Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepochopils. Často se u těch trailerů uvádí (stejně jako tady v článku), že to běží na Pro, jakože to prezentuje výkon hardwaru Pročka, přitom je to úplně jedno (zvlášť u videa/traileru), protože ty hry na Pročku netěží z lepší grafiky. Může to klidně běžet na starý PS4 a nepoznáš to.

Asi jako kdybych pustil trailer ze hry, kterou na max zvládne PC za 15k a uvedl bych, že to běželo na cool nové 1080Ti+ s Optane pamětí.
  • Jack1947
    Padavko...
  • Jack1947
    Potom ještě VR *4*
  • Jack1947
    Vypadá to hezky a nevadilo by mi ani kdyby se Joel a Ellie tam moc nevyskytovali... jsem rád že popuzdí uzdu lidským pudům v brutalitě, je to takové víc naturalističtější, syrové a drsné prostě jako by to bylo doopravdy. Takže těšing *5*
  • A není náhodou důvod existence Pročka víc fps/vyšší rozlišení? :D

Vždyť si přece nebudou tříštit komunitu tím, že budou vydávat nějaký hry exkluzivně na pročko. Ostatně Sony několikrát ujišťovalo, že takovou kravinu nikdy neudělá, ale to si asi nečetl...
  • Kravicka
    to si delaji zadek z te rambo zenske :D :D :D :D
  • Typicky zavádějící reklama na Pro. Pochybuju, že Pro má něco navíc kromě víc fps/vyššího rozlišení, takže je úplně jedno, na čem to běží. Trailer vypadá dobře, ale chtělo by to nějaký zaběry ze hry.
  • Akože strašne prezentujú, že všetko vyzerá nextgen ale niekto myslí aj na emocie ? Keby mi kladivom niekto rozdrtil ruku tak asi sa inak prežívam. a nie ešte sa tam ním oháňam...
  • To zas keců o tom jak je násilý ve hrách špatné
  • A jéje.. slyšel jsem správně že tam mluví o nějakém naboženském kultu? To už neumí vymyslet nic nového? *7*
  • Vzpomínám si, že jsem odvracel zrak, když v prvním díle trhali houbíci Ellie na kusy, ačkoli jinak to s úrovní brutality celkem šlo. Tady ale ten rozdrcený loket byl na mě už taky kapku příliš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit