Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přišel jsem, viděl jsem, odešel jsem ... pro For Games byla vyhrazena opravdu malinka plocha oproti For Toys a For Babies *16* je to opravdu škoda, že for Games neměla větší výstavní plochu :)
    • Heh .. to víš už je to tak velký mainstream , že hry nemusí podporovat ani nejmenovaná desátková televize na svém druhém programu .
  • Nerozumím akorat jedné věci. Hry označené 15 či 18+ a u počítačů/konzolí během těch 4 hodin co jsem tam byl nikdy neseděl někdo starší 12 let (podle vzhledu, neptal jsem se :) )
    • Lynch
      No my jsme brali na For Games 13-tiletého bratříčka kámoše. Zvláštní bylo, že na turnaj ve Far Cry 3 se zapsal naprosto v pohodě, mohl jsi to okouknout a zahrát ale jakmile turnaj začal tak ho vykopli, že prej je ještě malej a hrát to nemůže.
      • jsem viděl, strašně chlapců, i mladších sedících u kompů, to je docela šit, ať si jdou radši stavět lego, ale čekal jsem to.....
    • Co vim tak u MoH vyhazovali :)
      • Kdyz jsem byl ja u MoH vsech 8 pocitacu obsazovalo osazenstvo ktery bylo rado ze vidi nad ten stul...10 let +-
        • Když jsem tam koukal tak přišel 12ti letej kluk sedl si a frajer ho vyprovodil :D
          • Tak to je dobre, pak uz je to asi nebavilo...a nedivim se jim
            • ale bavilo vyhazovali deti porad, ale kdyz tam meli rodice co jim to dovolili, hrat mohli :)
    • jediná funkce PEGI nálepky v česku je ta, že hyzdí krabici, nevím jak to funguje v zahraničí, ale dost bych se divil, kdyby u nás prodavač odmítl prodat 12-ti letýmu kulihráškovi nějaké GTA na základě věku
      • jako malemu, mi odmitli v JRC tenkrat prodat UT2004 (bylo mi cca 13-14?), docela me to zaskocilo.. nicmene tam se mnou byl otec, kterej hru obetave koupit *15* *5*
        • Bejvávalo .... dnes je to GAMES a obchodu otevřená ....
  • Skvělá práce,akorát škoda že jsem neměl čas čekat na volné Wii U a AC3. Každopádně se těším na příští ročník
    • AC3 hratelna ukazka na 10 minut nemelo s AC serii moc spolecnyho teda :D Drandění v lodi a odrazeni se od nepratelske lodi jako NFS od mantinelu me moc nezaujalo... Ale grafickej kabatek to melo slusivej...
  • Možná dorazím, jen kvůli Wii U.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit