Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Knifer
    Ne tohle datum je pevně dané
  • lol jste lapajové ,japonsky tam vypadá jedna rasa...jinak to je evropský až na půdu vy maníci....
  • to ja tiez nie, ale od toho tam mas na vyber z 5 ras a 8 povolani.. mozes chodit za svalnateho norna v platovej zbroji
  • zahraj si par mesiacov SWTOR a potom prid do GW2 :) rozhodne sa ti neoplati uz zacinat s WoWkom. A v TOR a GW2 mas nahovorene vsetky rozhovory v peknej zrozumitelnej anglictine takze sa naucis urcite
  • Kouzelník staré školy, hypnotizér a ilusionista. Mentalista s možnostmi nejen číst, ale i vnuknout. *3*
  • aha, takze activision presdstavil cataclysm
  • Nuz to je jednoduche, na zaklade poziadavok chod do TOR. Anglictina v nom pravdepodobne nebude o moc tazsia ako vo WoW a hlavne tam budu aj rozhovory, coz vo WoW takmer nie je. Ale pokial chces zacat s nejakym dobrym MMO, tak radsej asi pockaj tuna na GW2 :) (to je len moj osobny nazor, pre mna ta hra vypada lepsie nez WoW a TOR dokopy).
  • Pokial sa nemylim, tak "Mesmer" je v anglictine (v takej tej pouzivanej v sci-fi/fantasy) vcelku casto pouzivane slovo pre "psychicky nadanych," koniec koncov "to mesmerize" je v anglictine doslova hypnotizovat/fascinovat...
  • Ahoj,

mám na vás prosbu hlavně na lidi, kteří se v MMORPG vyznají. Chtěl bych začít hrát nějaké MMO a nevím, jaké si mám koupit, jestli WoW či SWToR. Nejen, že si chci zahrát, ale také se již naučit angličtinu, přes hry jsem něco pochytal a teď se jí učím na VOŠ. S WoW mám zkušenosti, ale bojím se, že má již hodně datadisků a musel bych si je časem kupovat. U SWToR se zas bojím, že tato hra bude velice složitá na překlad a já bych z toho nic neměl a musel bych se stále ptát. Proto prosím, pomůžete mi se nelehkým rozhodováním.

Dík váš Worilord
  • Cahir
    Ke screenům: Jednu dobu jsem i uvažoval o tom, že bych se do GW2 pustil, ale tohle je prostě moc...asijské. Xichty chlapů a holek jsou od sebe zase jednou k nerozeznání a meče jsou až nebezpečně přerostlé. Navíc je to pestrobarevné jak omalovánky.
  • Cahir
    Je to doktor, léčitel, šarlatán a je posedlý magnetismem? Až budu chtít udělat hru, v níž jedno z povolání bude fyzik, pojmenuji ho raději Einstein... Jak by se ti líbilo hrát za povolání Einstein ve hře, která se dokonce ani neodehrává v našem univerzu?

Mám rád originální přístup k profláklým povoláním, ale tohle je prostě...hloupé...
  • plně s tebou souhlasím... tohle je pro JRPG maniaky. Bohužel, dost velká část světa má poněkud zvláštní vkus a tyhle věci se jim líbí. já bych teda se řvoucí holčičkou s obrovskýma očima, culíkama a růžovou sukýnkou fakt neběhal s mečem a nezabíjel pokémony. *3*
  • sankuri
    jojo:-)
  • Mesmer uz existuje od puvodnich GW a nazev zcela vystihuje to co dela.
  • a presne protoze ji distribuuje, tak ji taky predstavi. Vyvojari nemaji cas neco predstavovat
  • tohle jsem cetl velmi nedavno :D
    Rozbuska ?
  • sankuri
    Mno jo SWTOR krasne odfiltruje retardy z WoWka:-)
  • sankuri
    Bez zase lestit svuj svetelny penis:-)
  • Cahir
    Flame stop.
  • Cahir
    "Skutečných" Cahirů je více, mimo jiné jde i o název hradu v Británii. Můj nick má ale spojitost s tím Cahirem, kterého mám na obrázku, tedy s tím od Sapkowského. *3*

Ptám se proto, jelikož mi to přijde jako opravdu stupidní název povolání...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit