-
Podle videí co sem viděl mi to přijde celkem jako katastrofa.. Škoda, dvojka byla excelentní hra :(
-
U mnoha her je třetí díl kritický. Tak jen doufám, že nás to nečeká i u takového Mass effectu...
-
Guns donť kill people, I do! *5*
-
Velebnosti, du blejt... Jestli někomu přijde "humor" z této hry k pokukání, tak je to jeho věc a brát mu to neberu, ale když jsem kdysi hrál demoverzi dvojky, přišlo mi to jako jeden vlkej hnus nemající konce. Nejsem žádnej moralista, ale co je moc...
-
-
Mám dvojku ve speciální edici i s datáčama a jedničkou. Neřežu se u toho smíchy, vlastně mi primitivní humor vadí ale v jaké jiné hře se může lopatou oddělit hlava a pak ji psa nechávat aportovat nebo využít kočku jako tlumič? Je to odreagovačka. Udělat v městě totální chaos. Myslím, že na relax funguje líp než věchny super duper céódéčka. Tak či tak trojku zkoušet nebudu. Měli Source ale využili ho jako nýmandi.
-
-
A je tam nějaká volnost, jako ve dvojce? Já hrál kousek a připadá mi, že musim pořád plnit nějaký daný úkoly a ne jen tak chodit mo městě a vykopávat dveře. Jestli je to až po určité části hry, tak budu rád, ale jestli budu muset pořád dělat to, jak hra píská, tak to mě docela mrzí.
Jinak je to opět řežba, jak jsem čekal, akorát mi celkem vadí ta kamera. Občas se tak divně třese (když se kočka chytne na nohu) a je to takový nepřirozený. Možná měli nechat hru z pohledu první osoby. -
-
volnost je přidaná až v patchi
-
-
Pocujte chlapci, a vy ako tu hru hrate, ked v nasom regione este nevysla a cd keye stoja cca 25 az 35 ecok...Ajaja, zasa chudobna pc platforma musi kradnut hry? A potom tu placete, ze vsetko na konzole...Este BF3 predal viac na konzoliach, ajaja, ved bodaj by aj nie, co pc hrac, to zlodej *6* *6* *6*
-
-
Aha a podle tvé rovnice co konzolový hráč, to id*ot, že? *7* Běž se radši proběhnout.
-
Hry na recenze si za vlastni kupujeme pomerne pravidelne viz Serious Sam 3, Modern Warfare 3, Anno 2070, drtiva vetsina indie her, XBLA a PSN hry atd. Ne vzdy se nam podari ze zahr. vydavatele vytahnout klic, nebo nechceme cekat, tak dlouho.
-
-
Nehovorim o redakcii, ale tu pritomnych warezakoch. Nakolko vacsina este aj pri BF3 kupila lacnu rusku verziu za par ecok, tak pochybujem, ze by za toto dali 30 Eur *6* *6* *6*
-
-
A ještě jedno, že to děláš ty, neznamená že to dělají i ostatní, aneb podle sebe soudím tebe *7* .
-
-
Podla seba sudim teba tazko mojko, ja mam xbox verziu BF3 a aj PC verziu BF3, len sa pozri laskavo na battlelog a sekciu pc, po kazdom patchy je tam kazda druha tema o tom, ako niekto zhana ceske subory na rusku verziu...Ale co uz, to je ako hadzat perly sviniam. *9*
-
-
A že si třeba koupím na aukru ruskou verzi tak jsem hned pirát? Já si ji teda nekoupil, protože hrabání se v registrech není moje parketa a slyšel jsem taky cosi o nezákonnosti, to že to někdo udělá je ale jeho osobní věc... já si ale počkám si až zlevnijů a valim do steam verze... čáves *2*!
-
-
-
-
-
Co to máš za keci vůbec když víš hovno!
-
-
a na to co máš v avataru, dítě
-
Zato ty jsi inteligent ty znalče, stačí se podívat jak ti jde čeština. omg wtf lmao noob.
-
-
-
Díky za recenzi, aspoŃ vím, co nekupovat. Dvojka docela šla ,ale tohle se asi moc nepovedlo.
-
ked to hraju nastrocny da sa tomu chapat, chcu sa vyblaznit, robit veci, ktore by riadne nemohli, pripadne sa pobavit na uplnych demenciach co tato hra prinasa/prinesie, ked ma clovek nad 20 a stale ho laka hrat takuto hru, tak tomuto uz niet pomoci, je ztrateny na veky
hra dobra pre mladez v urcitom veku aby nerobili blbosti v realu, ale velmi smutne ked to hra uz dospely triezvo mysliaci clovek -
-
Urcovat co je a co nie je pre nejaku vekovu kategoriu odhliadnuc od toho,ze postal je zla hra je jeden zo stereotypov,ktory fakt u ludi nemam rad. :)
-
hlavně že je v pořádku, když si ten dospělej člověk hraje s trpaslíkama a elfama :)
Co jste vy tu schopný vyplodit někteří, to kdyby viděl psycholog tak zajásá. -
-
Není důležité, jestli máš ve hře elfy, trpaslíky, ufouny, poslance, pitomce, teroristy ap. S elfy můžeš stejně tak mluvit v promyšleném RPG nebo je třeba skládat do krychle v naprosté ptákovině. Takže jsi na omylu. Nad tím, co jsi vyplodil, by psycholog nezajásal...
-
-
máš trochu problém s analýzou psaného slova, viď :) Ten koment byl trochu o něčem jiným, než o tvých elfích RPG, zkus se trošku zamyslet.
-
-
mám pocit můj maďarský kolego, že jsem zatraceně o hodně starší, než ty:)
-
mas pravdu, ale ked sa clovek hra s trpaslikmi a elfami, vecsinou to ma aj nejaky zmysel, ked sa hras na nejakeho uchyla co sa mestom sere do kazdeho, tak to zmysel nema, ked si mlady, tak casom na to prides ako som to vsetko myslel, ked nie tak je my ta uprimne luto
-
-
proste jsi napsal blabol , tak to zoufale neobhajuj a uznej to...
-
*1* Jo, strašný "zmysel" to má.
-
Hry mají smysl?
-
-
Budes se divit, ale ano. Smysluplne nemusi byt jen veci, ktery nejakym zpusobem vynaseji, jak si spousta lidi v dnesni dobe mysli *7*
-
-
No já bych řekl, že jeden a asi i jedinej smysl hry je pobavit hráče. Jenže právě v tem vidím u dnešního herního průmyslu háček.
-
-
-
-
-
-
Newim dohral sem to chapu ze se to nekomu libit opravdu nemusi ale hra je to dobra strasne kratka ale kdyz si vemete tu macetu do ruky a kosite lidi v obchodaku no proste bomba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
jo a postal bych prirovnal ke carmageddonu nekomu nesedne a nekdo ho proste miluje recenzent bude asi nejakej slusnacek a tohle mu proste nesedlo postal je neco unikatniho stejne jako carmageddon a vsici dobre vime udelat neco co se odlisuje od tej spousty sracek s hodnocenim treba i 8 a ja to spustim jednou reknu si co je to za sracku a uz to nezahraju tak postal mne proste pobavil a dohral sem ho coz se o kupe titulu s vetsim hodnocenim rict neda
-
-
No, mně tenhle styl humoru nevadí, absurda dotažený k dokonalosti a maximální zvrácenosti jednou za čas neuškodí. Ale když jsem se podíval na gameplay, tak mě nějak přešla chuť.
http://www.youtube.com/watch?v=pNAwfJd35JY -
-
taky jsem na to ted koukal, to je tak strasne spatny ze se zdraham uverit, ze to nebyl zamer udelat naschval nejhorsi hru vsech dob :)) pripomina mi to stylem ty nejhorsi C filmy, penize bych za to opravdu dat nechtel :)
-
-
Smarja, toto me vzdycky dojima, kdyz nejakej dvacetiletej "dospelej" cucak pise takovy kraviny. Me je tricet let, mam normalni fungujici rodinu, dobre placenou praci, vysokoskolske vzdelani, nikoho v realu nevrazdim,na nikoho nemocim, nesmrkam a nehazu vykaly, ale postala si klidne kdykoliv zahraju. Az se prenesete ve vyssim veku pres svou dulezitost a super vysokou inteligenci, ze toto rozhodne ne, tak se u toho treba taky pobavite a zasmejete se svym komentarum, ze toto "dospely" prece rozhodne nemuzou hrat.
-
-
Jak to tady funguje, pro boha? Ten prispevek jsem vkladal jako reakci na cloveka pod timto - kinetic@tiscali.
-
-
Je ti přeci 30 a máš vysokoškolské vzdělání, tak si snad nějak poradíš *1*
-
-
-
-
"I think the game just crashed."
"I hope so."
*1* -
-
No jestli si koupíte Call of duty v kterém masakrujete lidi po tisícovkách nebo Postala..tak v tom nevidím zas tak velký rozdíl. Někdo holky jinej vdolky:)
-
-