Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    18.05 vychazi konzolova verze, PC verze až 1.6, proto to absolutne nechapu...
  • jabbo126
    Pod to se můžu podepsat :-)
  • jabbo126
    ne, pochopil jsi to uplně správně - logika jeho příspěvků vede k tomu, ze 18.05 to vyjde jenom na konzole a 15.05 na PC a tedy, že si to bude muset koupit ten stejný den. :-D tak jak to teda je? Kdy vychází jaká verze?? :-D
  • jojo taky už sosám druhy dvd, sem natešenej jak svina :D:P
  • prej je to v pohodě a je hodně dobrej bullettime, já už to sosám tak sem zvedavej
  • jabbo126
    eee ... vypadal debilně, neměl jsem ho hledat na netu :-D - tak je to dobře, že ho změnili
  • No tak si kúp okuliare, pretože celý tento trailer je temný ( v noci). A noir to neznamená len tma. Si pozri nejaké klasické noirové filmy. Noir je hlavne o charakteroch. O cynických charakteroch a to v Max Payne 3 je.
  • jabbo126
    Ohoho - jaký jsem byl od začátku skeptik a nový Max se mi moc nezdál, tohle voní klasikou ... a tu já rád :-). Jenom pořád, ten xicht ... já si nemůžu pomoct, ale já mám zažranýho toho polovyšinutýho chlápka z jedničky s jedním obočím proklatě vysoko a úšklebkem na rtu. Já vim, že už byl jinej ve dvojce. A teď je ještě jinější ... no uvidíme :-) třeba to překousnu *15*
  • Miserius
    Tak nechapu tvuj prvni prispevek. ja to pochopil tak ze jsi myslel ze to na konzole vyjde 15.05, stejne jako Diablo na PC, my bad... Kazdopadne ja ted taky dam trojku behem 3 dnu za hry *8*
  • Hanzales
    Ano, ale na Xbox a PS3. Obojí sice mám, ale tohle si radši zadrtím na Pecku, byť malinko později ;o)
  • Miserius
    No, ono to hlavne vychazi 18.05...
  • Hanzales
    Mně stačilo vidět pár záběrů z NYC, momenty jak si Payne sype do pusy painkillers, jestli budou nějaké ty halušky, jak píše níže Hairy, bude jedině dobře a pak už mi zbývá jen akce s bullettimem a ta dle videí vypadá zmáknutě dost dobře. A spousta věcí se zatím hodnotit nedá. Brblat můžem když tak až po dohrání, že to není Max Payne.
    Na mne zatím působí opět jako chlapík co je pěkně v p*d*li, a pod sedativy se prostřílí k nějaké té "zpravedlnosti" a zadostiučinění, hlavně bude tancovat mezi kulkama a elegantně rozdávat headshoty sem tam a uvnitř ho to bude psychicky pěkně bolet a to ho požene dopředu, no prostě Payne ;o)
  • Hanzales
    Další hra v hledáčku, tohle léto bude finančně těžké zvládnout :) Ještě že na PC to vychází později, to už počkám na další výplatu. Toho 15.05. mně úplně vylekalo, to vyjde Diablo. Dvě hry za plnou cenu jako novinku v jednom měsíci si opravdu nekupuju zrovna často, víceméně spíše hodně vyjímečná situace. Že by bylo zrovna herní sucho se říct nedá, díky za to! *3*
  • Co treba noirova atmosfera?A tu tebou zminenou temnotu tam taky jaksi nevidim.
  • No daj nejaky dovod preco to podla tvojej skromnej mienky neni Max Payne, nech sa trošku zasmejem.
    Všetko čo ti ponúkli predošlé diely, nájdeš aj tu. Maxove vnútorné monológy, temnota, metafory, typický gameplay + flashbacky z Maxovej minulosti v New Yorku.
    A ešte aj Remedy spolupracovalo s Rockstarom :
    http://www.youtube.com/watch?v=kTwgBrUK4ng
  • já teda nemám nic proti hře, která se nese v duchu "man in fire" (Denzel Washington), nemyslim si, že Max Payne = noc, sníh/déšt. Jsem zvědavej na ten zbytek. Oba předešlý Maxi hraju ted a 1. je proti 2. pěkně těžká. Snad se ani z 3 nestane bezduchej shooter jako Kane and Linch.
  • Ne,ne ne,tohle proste neni Payne.Mit to jinej nazev,tak MP je to posledni,co by me u teto hry napadlo.
    Hra to mozna bude fajn,ale Payne to proste neni.Skoda
  • Ma to multak? Ma! tak co tady trepes! A ano Max Payne 3 bude stat za Ho*no! *2*
  • Odulin
    Xková verze je rovnou na 2 dvd....kolega to teď dopálil...parchant. *2*

Update: Neodolávám a jdu se k němu pozvat...:))
  • Danny28
    Proč meleš o mulťáku jako bys mluvil o celý hře?! Zakopat tě někam hluboko do země... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit