Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a taky všemožné mody ve hrách a jejich variace.. je toho doopravdy hodně za poslední rok a půl asi.. je pravda, že se, se zombie toho zkazit moc nedá.. radši bych uvítal trochu vampirismu či vlkodlaků v nějáké hře typu Masquarade :)
  • zx_spektrum
    Hra by mohla být zajímavá, uvidíme jak to dopadne, ale... když vidím ten trailer, ty hyperlesknoucí se postavy a všechno přebloomované, tak si říkám, kam "jsme" to s tou grafikou v dnešní době dopracovali?
  • JohnyTheZik
    Tady, co jsem tak koukal, jsou ty ceny celkove dost mizerny :D.. Zkus treba heureku apod..
  • Tak tos neviděl tu hromadu menších her na Steamu.
  • Zrovna před 2 hoďkama sem objednal za 899Kč a tenhle trailer mě navnadil. Tak snad se to nějak nep*sere a bude to dobrá hra.
  • Zombie tématika v plnohodnotném zpracování = ošoupaný téma? :D Když nepočítám L4D a Dead Rising a do budoucna DI, tak si nějak nevybavuju tituly, které by to tady "zas*ali" zombie mánií za poslední půl dekády. Multiplayerové módy pro CoD a jinde nepočítám.
  • Protoze tu trailery s melee je nespocet.
  • Protože potřeboujou nalákat i codťáky.
  • Tak ještě pár dní a už se snad dočkáme. Hra vypadá slibně, přestože zombie je už dost ošoupaný nápad. Existuje tolik nápadů, které by se dali vložit do her - Ty hry by byly fantastické a to hlavně díky tomu že je v nich něco nového, nepoužitého. Mno, tak zase zombie, ale co... zábava snad bude, když nějakýmu uřízneme hlavu *4*
  • Dík za info, 800,- už zní líp, tady sem právě viděl přeobjednávku za 1200,-. Jinam sem se zatím nekoukal.
  • ucho
    hra se dá sehnat přibližně za 800,-, za 900,- seženeš tu special edition, ale nic moc extra v ní není. s nákupem bych určitě počkal na pořádné recenze a kolem Vánoc bych čekal větší pokles ceny...
  • Jazz
    Jen by mě zajímalo, proč tam pořád střílej, když v rozhovoru jasně říkali, že chtěj udělat hlavně řežbu s ručníma zbraněma.
  • Počkám na recenzi a pak uvidím. Jestli to bude mít poutavej příběh a zajímavý herní prvky půjdu do toho. Ale jestli to bude jen bezhlavý střílení zombíků, tak to mě bavit nebude, rozhodně by mi to nestálo za 1200,-.
  • Mě už jen ti zombíci přijdou dosti nereálný, ale snad to bude zábava :-)
  • me ty hektolitry krve prijdou naprosto zbytecnny a nerealny - jinac jsem dost zvedavej na hru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit