Přejít na výpis diskuzí
Poslední trailer před vydáním Max Payne 3 řeší budoucnost
10.5.2012 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
naopak, bude to bestseller ... o dôvod viac k obavám *1*
-
Dobrá myšlenka, vlastně taky jeden takový " Payne-mark " pro sérii. Ovšem mám obavu, že zrovna ze všech věcí se snových pasáží nedočkáme a pokud, pak snad jen formou náznaku v cut scéně - jednak si tyto pasáže v tomhle enginu nedovedu představit a taky si nejsem jist, že by R* ve své hloubkové analýze došel tak daleko, aby usoudil, že by měl mít třetí Max Payne nějaké psycho úrovně, což bude určitě škoda. Navíc, už v komiksu padl takový údaj, že své noční můry se naučil tak nějak zvládat, takže taky možná indicie o absenci podobných chvilek ve hře, ale třeba se přece jen dočkáme.
-
fanúškovia Maxa sa rožkom opiť nedajú, milý deridon !
-
Mínusy jsou i z mého pohledu nezasloužený, porovnávat hudbu z Maxe s Fahrenheitem není žádná ostuda, obojí byly naprostý pecky (jak hudebně, tak herně)
http://www.youtube.com/watch?v=q3SvOU1zICo -
Bude mít Max zase ty svoje halucinogenní chvilky? *3*
-
Ja se vsazet nemusim, ono uz davat do Max Payna 3 multak je ksmichu *1* a dopadne to tak mak MP u Mass Effectu 3 *12* *12* *12*
-
myslel jsem si že tam dá rockstar novou ochranu a LT+3 to rozjede
-
Takhle. Jsem rád, že od toho moc neočekávám a že mě to třeba mile překvapí. Na druhou stranu, pokud to opravdu bude jen o pomstě a hledání dítěte či co, tak to bude jen adaptace knihy/filmu/remaku Man on Fire, a to nebude Max. U filmů platí pravidlo, že trilogie (a víc) nejsou kvalitativně konzistentní, obvykle jsou nejlepší jen první dva díly. Vypadá to, že u téhle hry bude to samé.
-
To čo si napísal...
-
Vsadis se? *1*
-
Vtip roku 2012 *1*
-
to je chujovin a *13*
-
On Max Payne 3 opravdu nekoho zajima? Tohle bude propadak roku 2012! *1*
-
Tesim az si dam do huby par painkilleru a zapnu bullettime *5*
-
Tak to vypadá na emotivně propracovaný příběh a to já rád *14*
-
Zrovna teď jsem sestřelil stožár na vrtulník... I po těch letech má ta hra pořád něco do sebe. Navíc jsem si konečně mohl vychutnat příběh, protože jsem tomu onehdy samozřejmě vůbec nerozuměl.
Ale musím se přiznat, že jsem u toho xboxu dost změkl, kombinace kláves F5-F9 mi byla až nepříjemně blízkým kamarádem. Nu, můžu se chlácholit tím, že jsem to hrál po většinu doby jenom na touchpadu :). -
http://www.youtube.com/watch?v=u116HbMOF_Y
again,again and again... -
Tak Max Payne byla vždycky kvalitně udělaná tuctová střílečka, takže v tomto duchu by neměl být problém pokračovat. A podle videí by mohl mít Max konečně i nějakou hloubku.
-
Grifus bezpochyby dorazí, dementovat třetí díl Payna si ještě ujít nenechal. :)
-
Nechapu proch hned banda koko*tu dava minuska. Zaprve ze je to z MP1,2 vim a za druhe co je na tom spatneho, ze me to pripomelo Fahrenhait, kdys tam byla podobne ladena melodie. Nekteri lidi by se tady mely nad sebou zamyslet.