Přejít na výpis diskuzí
Poslední dojmy z notně vylepšené bety Heart of the Swarm
11.2.2013 | Adam Homola
86 příspěvků
-
Už jen měsíc a naše čekání bude u konce a vypadá to opravdu moc dobře *4*
-
Nejspíš jsem se rozhodl, byl jsem se podívat na ofic stránky a zjistil, že mají něco jako demo a docela jsem hru odzkoušel jak kampaň, skirmish tak multiplayer, jak čtu ty novinky, přesvědčuje mě to o koupi plné hry a datadisku zároveň
-
-
Pokud nad tím uvažuješ. Počkal bych. Myslím, že Blizzard psal něco ve smyslu, že bude dělat edici za cca 1300, která by měla obsahovat datadisk+základní hru. Má to být v dubnu:) Ale ber to s rezervou, proběhlo to jenom na jejich fóru.
-
-
Starcraft som hral ako dieta. Pre mna je dolezita kampan. Takze sa na zergov velmi tesim. Urcite ste uz vsetci videli toto:
http://www.youtube.com/watch?v=MVbeoSPqRs4&feature=player_embedded
Zostava len dufat, ze Kerigenova ako srdce roja urobi epicky dojem a ja budem mat pocit ze krizniniky teranov su pre zergov pozvanka na TERRAN FAST FOOD. -
2x týdně hraji betu a je to pecka. Od level systému, přes tance, nové jednotky, až po nový super spectator mod je to skvělé. Musím s klidem říct že Blizzard si s HotS určitě ostudu nedělá.A ani se nedivím když je to jeden z králu Esports.
-
velmi sa teším na tento datadisk , hlavne kampaň, pretože u wol bola tá kampaň fakt perfektná :)
-
-
No, doufám že bude taky super, už fakt že tam bude míň map mě trochu... grr. Ale snad za to můžou první krůčky v podobě prvních scénářů a seznamování se hrou no. Ale i tak mě nutí koupit hru už při vydání a né rok po něm, jak u WoL.
-
-
hah, ja mám hots predobjednané hádam už pol roka, myslel som že pôjdem do tej zberateľskej ale kedže tam nie je okrem toho pekného artbooku nič hodnotné , tak za ňu skoro 90 eur nemienim dať. Tak isto som uvažoval aj u WoL, kde zberateľská stála bezmála 100 euro a tiež jediný pekný artefakt tam bol ten artbook *8*
-
-
Jo ta sběratelská, co je u nás je docela hrozná. Sice stojí 2099. Ale je tem jenom "hru, DVD, BD o tvorbě hry, Zerg Rush podložku pod myš, soundtrack, Artbook o velikosti 144 stran, ingame bonusy do hry Diablo 3 a World of Warcraft a vše je zabaleno do sběratelské krabičky." To kamárád, co žije v Anglii. Tam mají edici:-D Sošku Kerrigen cca 30 cm, malý Zerg cca 15 cm a to ostatní, co jsem vypsal a stojí to cca 2900:-D
-
No Artbooky mě lákají, ale jestli vyjde kompletní artbook z Blizz tvorby tak nemá cenu jít po těch menších. Pro mě alespoň, uvidím jak to bude s tím větším,
-
-
ja neskutočne prahnem po tých artbookoch, dobre sa to číta na hajzli :D napr. hl2 artbook mám prejdený od slova do slova snáď aj 10 krát
a ak je teda pravda že po Legacy of Void, čo má vyjsť niekedy koncom tohto roka vydajú aj nejaký mega SC II artbook tak si to jednoznačne zaobstarám :) -
-
vyslo to na tisicovku z UK.
-
Si děláš :| aaachjo, bych si taky jednu pribalil ^^ tak priste, btw. kolik te to stoji mimo cenu Artbooku?
-
Art of Blizzard:) už nedockave cekam, az mi dojde.
http://www.amazon.com/The-Blizzard-Entertainment-Nick-Carpenter/dp/1608870278/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1360659674&sr=8-1&keywords=art+of+blizzard -
No super, info! Sem nevěděl, to by bylo daleko lepší no. Artbooky bohužel zatím nevedu, nemám na to příjmy. Ale už jich mám pár vypíchnutých tak snad už se to rozjede, ale na hajzl je asi brát nebudu ^^. SPíš mě teď zajímá jak sehnat Matrix artbook *13* Ale nejvíc brečím k vůli tomu, že Balistic publishing má 70% slevy, ale jen v americe *9* *7* no a z Ameriky by to vyšlo všechno dráž že, takže...
-
-
-
Ještě ta flashka - je fakt epesní. Nepraktická, ale vypadá perfektně.
Do CE HoS se ovšem taky nehrnu. -
-
hej hej, to som tiež obdivoval, že aj svieti v noci ten display s menom a tak, ale má len 2 gb, ale zase ako zberateľský artikel to je pekný :)
-
-
-
-