Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Päťka (po oboch datadiskoch) ma tiež veľmi bavila. A na fanúšikov sa vyprdni, snáď ti nebude nejaký truľko z internetu hovoriť, čo sa ti má páčiť a čo nie.
  • Sr_Lobo
    Hmm tak to je teda slusna prace, snat to nesesadi batmana z optimalizacniho trunu.
  • nevim no....mám na HDD asi 15 let HOMAM III a HOMAM IV - jednou za rok, když je venku hnusně a zima, tak se občas po letech přihodí, že dáme "dlouhej kouř" a s klukama zavzpomínáme na mládí. Nicméně jsme nikdy za posledních 15 let nedohrály ani jeden scénář :-D - nebyl čas a hlavně vůbec chuť sedět u toho 4,5 dní ( mapa XL,XXL ).

Každopádně děkuji vývojářům, že tahle hra vznikla. V době kdy jsme byli špunti, nebo na základce, tak jsme u toho seděli stovky hodin. Královská zábava a vzpomínky. Další díl si už ale nekoupím, stačí III a IV díl ------zbytek byl už jen 100% recyklace a nastavování omáčky (pro starší ročníky, kteří byli u release dayů původních dílů ) chápu, že mladší hráče uhranul V,VI,VII díl. Když na ty dnešní hry koukám, jsem rád, že jsem zažil příchod na scénu Half Lifu, System Shocku, Ultim, Deus Exe atd.....buď jsem zestárl a neumim dnešní hry náležitě ocenit, nebo ty dnešní hry jsou čím dál hloupější a nezáživné.
  • A já zase pětku, takže mě by fanoušci třetího dílu ukamenovali raději než tebe.
  • to co popisujes to je pre-alfa max. a ne beta proboha, to myslej fakt vazne?
  • no ale keď zistím, že je niečo totálne rozbité, tak predsa to nevydám
  • samozrejme, že je ono ľudia po zahraní tej bety aj spisovali petíciu za odloženie hry, lebo hra padala, mala obrovské nároky na ramku a veľké mapy boli nehrateľné, mne padala hra pri každom treťom načítavaní boja a z veľkosťou mapy sa mi predlžovali loadingy a nakoniec som betu vzdal, keď sa mi pri takmer celej odkrytej mape po ďalšom páde načítala uložená hra 45 minút a hneď pri ďalšom boji znova padla. tak som si povedal, že toto nie.
  • ale to bylo bohuzel vse co se tyce toho dilu....
  • Proto snad ta beta běží ne? S tím, že odesíláš informace o chybách.

Mně se to líbilo, i když ta mapa s osmi nepřáteli byla opravdu dlouhá a čekání úmorné. Boje mě bavili, ale je fakt. že všechny heroese jsem stejně hrála kvůli příběhu, takže na ten jsem zvědavá.
  • Veskoslav
    První věc, co mi vadí u 4. je pohled na bojiště, druhý mizerná AI, která je oproti III. dílu naprosto tragická a v neposlední řadě smrtelní hrdinové. Takže člověk první, co udělal, sundal hrdinu.
  • Krescz
    že? ten soundtrack byl prostě epický
  • Troška sa bojím toho, že keď predĺžili túto poslednú betu, tak tam je ešte veľa vecí na optimalizovanie a doladovanie.
  • tomocz
    Zkusil jsem a ke koupi mě to rozhodně nepřesvědčilo a to miluju H3 a užil jsem si pětky i šestky... ale tohle prostě... nebylo zábavný. Nevím proč, ale něco tomu zkrátka chybělo. A koneckonců ani ten návrat ke trojkám v tom moc nevidím - kdyžtak mi, prosím, prozraďte, kde bych ho mohl najít.
  • Děsí mě optimalizace, dá se hrát tak maximálně proti dvěma protivníkům, s dalšími už je to mezi tahy přestávka na kafe. O nějaké jejich inteligenci se navíc nedá vůbec mluvit, i na těžkou obtížnost prakticky nezabírali doly, takže je to spíš nuda, protože chybí jakákoli výzva. Jsem docela skeptický, že s tím něco kloudnýho za ten zbývající čas do vydání ještě udělají (ostatně už by to měli mít vylisovaný na discích, takže maximálně přes day-one patch). A to říkám jako fanda série vlastnící všechny díly od jedničky...
  • Ilusiveman
    jsem hroznej a mezi lidma prokletej. mam nejradeji čtvrtý, ale zadneho rebornu se asi nedockam. :D
  • beta hlavne potvrdila zabugovanosť a mizernú optimalizáciu a to chcú zachvíľu vydať. zdá sa ža ubi sa s tých katastrof ako bolo Unity nepoučilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit