Přejít na výpis diskuzí
Poslední trailer před vydáním Max Payne 3 řeší budoucnost
10.5.2012 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Povedali, odkaz opravdu nemam a hledat ho nehodlam. *5*
-
Pokud jste proti pirátství, tak byste měl být i proti pirátskému záznamu, ne?
Rockstar si myslí, že je pro něj výhodnější, když se záznam průchodu hrou před jejím vydáním veřejně neobjeví. Asi se i domnívá, že vývoj demoverze u pokračování takto známé hry se mu nevyplatí. Je to jejich svaté právo. Nikdo vás ke krádeži ani koupi hry nenutí. -
taky to mastim na xboxu.. :) hodně dobrá gamesa a grafika je taky fajn, už hraju konečně z druhyho disku jak má oholenou hlavu.. :) moc dobrá záležitost
-
Nikdo nebude blokovat gameplay videa PO vydani, nenuti te to koupit hned ten den, pockej tyden a mrkni na videa pote...
-
To je pravda, ale pak se dostáváme do poněkud absurdní roviny. Rozhodně ne kvůli vaší myšlence, ale kvůli tomuto:
- Co vypustí oficiálně Rockstar slouží pouze jejich zájmu prodat. Tudíž věrohodnost rapidně klesá ne sice úplně k nule, ale rozhodně do nízkých hodnot.
- Recenze bývají poplatné vydavateli a/nebo hypu, tudíž věrohodnost opět blízko nule.
- Není demo.
- Nechci hru krást na vyzkoušení když není demo (a ano, její rozsah je jeden z důvodů).
- Gameplay videa (nezávislý vcelku spolehlivý zdroj informací o hře) jsou blokována.
V souladu s výše uvedeným mne defacto Rockstar nutí hru napřed ukrást, abych věděl, do čeho jdu. Opět trpká ironie: jsem proti softwarovému pirátství, ale takhle si o něj Rockstar přímo říká. A nejedná se o výmluvu. Mám možnost, pokud nechci kupovat hru naslepo ale zajímá mne? S takovouhle nemám. Nezbývá než se pohybovat na hraně zákona (nebo za ním, ale to nechci). -
Nie oni už od začiatku hovorili že painkilleri sú otázne ale nikdy nepovedali že tam má byť autoheal. To sa teraz mýliš. A ak máš pravdu, pošli mi link :)
-
Na druhou stranu u hry zaměřené na příběh jako je tato, která se skládá ze série videí, kdy občas můžeš někoho sám zastřelit, může zhlédnutí videa uspokojit potenciálního kupce do té míry, že hru už kupovat nebude.
-
Ohavný tlustý pirát, hlavně že se krade jen na pc.......
-
Lakatos, videa byla odstraněna (práce Rockstaru).
Je to celkem ironie - Rockstar blokuje gameplay videa. Přitom právě na základě nich nemusím hru sprostě krást a zároveň vím, na čem jsem, protože demo není a jak jsme se přesvědčili, oficiální videa jsou občas lehce...ulhaná.
Jestli budou $$$, tak je ode mne Rockstar dostane. Smůla Piraně, zradit vlastní styl se nevyplácí ^_^ -
vyzerá to dobre, všetko okolo zbraní je vcelku vymazlené, stopy zranení, reakcie tela na zásah, vytekajúca krv z rán a euphoria je nastavená vcelku kompromisne. Dúfam, že bude hra na pc lepšie optimalizovaná ako dnešné pc porty a bude ju možno modovať ( ako prvé si nahodím first person mod). A som zvedavý na gameplay z oldschool obtiažnosti, dúfam, že Ai sa trochu zobudí *1*
-
Dete s téma gameplayema do prde.e .Akorát si zkazite zážitek že hry
-
Stačí jen ta část po ampersand ( http://www.youtube.com/watch?v=E_qe-tejz7c ), zbytek už není nutný. Ale ani nevadí.
Třetí část se dle jeho slov právě uploaduje. Zatím to celkem vypadá to na koupi, uvidíme až někdo rozjede vyšší obtížnost, jak hra bude vypadat. -
http://www.youtube.com/watch?v=E_qe-tejz7c&feature=relmfu už má uploadlý 2 party gameplaye.. so check it
-
Tak teď si mě dostal:D Už dlouho jsem tam nezavítal, ale to se už brzo změní.;)
-
Vůbec ne...tím prvním releasem jsem myslel, že už je to na warezu a lt+ 3.0 je upravený firmware, kterým se flashne Xko, aby chodily vypálené zálohy her.
-
Ztrapnim se moc, kdyz se zeptam, co v tomto pripade znamena prvni release a co je to ten lt+ 3.0? :)
-
Uz jsem se lekl, ze mas flashnuty Xbox a budu muset prestat cist tvuj blog :)
-
Som sa akurat dozvedel ze PC verzia nebude mat GFWL, juchuuu *14*
-
You bet.:D
-
Už jsem psal níže (a nejen já), že včera se objevil první release. Kolega z paneláku má lt+ 3.0, takže jsme to u něj rozjeli.