Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sallvator

PC + PS je pro mě taková přirozená minimální kombinace pro hráče pravě kvuli exkluzivitám Sony... A pravě když někdo investuje do PC které aby šlapalo aspon jako konzole musí stat několik desítek tisíc tak pořízení PSka které teed npř bazarová 4ka která na Exkluzivity stalestačí stojí 2000 korun tak mi příjde vlastně skoro divné jí doma nemít.... poměr cena zabava (uncharted, last of us, god of war...) je nekompromisní tady

• 0011

Aha, takže lidi co nemají všechny herní platformy nebo neemulují jsou casualové, to je dobrá mentální gymnastika, chtělo by to občas vykouknout ze svojí sociální bubliny. Není běžné mít všechny herní platformy, když někdo pravidelně investuje do herního pc je to naopak často jeho jediná hlavní platforma, pak tu jsou věci jako brand loyalty kdy někdo kupuje jenom PS a někdo jenom xbox nebo nintendo konzole, ale označovat jakoukoliv z těchto skupin za "kažuály" je krátkozraké,  osobně mám všechno kromě playstationu a hry nekradu, jsem teda casual nebo "hrač" když jsem nehrál úplně všechny hry na planetě?

• Sallvator

jo ja si ji na epicu taky pořídil přitom jsme měl odehranou PS4 verzi a sem PCkař telem i duší... ale hlavně hraju hry a mam rad hry takže mam i PS i Xbox i Nintendo i iPhone....protože neexistuje jedna paltforma kde by bylo vše prostě. To je jako bych řekl že sem velkej filmovej fanda ale měl jen netflix a nic víc, nechodil do kina atd...

• A proč si otevíráš článek o dílu seriálu, který si nechceš spoilovat? 

To je jak jít do bazénu a stěžovat si že tam je voda, sorry. 

• sugyn

Kdyz Epic Games dali zadarmo GTA 5 tak si ji "koupila" takova hromada lidi az z toho Take Two stouply akcie nahoru. Your argument is invalid.

• Sallvator

Dobrý tak normální hrači co opravdu hrajou hry jako koníček nebo trochu važněji... a i tak bych "hrače" tady čekal prostě víc než casualy co maj jednu platformu a hrajou jen tak sem tam něco... Last of Us 1 je stará 10 let a prolnla 3 generace PS, kdo jen trochu víc hraje měl možnost si to zahrat ikdby si jen koupil za par korun bazarove PS a zahrali si to nebo si PS pujčil nebo si skoukl walktrought... nemluve o tom ze  puvodní PS3 verze je už dlouho hratelná přes emulator i na PC v pohodě

• 0011

Jasně že může a dovolím si tvrdit, že podstatně víc, než jeden člověk a je to naprosto logické, obzvlášť když se jedná o exkluzivitu vycházející dosud pouze na platformách Sony. Spoustu lidí bude TLOU hrát poprvé v životě ke konci měsíce až vyjde port na pc. 

• tuco

dunu II hrali vsichni ;)

• KrPa

treba ti, co nemaji konzole??

boze to je zase argument... 

a co dunu II si hral? ma uz pres 30 let...

• Sallvator

Jako sorry ale na herním webu asi nemuže bejt jedinej človek co nehral hru jako je Last of Us 1 která je uz tak stará kevšemu. To je jako bych napsal ze nevím co je COD nebo Zaklínač....

Myslím ze tady uplně nemusí tajit spoiler jako někde kse budou nehrači co děj nezanjí

• celoush

Ale takhle byly koncipovány všechny dosud vydané články, rekapitulující jednotlivé díly seriálu. Ač chápu, na co narážíte, tak přijít s tím až u článku k poslednímu devátého dílu je teda hodně pozdě.

• ta Bella Ramsey mi tam furt nesedne, sorry

(v porovnani s herni verzi postavy)

• MARTASLJ19

Posledný diel nesklamal!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=BHM7WnjuTGM&t=81s&ab_channel=MARTASSK 

• Derp_1337

Nevím. Článek jsem přestal číst v momentě, kdy se tam začalo mluvit o 9. epizodě.

Dočtu až po shlédnutí 9. epizody, co bude dnes v 20:00 na HBO.

• ravux

Co presne povazujete za spojler, tedy vyzrazeni vyrazneho dejoveho zvratu? Slova titulku "bum, prásk"?

• Derp_1337

Tak samozřejmě jsem to nečetl celé. V momentě, kdy jsem došel k "poslední epizoda... bla bla" , tak jsem přestal číst.

Pokud je něco opravdu nové (sotva pár hodin), tak je slušné upozornit na spoilery. Podobná situace je třeba v den vydání hry, kdy by recenzent neměl vyzradit konec hry v recenzi.

• trunk

To nevím co jste čekal :D

• Derp_1337

Bylo by fajn, kdyby autor článku příště upozornil na spoilery. 😐

Chápu, že se Pavel chtěl podělit se svými čerstvými dojmy ze seriálu, ale chce to myslet i na ostatní lidi. Přece jenom premiéra 9.epizody byla dnes ve 3:00 ráno, což spousta lidí určitě nestihla slédnout a místo toho plánuje, že se na to podívají až dnes v 20:00 na HBO.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit