Přejít na výpis diskuzí
Poslední trailer před vydáním Max Payne 3 řeší budoucnost
10.5.2012 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Tesim az si dam do huby par painkilleru a zapnu bullettime *5*
-
-
Tak dekuj podobne otravnym a nespokojenym fanouskum puvodnich dilu, jako sem ja. Painkillery totiz nemely ve tretim dile byt (ano "vsemi oblibeny" autohealing se hlasil na scenu).
-
-
Nie oni už od začiatku hovorili že painkilleri sú otázne ale nikdy nepovedali že tam má byť autoheal. To sa teraz mýliš. A ak máš pravdu, pošli mi link :)
-
-
Povedali, odkaz opravdu nemam a hledat ho nehodlam. *5*
-
-
fuj tajbl jenom to ne... Max byl prece odjakziva reklama na matrix a lekarny :D
-
-
-
kde je Grifus? :D ..jinak ta hudba dělá své, to prostě fanoušek serie musí cítit.. já se teda těšim :)
-
-
fanúškovia Maxa sa rožkom opiť nedajú, milý deridon !
-
Grifus bezpochyby dorazí, dementovat třetí díl Payna si ještě ujít nenechal. :)
-
-
Toz nekdy musim taky pracovat ne? *1*
Ale jo budu se opakovat - ale me to proste prvni dva dlily nepripomina. Nalepenim skvele hudby a radoby puvodniho hrdiny nic nezakryjou. Dokonce sem uz tak paranoidni ze i dabing McCaffreyho mi pripadne strojovy, ne prociteny jako driv. *8* -
-
no tak ve dvojce znel, jakoby mel rymu, takze asi mluvi podle toho jak se vyspi :)
-
-
-
-
Zrovna teď jsem sestřelil stožár na vrtulník... I po těch letech má ta hra pořád něco do sebe. Navíc jsem si konečně mohl vychutnat příběh, protože jsem tomu onehdy samozřejmě vůbec nerozuměl.
Ale musím se přiznat, že jsem u toho xboxu dost změkl, kombinace kláves F5-F9 mi byla až nepříjemně blízkým kamarádem. Nu, můžu se chlácholit tím, že jsem to hrál po většinu doby jenom na touchpadu :). -
-
ty si dobrej masochista, to sem zkousel jednou a je to sileny :)
-
-
trailer má něco do sebe měl sem skoro až husninu už jenom kvůli hudbě,nevim proč každej říka že to bude další tuctová střílečka kvůli tomu že tam bude multiplayer a že převážná vetšina hry bude v sao paulu ja myslim ze payne nezklame:)
-
-
Tak Max Payne byla vždycky kvalitně udělaná tuctová střílečka, takže v tomto duchu by neměl být problém pokračovat. A podle videí by mohl mít Max konečně i nějakou hloubku.
-
Trailer atmosférický, jen co je pravda. Tuctová střílečka to měla být (stačí si prolézt fóra a pohledat info o vývoji), ale zvedla se tak negativní reakce cílového publika, že asi pod nějakou kravatou začala být horká židle. A tak (i když jsem zatím stále osobně skeptický) se možná dočkáme i kvalitní hry.
A jen tak mimochodem - doufám že půjdou modovat skiny, abychom si mohli překopírovat skin Maxe Payna místo toho noname skinheada. -
Tak tak, ja se tesim vic nez na Diablo (vim ze to je proti prirode :D )...
-
-
Bude mít Max zase ty svoje halucinogenní chvilky? *3*
-
-
nemam zadny info, ale kdyz nebudou, trosku to zamrzi, na druhou stranu by se mely objevit ty flashbacky, asi misto toho...
-
Ne. Jedna z mnoha veci, ktera se nehodi R* do kramku pri tvorbe "moderni" verze Max Payna.
-
Dobrá myšlenka, vlastně taky jeden takový " Payne-mark " pro sérii. Ovšem mám obavu, že zrovna ze všech věcí se snových pasáží nedočkáme a pokud, pak snad jen formou náznaku v cut scéně - jednak si tyto pasáže v tomhle enginu nedovedu představit a taky si nejsem jist, že by R* ve své hloubkové analýze došel tak daleko, aby usoudil, že by měl mít třetí Max Payne nějaké psycho úrovně, což bude určitě škoda. Navíc, už v komiksu padl takový údaj, že své noční můry se naučil tak nějak zvládat, takže taky možná indicie o absenci podobných chvilek ve hře, ale třeba se přece jen dočkáme.
