Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    what the hell... I heard there are no pirates on a waves of consoles... Guess I heard wrong :P
  • Jak jako? Kdyz to vychazi az za tyden?
  • Shaker
    Tak zase Kane and Lynch meli taky neco do sebe, mluvim o jednicce, dvojku jsem jeste nehral.
  • Odulin
    Včera jsme dali na Xku první 3 kapitoli na Hard bez aim asistenta a dojmy jsou následující. Suprová grafika....na stávající poměry Xka určitě. U četných cutscén jsem měl chvílemi pocit, že koukám na film...hlavně co se týče kamery, animace postav a dabingu...tohle už má Rockstar prostě zmáknutý. Akce zatím v dobrém slova smyslu klasická. AI mi revoluční nepřišla, přišlo mi to jako víceméně klasická střelnice. Na gamepadu jsem ale chvílema celkem chcípal.:) Během prvních 2 hodin hraní se našlo několik checkpointů, který jsme několikrát (>=3x) opakovali, ale to je jen dobře. To co jsem zatím viděl rozprášilo mé pochybnosti. Tipoval bych, že moc recenzí pod 8 nepůjde. *3*
  • Shaker
    nemam zadny info, ale kdyz nebudou, trosku to zamrzi, na druhou stranu by se mely objevit ty flashbacky, asi misto toho...
  • Shaker
    fuj tajbl jenom to ne... Max byl prece odjakziva reklama na matrix a lekarny :D
  • Shaker
    ty si dobrej masochista, to sem zkousel jednou a je to sileny :)
  • Shaker
    no tak ve dvojce znel, jakoby mel rymu, takze asi mluvi podle toho jak se vyspi :)
  • Tak jsem se "přivzdělal" na TyTrubce. Asi to tam už nebude, ale když bude někdo z vás mít štěstí, tak se ještě může kouknout.

http://www.youtube.com/watch?v=GpO4JpSpDCY&list=UU7y3hngDjzQfIQ877iAKeiQ

Grafická stránka vypadá fenomenálně a poodhalený kousek příběhu je mnohem větší reklama než tento trailer.

Mínusem je (nečekaně) umělá inteligence. R* prostě zákazníkům lže, i když pokud se za "evoluci A.I." berou standardní TPS kachničky na střelnici, tak v tom případě nelže ^_^.
  • Mechwarrior_bw
    súhlas, ten xicht bol nezamenitelný a v kombinácii s tým jeho cynickým úšklebkom, proste paráda... Aktuálna podoba je všehochuť a každému pripomýna niekoho iného, čo si môžeme dočítať aj na tomto fóre. imho ako sa hovorí má dušu mnohých ale nie svoju.
  • Grifus
    Oficialne ne, u R* je to prakticky jistota. Amaterska bude 100%. Tedy, pokud si pro nas autori neprichystali nejaky dementni soubory, ktere bud nepujdou desifrovat, nebo se kterymi bude nasledne problem se zpetnou kompatibilitou ve hre - jak uz tomu bylo X krat...
  • Nevíte jestli se chystá pro Maxe Payna česká lokalizace?
  • Predobjednano *3* Uz jen vydrzet do 1.6 *16*
  • Grifus
    Ne. Jedna z mnoha veci, ktera se nehodi R* do kramku pri tvorbe "moderni" verze Max Payna.
  • Grifus
    Tak dekuj podobne otravnym a nespokojenym fanouskum puvodnich dilu, jako sem ja. Painkillery totiz nemely ve tretim dile byt (ano "vsemi oblibeny" autohealing se hlasil na scenu).
  • Grifus
    Toz nekdy musim taky pracovat ne? *1*
    Ale jo budu se opakovat - ale me to proste prvni dva dlily nepripomina. Nalepenim skvele hudby a radoby puvodniho hrdiny nic nezakryjou. Dokonce sem uz tak paranoidni ze i dabing McCaffreyho mi pripadne strojovy, ne prociteny jako driv. *8*
  • Hanzales
    Nene, my bad. Málo jsem to prokreslil a díky těm různým regionálním termínům to vyznělo ještě zmatečněji. V době koukání na ten trailer jsem ještě nevěděl, že to na konzole vychází dříve a už vůbec něvěděl, kdy to vychází jako tak.... Jasný, google a za pár je to tam, ale nějaké to info pod každým podobným článkem "hra u nás vyhází xx.xx.xxxx v českém/anglickém jazyce" by nebylo od věci....
  • Hanzales
    Tak to abych to vysvětlil...
    1.) 15.05. nebo 18.05. je irelevantní, jde jen o regiony.
    2.) 15.05. je datum které mne vylekalo v tomto videu, neboť pokud by ta PC verze vyšla zároveň s Diablem, finančně by to bolelo a proto jsem si oddechl, neboť ta PC verze o které jsem se celou dobu bavil vychází u nás až 01.06. a to už je kousek do další výplaty ;o)
    EDIT: Ještě aby se to tedy nepletlo ->
    Konzole: 15.05. (v Evropě 18.05.)
    PC: 29.05. (v Evropě 01.06.)
  • jj v jednicce vypadal jak kdyby zrovna dostal delovku mezi oci *2*
    http://www.postavy.cz/obrazky/max-payne-10568.jpg
    Kazdopadne tenhle trailer je fajnovej, to dela hlavne ta znama hudba. Po prvnim infu jsem byl taky znechucenej, vypadalo to jak tuctova gamesa s plesatym kktem nekde v Riu, bez atmosfery. Jak prichazelo dalsi info a trailery tak jsem zacal menit nazor a ted jsem uz pekne natesenej *5*
  • jabbo126
    lol, tak to já taky ne, ale hlavně, že vim jak to je :-D tahle výplata bude rychle fuč :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit