Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi, vy ste tady fakt dementi, co tomu rozumi jak koza petrzeli.. Tak stupidni reci, muzou vypustit z huby jen lidi neznalí o cem vubec cela serie Gw je..
  • Knifer
    Osobně jsem dost zvědaví na Close Betu s trochou štěstí by mohla přinést nějaké HD videa z gameplaye + bližší seznámení s eventy
  • Kua ta věc na screenech vypadá jak Yodova vnučka.
    • spis jak yoda po nepovedene zmene pohlavi
  • Ahoj,

mám na vás prosbu hlavně na lidi, kteří se v MMORPG vyznají. Chtěl bych začít hrát nějaké MMO a nevím, jaké si mám koupit, jestli WoW či SWToR. Nejen, že si chci zahrát, ale také se již naučit angličtinu, přes hry jsem něco pochytal a teď se jí učím na VOŠ. S WoW mám zkušenosti, ale bojím se, že má již hodně datadisků a musel bych si je časem kupovat. U SWToR se zas bojím, že tato hra bude velice složitá na překlad a já bych z toho nic neměl a musel bych se stále ptát. Proto prosím, pomůžete mi se nelehkým rozhodováním.

Dík váš Worilord
    • taky bych ted s wowkem nezačínal, swotr je nová hra, bude tam nova komunita tak jdi tam. O slozitou anglictinu bych se nebál.
    • Cahir
      Pokud chceš hrát za takhle "drsně" vypadajícího válečníka: http://games.cz.imag3box.com/uploads/character_shot_01-game13098-img205544.jpg , pak hraj GW2. *11*
      • bože je tam 5 ras a jedna z nich vypadá jako yoda tak se z toho tady po...

musíš GW2 nesnášet a nebo jsi zabedněnec jinak není možné abys něco takového napsal

aloha
      • sidi
        takze v gw 2 si budes moct vytvorit postavu aka sa tebe bude pacit ... Ak chces bad ass tak si vytvoris bad ass postavu ak chces neviniatko tak bude vyzerat tak ... v ziadnej inej hre nevyzeraju postavy tak skvelo ako v GW 2 ( myslim MMO ) to ze tieto posledne obrazky maju trocha nadych japonskych postav je koli tomu ze posledna prezentacia hry bola v Korei a tam postavy vyzerali viac korejsky ak ich porovnas s postavami z Gamesconu z nemecka tak budes vidiet rozdiel ze v nemecku vyzerali postavy viac Europsky....
      • jaky hezky textury a do toho prdnou takovyho pikacu...:(
      • Ty jsi taky válečník, to je guardian - mimochodém mág v těžké zbroji.
        • Cahir
          No to je tak možná guardian plyšáků na posteli nějakýho haranta.
    • zahraj si par mesiacov SWTOR a potom prid do GW2 :) rozhodne sa ti neoplati uz zacinat s WoWkom. A v TOR a GW2 mas nahovorene vsetky rozhovory v peknej zrozumitelnej anglictine takze sa naucis urcite
    • Nuz to je jednoduche, na zaklade poziadavok chod do TOR. Anglictina v nom pravdepodobne nebude o moc tazsia ako vo WoW a hlavne tam budu aj rozhovory, coz vo WoW takmer nie je. Ale pokial chces zacat s nejakym dobrym MMO, tak radsej asi pockaj tuna na GW2 :) (to je len moj osobny nazor, pre mna ta hra vypada lepsie nez WoW a TOR dokopy).
  • Cahir
    Ke screenům: Jednu dobu jsem i uvažoval o tom, že bych se do GW2 pustil, ale tohle je prostě moc...asijské. Xichty chlapů a holek jsou od sebe zase jednou k nerozeznání a meče jsou až nebezpečně přerostlé. Navíc je to pestrobarevné jak omalovánky.
    • ještě budeš prosit aby jsi si zahrál :-p ty "experte"......hlavně rasa charr vypadá hodně asijsky to je fakt
      • Azijsky vyzera nic a vsetko.. oni nerozumeju ze tam je kompletna custom uprava ksichtu lebo to este asi nikdy nevideli
  • Vypadá to zajímavě, ale SWToR to porazí.
    (FLAME START!!!)
    • sankuri
      Mno jo SWTOR krasne odfiltruje retardy z WoWka:-)
      • tebe by mal niekto odfiltrovat kick na tu sprostu hlavu *3*
    • Cahir
      Flame stop.
  • No ovsem ta stylizace postav vypada jak z pokemonu, a ty predimenzovany mece ... to se proste neda hrat *1*
    • to je klasická chyba, když člověk vidí ncsoft myslí že je to z koreje,ale GW2 dělá arenanet a to jsou američani a ta rasa pokemonovská nemusí nitně vypadat roztomile, jdou z nich udělat i zrudy podobající se skřetům
    • plně s tebou souhlasím... tohle je pro JRPG maniaky. Bohužel, dost velká část světa má poněkud zvláštní vkus a tyhle věci se jim líbí. já bych teda se řvoucí holčičkou s obrovskýma očima, culíkama a růžovou sukýnkou fakt neběhal s mečem a nezabíjel pokémony. *3*
      • lol jste lapajové ,japonsky tam vypadá jedna rasa...jinak to je evropský až na půdu vy maníci....
        • bohužel se pleteš. zkoumal jsem screeny velmi pozorně, protože jsem tuhle hru považoval za zajímavou a snad i hratelnou. JRPG styl je ale všudypřítomný. Ale je to lepší jak Aion, to přiznávám.
        • Vidis ty screeny, to se fakt neda brat vazne. A je to skoda. To uz radsi ten south park, to je aspon vtipny, tohle je jen ...blby *9*
          • Knifer
            Njn podobný keci jsou na všechny MMO. Vis SW ze screenu to vypadá opravdu odpudivě a v pohybu je to nadstandard
      • to ja tiez nie, ale od toho tam mas na vyber z 5 ras a 8 povolani.. mozes chodit za svalnateho norna v platovej zbroji
    • sankuri
      Bez zase lestit svuj svetelny penis:-)
      • tohle jsem cetl velmi nedavno :D
        Rozbuska ?
        • sankuri
          jojo:-)
    • vtipalku...
  • Řekl bych že kdo četl novely tak tušil že poslední classa bude mesmer už dlouho.
    • sankuri
      Tak ono to bylo vzdy verejne tajemstvi:-)
  • sankuri
    Kdyz uz tak ArenaNet predstavil, NCSoft tu hru jen distribuuje s jejim vyvojem nema absolutne nic spolecneho.
    Vice o mesmerovi tady: http://guildwars2.cz/profese/mesmer-3/comment-page-1/#comment-10435
    • a presne protoze ji distribuuje, tak ji taky predstavi. Vyvojari nemaji cas neco predstavovat
      • aha, takze activision presdstavil cataclysm
        • Blizzard je sam i distributor, protoze si to muze dovolit. Pouzivej mozek prosimte, nez vyplodis sracicku
    • kdyz uz tak distributor predstavuje ne developer :) Holka jedna :p
    • nj a kvoli tomuto nedorozumeniu si vela ludi mysli ze to bude len dalsi korejsky odpad
  • super ale kdy to vyjde?
    • tak je potvrdene ze closed beta zacne 16.12. a podla toho ako prebehne sa urci datum open bety a vydania hry :) cize ratajte ze v roku 2012 to vyjde
      • neratajte s ničím, data jsou čistě orientační
        • Knifer
          Ne tohle datum je pevně dané
    • Když to bude hotovo. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit