Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen jsem to přehlédl, nebo tam opravdu nebude Sparta a jiný řecký národ? :-(
  • to je taky moznost.
  • I want it, and I want in NOW!
  • Ano! Osobně jsem doufal spíš v Seleukovce, ale když se nad tím tak zamýšlím, hrát za Pontus by mohlo být zajímavější. Helenistický stát s Perskou vládnoucí dynastií a výhodnou počáteční pozicí.
  • Kdy je datum vydání?
  • XorxoxTalarius
    Jak vidno tak ohlaseni DLC k datu vydani znamena ze uz maji content lock a jen piluji chyby. To je dobre vedet :)
  • zajimava volba osobne sem spis cekal seleukovskou risi
  • I kdyby se ukázalo, že těch DlCček bude víc, udělám to takto. Koupím si RTW 2 hned jak vyjde a potom ještě jednou, až bude nějaká edice. Stejně jsem to udělal u druhého Medievalu, kde mě lákal datadisk (vlastně to byly 4 v jednom). U Total Waru se to vyplatí.
  • Ja bych spis rek ze to je jista forma antipiratsky ochrany.Spravne to delaj klucii
  • smejki
    DLC gratis? Hezkej trend, zas jednou.
  • walltar
    Armáda je složená hlavně z pěchoty ... tak tam dají jako obrázek pár maníků na koních.

Aspoň mají kopí .. ale zase jim chybí ty bronzové štíty. I když předpokládám, že ti kopiníci byli taky převážně pěší.
  • Chcou aby si kazdy vyzkousel jak takove dlc dostat do hry, protoze tato hra bude podle me hodne o dlcckach.
  • tomocz
    Vždyť já ani nebudu vědět, za co hrát dřív... drtit barbarské národy jako Říman či chopit se velení nad nějakým germánským či keltským kmenem?
  • Kruh se uzavřel. A teď už jen hypnotizovat kalendář.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit