Přejít na výpis diskuzí
Poslední hratelnou frakcí Total War: Rome II je Pontus
26.4.2013 | Adam Homola
34 příspěvků
-
I want it, and I want in NOW!
-
Jen jsem to přehlédl, nebo tam opravdu nebude Sparta a jiný řecký národ? :-(
-
-
Makedonie je řecký národ. A v Egyptě vládnou Řekové.
-
-
Jasně, ale myslel jsem národ, kde budu rekrutovat hoplity atd. Takže Athény, Spartu... Přijde mi, že tam je přehršel barbarů různých barev a něco takového, co píšu, jsem nezachytil. Moc do detailů to nesleduju. To až to bude vycházet. Pořizuju asi tak jako tak, pokud to nedopadne nečekaně zle. Jen mě mrzí, že absentuje Sparta apod.
-
-
Sparta ani Athény (nebo jakýkoliv jiný řecký stát) už nebyly v době ve které se hra odehrává (od 270 BC) nijak významné. Jedinou vyjímkou by mohl být epeironský spolek. Kromě toho máme tři frakce které z řeckého typu vycházejí: Makedonii, Egypt a teď i Pontus.
-
-
Jen detail, epeirsky a tady moc pekna mapa:
http://imageshack.us/a/img15/8784/rome2map.jpg -
-
to mas Suebi http://wiki.totalwar.com/w/Total_War:_Rome_II_-_Suebi_Faction me spis chyby nekdo ve vychodni evrope jako treba Skythie
-
Trochu mi tam chýba hratelný národ z oblasti strednej/severnej europy. Tu tiež žili ludia, bolo tu viacero keltských a germánskych kmenov, ale rome na ne uplne kašle a je tam velka diera na mape
-
Val009: To proto, že výslovnost čeština převzala z latiny. Tam je to taky Epirus.
-
Eh, máš pravdu (skoro). Česky je správně epirský, ale stejně mi to přijde divné, když řecká výslovnost názvu města je Ēpeiros.
-
-
-
Nikde nebylo řečeno, že Sparta nebude jeden z minoritních států, který když člověk obsadí, tak za něho bude moci hrát, jako to bylo v MTW2 např.se Skotama.Je známo, že bude něco kolem 110 států a většina z nich má jen jedno území, takže je slušná šance.
-
-
-
-
I kdyby se ukázalo, že těch DlCček bude víc, udělám to takto. Koupím si RTW 2 hned jak vyjde a potom ještě jednou, až bude nějaká edice. Stejně jsem to udělal u druhého Medievalu, kde mě lákal datadisk (vlastně to byly 4 v jednom). U Total Waru se to vyplatí.