Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Akorat tam teda hrajete za nejakyho nesympatickyho teenagera co se nejspis narodil se stribrnou lzickou v riti a zachranujete nejaky vase prazdninovy spermobanky :( to me prijde slabsi. Radeji bych hral za nejakyho normalniho chlapa co zachranuje svoji zenu a deti nebo tak neco. Ja jak vidim rozmazleny tatkovo hajzliky tak bych vrazdil.
    • A co na to tvůj ošetřující lékař?
      • Vždyť má pravdu. Všude jen USA teenager. Ti jejich mladí jsou neskutečně schopní, ale nějak se mi tomu nechce věřit.
  • No jo, zítra si pro ni jdu. Prej se PC verze docela povedla a dokonce se dá štelovat i FOV, takže nebylo co řešit a předobjednal jsem. Snad nezklame...
    • No ti neviem, od ultra po high mam FPS prakticky rovnake kolo 25FPS a je to take lagujuce, ked dam medium tak to zrazu raketovo vystreli na 58FPS, (framerate limit cez MSI Afterburner). Tie nove nVidia beta ovladace nieco zlepsili, ale zazrak to neni. Jedna z veci ktore naozaj nechapem je nemoznost vypnut SSAO a ich varianty, je to predsa narocny efekt a niekedy vypada dost prastene, ked postavu lemuje tien a pritom stoji vonku. Ale inac zabavna namotavka, vcera pat hodin v kuse :)
      • Chce si to pohrát s nastavením, jsou tam asi 2 položky které žerou hodně fps a na visuální stránku hry nemají skoro žádný vliv jedno je "Post FX" a to druhé teď z hlavy nevím...
    • Me to tady z games dorazilo uz dnes, akorat jsem zrovna nebyl doma kdyz tu byla pošta a dnes zavirala brzo *13*
  • Mozna hra roku?
    • Adam_M
      Hrou roku 2012 je DISHONORED nic jineho...
      • Hrou roku je Baldurs gate 2
    • Rozhodně hra staletí!
    • tak ten byl dobrej
  • Chtěl bych si to zahrát ale asi si to nezahraji. Mam pomalej internet na stahování patchů. *9*
    Velká škoda. *9*
    • Joo co bych dal kdyby to bylo bez registrace... Ihned bych běžel do obchodu. Je možnost ten patch neinstalovat?
    • dial-up? halo halo tady rok 98...
      • ty osel..doufam ze ta fotka neni tva vypada jak TROLL *5* uvedom si ze jsou stale lokality kde nemaji moc na vyber...Ale to tva tlusta mestska TROLL PRDELL asi neví..
    • Je čas pořídit rychlejší internet. *3*
  • Paul_cz
    Hra už na GMG vyšla a patch se stáhl a nainstaloval automaticky při spuštění.
  • BoB.2
    Vaas je opravdu magor.
    • nemůžeš napsat magor
      poloviční blázen, bych napsal
  • to video musí být z jiné hry, není na něm nikde žádný HUD s ikonkama, mini mapa, otravné vyskakující okna s úkoly atd...
  • to to předvádí za obtížnost "retard child", nebo se to takhle hraje normálně?
    • misho8723
      Keď, to človek hrá na najvyššej obtiažnosti, tak je to fakt výzva..a v hre je asi tohtoročná najlepšia AI (čo zase nehovorí o mnohom :) ), ale majú dobrý sluch, dobrý zrak a vedia taktizovať.. ale aj tak najväčší strach mám v džungli, kde človek nevie nikdy, čo na neho vybehne - raz mi nezostali žiadne náboje do zbraní, mal som len šípy do luku, a zrazu sa predom ňou objavil tiger - čo nasledovalo? samozrejme moja smrť.. neviem, ako to pôjde ďalej s obtiažnosťou, keď človek bude mať v ruke RPG, plno granátov, a ide vystrieľať dáku oblasť, ale keď sa človek snaží hru hrať spôsobom stealth, tak má čo robiť .. istotne najlepšia FPS hra tohto roka
      • nejlepší fps hra tohto roka- s tim souhlasím.. stealth funguje, AI je vcelku dobrá (sice asi nemá periferní vidění...), grafika krásná, možností zabavení nepřeberně (hledám relikvie, lovim zvířátka, pomáhám vesničanům...), vcelku ucházející příběh.. ale hlavně to střílení a krásnej svět je to co dělá tuhle hru hrou takovejch kvalit :)
        • Sakra lidi, vy me snad chcete donutit,abych to koupil.
          Nedavno jsem kupoval ve steam sleve Max Payna 3,ten moc dlouho nevydrzel,ale FC3 by melo vydrzet dele a zprijemnit tak cekani na DayZ standalone.
    • "retard child" jásá nad tím, jak mají nepřátelé VŽDY červenou na hadrech (dokonce i všechny jejich auta jsou červený) a tak nejdou na zeleném podkaldu přehlédnout ... přátelé jsou vždy v modrém... směšný
      • Možná bude Far Cry dobrá hra, já se jenom ptám. Tyhle vide prostě vypadaj strašně a mě 100% odradily. Raději si znova prolítnu jedničku a k tomu FEAR
  • Keyz
    Jak to je verzemi hry?
    Koukal jsem že pro různé země kde hra bude vydána tak bude obsahovat rozdílné bonusy (nová mise,ostrov,zvířata atd..)
    Lze to pak nějak sehnat legálně vše dohromady?
    Přece jen se jedná o velké bonusy (nové mise) a když si to někdo koupí jinde tak má smůlu.To je dost blbé.
    • Tak u většiny her to se zpožděním otevřou všem všechno do pár měsícu :D Doufejme, že to tady bude obdobné, ale také nemusí.
  • Tohle už snad mělo být v základu ve hře ne? Tohle miluju vydat zabugovanýho šmejda a první den vydání už šířit patche ...
    • " první den vydání už šířit patche ..." no je to lešie ako keby to bolo zabugovaná a patche by dávali o týždeň :D
    • bud rad ze vydaji patche taky by to mohli nechat jak to je a to by te taky asi nepotesilo *1*
      • Myslet jako ty, to by hry teda dopadly...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit