Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ravenshot
    Tak tady je zřejmý kámen úrazu a asi nevyjasněnost, co přesně má létání ve Star Citizen přinášet. Ty říkáš, že to nic nemělo neumělo, ale už první verze dogfight modulu přináší tolik prvků, a některé dosud nikdy neaplikované ve hrách, že to svůj čas prostře potřebovalo. Neexistuje žádný engine, který by pasoval na potřeby Star Citizen, takže mnoho herních systémů se vytváří od úplné píky a je napasováno na cryengine. Hodnotit něco je extrémně jednoduché, ale bez zjevného nadhledu a alespoň částečného přehledu obsahu a jeho fungování, je to také značně nezodpovědné.
  • Kdokoli hosane ... libovolna gameska ktera vyjde se vyviji (= kod) tak maximalne rok. Zbytek casu padne na grafiku, animace, editovani sveta/pribehu/...

Kdybys byl absolventem aspon prvni tridy materinky ... tak by sis mozna umel spocitat, ze 200lidi x 1/2 roku je +- 200 000 clovekohodin ... I kdyby z nich ten technickej vyvoj delala 1/4 ... tak udelat poletovani ve vesmiru bez !NICEHO! (protoze to nic jinyho umet neumelo) ... je proste na mesic max.
  • walltar
    A potom ses probudil a noha v nočnáku ...

... by mě zajímalo kdo za půl roku napíše celou hru rozsahu Star Citizena. *7*
  • To srovnani ovsem zcela odpovida - SC zatim jen slibuje a sliby odklada. Kdy ze mel bejt ten modul? V listopadu? To je vic nez 1/2 roku, za tu dobu se da napsat cela hra, a ne jedna jeji soucast ...
  • Ale pristi rok ... ;D
  • tak si zahraj X3 albion prelude
  • wow

https://www.youtube.com/watch?v=QrqJa0-lCBM
  • Záleží na hardware :))
  • DeDy
    Jsem rád, že v debatě o této hře se vyskytují normální rozumní lidé.
  • Ani u elite ani u SC nehodlám hrát alfu nebo betu takze já budu spíš pozorovatel než to celý vyjde.
  • michaliuz18
    Zhanam nejaku vesmirnu hru simulator typu freelancer, volnost obchodovanie, misie atd , nieco dobré a ne somarinu :)
  • Pilgrim66
    Spis tak o mesic pozdejc...
  • Pilgrim66
    Masařík byl diplomat na jednání v Mnichově *2*
  • walltar
    Spíš jak už známe u SC ... Vyjde MOŽNÁ! o den dříve. *1*
  • fabzfia112
    Přece Star Citizen, výjde o den dříve :D
  • walltar
    LoL Tak Elite Premium Beta 30. 5. 2014 ... Star Citizen DFM 29. 5. 2014 ... Cítíte to napětí? *1*

A řekne mě někdo co daháje mám hrát první. *13*
  • samuel.polak
    tak teraz nechcem pokazit pointu ze to zmenim ale bol to trvdy chlap tak si zasluzi ten Ypsilon :D
  • Určitě, ale vše co píšeš se vztahuje na vydání plné hry a ty jsou obě docela daleko, SC asi dál, protože vybral neskonale větší balík a bude mít bohatší obsah.

Na Sq 42 se momentálně asi těším nejvíc, wing commander byl super a už by to chtělo něco podobného :)
  • walltar
    Odkládají obě hry ... První alpha Elite začala víceméně stejně jako měla, ale podle KS už dneska měla být hra myslím vypuštěná. Prostě bylo tolik nápadů od lidí, že Frontier toho hodně předělal aby to bylo lepší a zabralo jim to hodně času.
  • PS: dávám palec nahoru za věcnou a slušnou odpověď :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit