Přejít na výpis diskuzí
Poslední hratelnou frakcí Total War: Rome II je Pontus
26.4.2013 | Adam Homola
34 příspěvků
-
to mas Suebi http://wiki.totalwar.com/w/Total_War:_Rome_II_-_Suebi_Faction me spis chyby nekdo ve vychodni evrope jako treba Skythie
-
Trochu mi tam chýba hratelný národ z oblasti strednej/severnej europy. Tu tiež žili ludia, bolo tu viacero keltských a germánskych kmenov, ale rome na ne uplne kašle a je tam velka diera na mape
-
wowko nie je cracknute dodnes, resp. ano, ak myslis tie free servery, kde nefunguje nic
-
Tak ja to treba vim hned od zacatku, za Kartago.
-
Heh dobre napsano, myslim, ze takhle to citi hodne hracu.
Odpoved asi bude hodit si minci, jestli nejdrive za Rim, nebo ne a potom to behem casu dohrat za kazdeho :-).
p.s. doufam ze AI vylepsi, grafika je uz tak dost dobra,ale ta strategii nedela. -
Reakce na Kozy: Starcraft máš craklý jen sing, multiplayer ne. U dvojky není pořádně craklý ani ten singl a to vše díky potřebě být nonstop online.
-
líbí se mi jak vždycky vyberou obrázek, kterej je úplnej opak popisu jednotek v článku..
-
Val009: To proto, že výslovnost čeština převzala z latiny. Tam je to taky Epirus.
-
Eh, máš pravdu (skoro). Česky je správně epirský, ale stejně mi to přijde divné, když řecká výslovnost názvu města je Ēpeiros.
-
Wargame, a hry od Blizzardu jsou cracklé. Tedy až na Diablo 3.
-
Ne? A co Warcrafty a Starcraft?
-
Jen detail, epeirsky a tady moc pekna mapa:
http://imageshack.us/a/img15/8784/rome2map.jpg -
Samozrejme, jsou hry ktere proste crackle do ted nejsou, napr. Football manager, Wargame ee a hry od Blizzardu.
-
Sparta ani Athény (nebo jakýkoliv jiný řecký stát) už nebyly v době ve které se hra odehrává (od 270 BC) nijak významné. Jedinou vyjímkou by mohl být epeironský spolek. Kromě toho máme tři frakce které z řeckého typu vycházejí: Makedonii, Egypt a teď i Pontus.
-
Nikde nebylo řečeno, že Sparta nebude jeden z minoritních států, který když člověk obsadí, tak za něho bude moci hrát, jako to bylo v MTW2 např.se Skotama.Je známo, že bude něco kolem 110 států a většina z nich má jen jedno území, takže je slušná šance.
-
Jasně, ale myslel jsem národ, kde budu rekrutovat hoplity atd. Takže Athény, Spartu... Přijde mi, že tam je přehršel barbarů různých barev a něco takového, co píšu, jsem nezachytil. Moc do detailů to nesleduju. To až to bude vycházet. Pořizuju asi tak jako tak, pokud to nedopadne nečekaně zle. Jen mě mrzí, že absentuje Sparta apod.
-
Ona snad nekdy nejaka protipiratska ochrana svedla vic, nez zdrzet?
Realne vydavatele her s nicim jinym, nez pouhym zdrzenim piratu, pocitat nemuzou. -
On měl Pontus silné jezdectvo. Oni to jaksi dokomolili. Silný byl i nebyl. Římu se v té době nemohl rovnat nikdo. Mithridates Pontský byl silná osobnost, ale moc toho nesvedl a jeho syn Farnakes je známy bitvou proti Caesarovi, který po ní prhlásil Veni Vidi Vici. No tak k tomu Pontu.
-
Makedonie je řecký národ. A v Egyptě vládnou Řekové.
-
To tak maximálně piráty zdrží.