jen at lidi hrajou mmo, mensi konkurence v realnym zivote :D
-
-
Tohle pise clovek na hernim serveru...
MMORPG hry nezerou vic casu nez ''offline'' hry(pokud sam nechces) a daji se pritom plnohodnotne hrat. -
-
jinac jako vetsina mejch vrstevnku jsme paran telem i dusi, ale na hry proste uz neni cas, kdyz makas delas skolu mas i nejaky jiny konicky a jeste k tomu vztah. Proto je pro me idealni treba dota 4x do mesice si zahraju jednu hru a 2x do roka si hodim nejakej singel - to je max 68-100 hodin za rok, kdyz ale hrajes jakoukoliv mmo, nechas v tom za rok prumerne tak 400-700 hodin,to je proste fakt.Ale jak rikam kazdej at si dela co chce - mensi konkurence ;)
-
to je pekna kravina :D uz z podstaty jsou delany jako staly a nudny repetitivni opakovani, ktery ma sezrat co nejvic casu,proto se taky dopracujes k vysledkum az po dlouhy dobe.
-
-
-
Sociologický blábol, ve kterém výjde najevo, že máte ve svém životě neskutečné možnosti a o vývoji své budoucnosti máte jasno, ale přesto marníte čas hraním online her. Ostatní omáčka kolem je jen proto, aby to v diplomce nebo bakalářce nevypadalo hloupě, že se dotyčný ptal jen na 3 otázky. *5*
-
-
Nice direct hit, sir!
-
Mate pravdu tyhle kktiny tu su aj jinde kazdy rok, jak jim tohlem uze nekdo uznat ...
Ale co je dulezite nesmi NESMI se zapomenout na holocaust a utrpeni zidu za 2.sv. -
-
bohužel tahle več zároven posloužila multikulturismu který tu udělal bordel
-
-
vlastní zkušenost?
-