-
-
Ohoho - jaký jsem byl od začátku skeptik a nový Max se mi moc nezdál, tohle voní klasikou ... a tu já rád :-). Jenom pořád, ten xicht ... já si nemůžu pomoct, ale já mám zažranýho toho polovyšinutýho chlápka z jedničky s jedním obočím proklatě vysoko a úšklebkem na rtu. Já vim, že už byl jinej ve dvojce. A teď je ještě jinější ... no uvidíme :-) třeba to překousnu *15*
-
-
súhlas, ten xicht bol nezamenitelný a v kombinácii s tým jeho cynickým úšklebkom, proste paráda... Aktuálna podoba je všehochuť a každému pripomýna niekoho iného, čo si môžeme dočítať aj na tomto fóre. imho ako sa hovorí má dušu mnohých ale nie svoju.
-
eee ... vypadal debilně, neměl jsem ho hledat na netu :-D - tak je to dobře, že ho změnili
-
-
jj v jednicce vypadal jak kdyby zrovna dostal delovku mezi oci *2*
http://www.postavy.cz/obrazky/max-payne-10568.jpg
Kazdopadne tenhle trailer je fajnovej, to dela hlavne ta znama hudba. Po prvnim infu jsem byl taky znechucenej, vypadalo to jak tuctova gamesa s plesatym kktem nekde v Riu, bez atmosfery. Jak prichazelo dalsi info a trailery tak jsem zacal menit nazor a ted jsem uz pekne natesenej *5*
-
-
-
Tak to vypadá na emotivně propracovaný příběh a to já rád *14*
-
http://www.youtube.com/watch?v=u116HbMOF_Y
again,again and again... -
Tohle je Max Payne ! Charakteristickej hlas a hudba dává tušit, že to s tou návazností na předchozí díly nebude nakonec tak špatný :) I když je fakt, že mám asi jako každej fanda MP strach o tu typickou noir atmosféru.
-
Včera jsme dali na Xku první 3 kapitoli na Hard bez aim asistenta a dojmy jsou následující. Suprová grafika....na stávající poměry Xka určitě. U četných cutscén jsem měl chvílemi pocit, že koukám na film...hlavně co se týče kamery, animace postav a dabingu...tohle už má Rockstar prostě zmáknutý. Akce zatím v dobrém slova smyslu klasická. AI mi revoluční nepřišla, přišlo mi to jako víceméně klasická střelnice. Na gamepadu jsem ale chvílema celkem chcípal.:) Během prvních 2 hodin hraní se našlo několik checkpointů, který jsme několikrát (>=3x) opakovali, ale to je jen dobře. To co jsem zatím viděl rozprášilo mé pochybnosti. Tipoval bych, že moc recenzí pod 8 nepůjde. *3*
-
-
taky to mastim na xboxu.. :) hodně dobrá gamesa a grafika je taky fajn, už hraju konečně z druhyho disku jak má oholenou hlavu.. :) moc dobrá záležitost
-
Jak jako? Kdyz to vychazi az za tyden?
-
-
Už jsem psal níže (a nejen já), že včera se objevil první release. Kolega z paneláku má lt+ 3.0, takže jsme to u něj rozjeli.
-
-
Ohavný tlustý pirát, hlavně že se krade jen na pc.......
-
Ztrapnim se moc, kdyz se zeptam, co v tomto pripade znamena prvni release a co je to ten lt+ 3.0? :)
-
-
Vůbec ne...tím prvním releasem jsem myslel, že už je to na warezu a lt+ 3.0 je upravený firmware, kterým se flashne Xko, aby chodily vypálené zálohy her.
-
-
Uz jsem se lekl, ze mas flashnuty Xbox a budu muset prestat cist tvuj blog :)
-
-
Tak teď si mě dostal:D Už dlouho jsem tam nezavítal, ale to se už brzo změní.;)
-
-
-
what the hell... I heard there are no pirates on a waves of consoles... Guess I heard wrong :P
-
-
You bet.:D
-
-
-