Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    naopak, bude to bestseller ... o dôvod viac k obavám *1*
  • ZvacA
    Dobrá myšlenka, vlastně taky jeden takový " Payne-mark " pro sérii. Ovšem mám obavu, že zrovna ze všech věcí se snových pasáží nedočkáme a pokud, pak snad jen formou náznaku v cut scéně - jednak si tyto pasáže v tomhle enginu nedovedu představit a taky si nejsem jist, že by R* ve své hloubkové analýze došel tak daleko, aby usoudil, že by měl mít třetí Max Payne nějaké psycho úrovně, což bude určitě škoda. Navíc, už v komiksu padl takový údaj, že své noční můry se naučil tak nějak zvládat, takže taky možná indicie o absenci podobných chvilek ve hře, ale třeba se přece jen dočkáme.
  • Mechwarrior_bw
    fanúškovia Maxa sa rožkom opiť nedajú, milý deridon !
  • Mínusy jsou i z mého pohledu nezasloužený, porovnávat hudbu z Maxe s Fahrenheitem není žádná ostuda, obojí byly naprostý pecky (jak hudebně, tak herně)

http://www.youtube.com/watch?v=q3SvOU1zICo
  • Hairy_Ass
    Bude mít Max zase ty svoje halucinogenní chvilky? *3*
  • Ja se vsazet nemusim, ono uz davat do Max Payna 3 multak je ksmichu *1* a dopadne to tak mak MP u Mass Effectu 3 *12* *12* *12*
  • myslel jsem si že tam dá rockstar novou ochranu a LT+3 to rozjede
  • Takhle. Jsem rád, že od toho moc neočekávám a že mě to třeba mile překvapí. Na druhou stranu, pokud to opravdu bude jen o pomstě a hledání dítěte či co, tak to bude jen adaptace knihy/filmu/remaku Man on Fire, a to nebude Max. U filmů platí pravidlo, že trilogie (a víc) nejsou kvalitativně konzistentní, obvykle jsou nejlepší jen první dva díly. Vypadá to, že u téhle hry bude to samé.
  • To čo si napísal...
  • posila
    Vsadis se? *1*
  • Vtip roku 2012 *1*
  • to je chujovin a *13*
  • On Max Payne 3 opravdu nekoho zajima? Tohle bude propadak roku 2012! *1*
  • residentevilfans
    Tesim az si dam do huby par painkilleru a zapnu bullettime *5*
  • Tak to vypadá na emotivně propracovaný příběh a to já rád *14*
  • RakeW
    Zrovna teď jsem sestřelil stožár na vrtulník... I po těch letech má ta hra pořád něco do sebe. Navíc jsem si konečně mohl vychutnat příběh, protože jsem tomu onehdy samozřejmě vůbec nerozuměl.

Ale musím se přiznat, že jsem u toho xboxu dost změkl, kombinace kláves F5-F9 mi byla až nepříjemně blízkým kamarádem. Nu, můžu se chlácholit tím, že jsem to hrál po většinu doby jenom na touchpadu :).
  • http://www.youtube.com/watch?v=u116HbMOF_Y

again,again and again...
  • pernicek
    Tak Max Payne byla vždycky kvalitně udělaná tuctová střílečka, takže v tomto duchu by neměl být problém pokračovat. A podle videí by mohl mít Max konečně i nějakou hloubku.
  • ZvacA
    Grifus bezpochyby dorazí, dementovat třetí díl Payna si ještě ujít nenechal. :)
  • Nechapu proch hned banda koko*tu dava minuska. Zaprve ze je to z MP1,2 vim a za druhe co je na tom spatneho, ze me to pripomelo Fahrenhait, kdys tam byla podobne ladena melodie. Nekteri lidi by se tady mely nad sebou zamyslet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit