-
Ahoj,
mám na vás prosbu hlavně na lidi, kteří se v MMORPG vyznají. Chtěl bych začít hrát nějaké MMO a nevím, jaké si mám koupit, jestli WoW či SWToR. Nejen, že si chci zahrát, ale také se již naučit angličtinu, přes hry jsem něco pochytal a teď se jí učím na VOŠ. S WoW mám zkušenosti, ale bojím se, že má již hodně datadisků a musel bych si je časem kupovat. U SWToR se zas bojím, že tato hra bude velice složitá na překlad a já bych z toho nic neměl a musel bych se stále ptát. Proto prosím, pomůžete mi se nelehkým rozhodováním.
Dík váš Worilord -
-
taky bych ted s wowkem nezačínal, swotr je nová hra, bude tam nova komunita tak jdi tam. O slozitou anglictinu bych se nebál.
-
Pokud chceš hrát za takhle "drsně" vypadajícího válečníka: http://games.cz.imag3box.com/uploads/character_shot_01-game13098-img205544.jpg , pak hraj GW2. *11*
-
-
bože je tam 5 ras a jedna z nich vypadá jako yoda tak se z toho tady po...
musíš GW2 nesnášet a nebo jsi zabedněnec jinak není možné abys něco takového napsal
aloha -
takze v gw 2 si budes moct vytvorit postavu aka sa tebe bude pacit ... Ak chces bad ass tak si vytvoris bad ass postavu ak chces neviniatko tak bude vyzerat tak ... v ziadnej inej hre nevyzeraju postavy tak skvelo ako v GW 2 ( myslim MMO ) to ze tieto posledne obrazky maju trocha nadych japonskych postav je koli tomu ze posledna prezentacia hry bola v Korei a tam postavy vyzerali viac korejsky ak ich porovnas s postavami z Gamesconu z nemecka tak budes vidiet rozdiel ze v nemecku vyzerali postavy viac Europsky....
-
jaky hezky textury a do toho prdnou takovyho pikacu...:(
-
Ty jsi taky válečník, to je guardian - mimochodém mág v těžké zbroji.
-
-
No to je tak možná guardian plyšáků na posteli nějakýho haranta.
-
-
-
zahraj si par mesiacov SWTOR a potom prid do GW2 :) rozhodne sa ti neoplati uz zacinat s WoWkom. A v TOR a GW2 mas nahovorene vsetky rozhovory v peknej zrozumitelnej anglictine takze sa naucis urcite
-
Nuz to je jednoduche, na zaklade poziadavok chod do TOR. Anglictina v nom pravdepodobne nebude o moc tazsia ako vo WoW a hlavne tam budu aj rozhovory, coz vo WoW takmer nie je. Ale pokial chces zacat s nejakym dobrym MMO, tak radsej asi pockaj tuna na GW2 :) (to je len moj osobny nazor, pre mna ta hra vypada lepsie nez WoW a TOR dokopy).
-