Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • konečně se tu neaktulizuje celá stránka, kdyý dáte někomu + - *15*
    • trolo
      tolko + som este snad ani nevidel :D
    • hej to je krutý :DDDD
    • hehe, už skoro 40 plusek *1*
    • Úplne ma dostalo ako každý ( ja tiež ) dal tvojmu príspevku plus aby to hneď vyskúšal *1*
      • taky jsem to musel zkusit.. možná trhne rekord v plusech :)
        • A víte někdo, jaký je ten rekord? *4*
  • trolo
    kde su ti proroci co trepali ze PC is dead?
    • Kdyby nebylo Valve tak je PC skoro dead
    • smejki
      PC mrtvé není, ale hraje druhé housle (bohužel). to je snad jasné, ne?
      • Tak to je asi jasne kazdemu,kdo ma v hlave aspon neco malo rozumu.Jemu spis asi slo o ty reci konzolistickyh fanatiku,kteri hlasaji smrt pc uz od dob prvniho playstationu.
        Prodeje na pc jsou oproti konzolim opravdu vyrazne nizsi.
        Castecne asi kvuli piratstvi,castecne mozna pro to,ze pc hracum konzolove hry(resp jejich porty,coz dnes tvori vetsinu pc her) moc nesedi a jsou na hry narocnejsi.
        Ale na druhou stranu jde videt,ze kdyz je nejaka hra kvalitni,tak se dokaze velmi slusne prodavat i na pc a dokonce i pc only hry.
        • smejki
          tak PC nemůže vymřít už z principu, tak proč se tím vůbec zabývat?
          • Může ale umřít coby herní platforma.. Když na ní nikdo nebude dělat hry, tak je sice fan, že ho bude mít každej doma, ale k čemu to je z pohledu hráče dobrý, když si na tom zahraje maximálně něco na FB?
    • no já mám PS3 i PC nechci se ani jedný strany zastávat ale hraní na PS3 se mi líbí ale hraní na PC je lepší
    • Nemají čas, protože oni mají co hrát! *6*
    • Ataker
      Však oni se ukážou a beztak i rýpnou :)
  • Nejužasnější hra kterou jsem kdy hrál, hned jak sem vyděl první videjko donutilo mě koupit si první díl a sehnat a přečíst knihy.Když jsem hrál DA2 tak mi hra připadala dobrá, potom co jsem si zahrál W2 se musím jen smát.Dohrál jsem už 3x a jedinej důvod proč si jí nechci zahrát po 4 je ten že bych vypadal jako blázen, přejují ať se proda apoň ještě další milion.
  • Dobré hry si slušná prodejní čísla zaslouží. Jen tak dál!
  • MishKonn
    Jde zejména o to, že už od prvních ukázek ze hry na ní bylo vidět, že je dělaná pečlivě a s láskou. Už dlouho mne žádná jiná hra neupoutala a nepřiměla jen pomocí screenshotů (jako je např. tento http://games.cz.imag3box.com/uploads/witcher2-2011-04-10-18-45-57-88-game13251-img198845.jpg ) těšit se takovým způsobem, jakým jsem se těšil právě na The Witcher 2. Já sám si připisuji zásluhy za minimálně 30 kopií, protože jsem tuhle hru doslova propagoval, kudy jsem chodil, a všem lidem, o kterých jsem věděl, že by si ji mohli stáhnout, jsem vysvětloval, jak CDP prezentuje svůj marketing a jak si na hře dává záležet, a co je nejdůležitější, jak potřebuje zrovna jejich podporu. Dnes se můžu pochlubit tím, že každý z mých přátel, ať už v ČR, či mimo ni, včetně těch, kteří hry pravidelně pirátí, si hru koupil, a za svou osobu jsem tuto snahu završil koupí Collector's Edition. Mám radost, že jsem očividně nebyl sám, kdo marketingu této hry aktivně napomáhal, protože její prodeje jsou na PC singleplayerovou hru přímo kouzelné. Jsem moc rád, že se očividná snaha vývojářů celou hru posunout na všech frontách minimálně o level výš, naslouchat hlasům fanoušků PC her a pomocí lásky a píle udělat co možná po všech směrech nejdokonalejší plnohodnotné pokračování, se jim vyplatila. Viva la CDP!
    • Jazz
      Ještě aby mě to bavilo, co ?
      Pak bych si to možná koupil...
      • Masa-san
        No to víš Zaklínač není pro causual hrače, Takže tam prostě víckrát umřeš a musíš se snažit, v bojich nestačí jen běžet a klikat, questy nejsou vždycky naváděné GPSkou jako pro dementy. *2*
  • Ať už je tu witcher 2 2.0
  • Paul_cz
    Prodeje jen na PC budou ke dvěma milionům do jednoho roku, na xboxu to snad taky dá aspoň půl milionu, no CDP je finančně zdráv a může se věnovat nové hře The Witcher 3 - Assassins of Emperors :-).
  • miker17
    kdybi polovina her nebyla jen šitoví konzoloví port tak by se her prodávaly miliony...kdo jako chce dát 1000kč a více za doj*baný a zabugovaný a skoro nehratelný port hmm *16*
    • A to Portal 2 stal na steamu v předprodeji 760 kč a na to lidi slyší včetně mě.
    • miker17
      sorry myslel sem obecně...Witcher je super hra
    • Ano, a přesně takto píše 84% zastánců tohoto názoru. Zbylých 16% se buď nevyžívá ve flamu nebo neumí psát.

(NEHOŘLAVÉ)
    • A o kterych hrach je rec? Hry ktere vyjdou na vsech trech platformach soucasne nejsou port, ty 3 platformy se delaji soucasne. Vetsina problemu je pak prave z duvodu PC platformy jako takove (vetsi mnozstvi HW, ovladace atp.). Portem by se dalo oznacit Fable 3 ci Mass Effect a ty preci nedopadli tak spatne ne?
      • Ano Fable 3 dopadl spatne.
        • Nerekl bych. I podle metacritics ma svych prumernych 75 oproti 80ti u konzolove verze.
          • U kritiků samozřejmě, ovšem hráči hru odrovnali - 5,3 mluví za vše (a na hráče dávám častěji, víc hlav...).
    • Ataker
      Se bavíš o Witcher 2? By mě zajímalo, jak může být port, když to bude portované z PC na Xbox.
      • On to asi myslel obecne a ne konkretne witcher nebo portal.
        • Ataker
          Tak jestli myslí např. GTA 4, tak to jo nó :)
  • Piggsy
    S takovým přístupem hráčům, jaký má CDP, jim ten úspěch přeji z celého srdce!
  • kupeny Witcher 2 cez gog pred 2 tyzdnami za 29$ :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit