Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořiď si děti, ..pak tohle nejspíš přestaneš řešit *3*
  • Rejsek
    Dík, že ses nám tu vyzpovídal, ty sociále. Cítíš se líp? :-)
  • Jack1947
    Ne tak já to beru proto že ted mám krátce 4k televizi tak abych to využil.
  • To si poznal z cutscény?
  • Tohle by mela byt hra desetileti. Cokoli mensiho bude zklamani.
  • Rozhodne pro, nejde jen o 4k ale lepsi vykon obecne. Konzole jsou uz tak velmi lacine, takze kupovat obycejnou ps4 je naprosty nerozum.
  • Jack1947
    Stejně se dá řici a spoustu jinejch her já to beru ak proč se trápit když je Gamepad ale zase nikomu neberu že ho to baví na klávesnici více to je jedo osobní preference.
  • MalyZeli
    No tak ono staci nebyt lempl a GTA se na klavesce a mysi hraje jako sen. Kdyz vidim nektery videa z konzoli, tak se mi chce brecet.
  • Jack1947
    RDR si hrál? takové GTAIV z wild west prostředí mě se to celkem líbilo.
  • TheGGG
    western mě nebaví, ale možná tomu dám šanci, R* jsou jediní, kdo řádně používaj ragdoll
  • Tak doufejme, že se na PC verzi nevy..., jako s prvním dílem...
  • 10 mega na PC je docela dost, ale RDR není GTA.
  • Jack1947
    Ted ještě Last of us 2 aby oznámily datum vydání a už mi opravdu nezbyde nic jiného než koupit PS4 ted je otázka kterej PRO mi příjde na to jak malou kompatibilitu má jen kvůli 4K rozlišení ( i když tv mám ) trochu předstřelená cena a ten výkon ve finále nebude poznat ve všech hrách aspon zatím ne.

Hlavně koupit už kvůli tomu že Yakuza Kiwami a Zero nemá na PS3 anglickou lokalizaci a Kiwami2 a Ishin je už jen na PS4 a navíc tam ted dorazí v březnu Yakuza6 ( i když teda ehm já hrál jen YAkuza3 ještě mi zbývá dohrát 2 díly hehe)
  • N, kdyby to vyšlo zároveň na kompa, tak to koupím při vydání. Takhle spíš koupím při vydání konzolovku a pokud vydaj PC verzi, tak si ji zwarezím, pokud to vůbec budu ještě chtít hrát. Dvakrát za stejnou hru platit nebudu.
  • tak sry, ale na PC to dalo 10 mega. Jako jasně oproti PS, kde jen krabicovky(PS3+PS4) mají dohromady 37 mega, to není úplně moc, ale nikdo nebude ignorovat trh, kde můžou prodat 10 mega kopií.
  • ucho
    jestli letos koupím nějakou hru v den vydání, tak to bude rozhodně tohle. vypadá to parádně.
  • Tak tak, chudáci R* teďka neprodaj těch 5 kopií, co by se jinak na PC prodalo. *1*
  • Tak ted jsi to R* vazne nandal, tohle nerozdejchaj...
  • Pokud to nebude pro PC tak nezajem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit