Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uaaaa, Robinsons Requiem byla jedna z nejlepších her, který jsem měl možnost si zahrát *15*
  • Připomíná mi to Robinson's Requiem *14* škoda, že takovýhle hry už nevychází, kdyby někdo udělal povedený remake týhle klasiky, tak bych si ho asi utrh
  • Mně to přijde super. Parádní atmosféra a muzika.
  • libi :) mam rad tyhle zajimavy styly grafiky.. nemusi byt vse fotorealisticky.. mam na ps4 killzone a BF4 a ty jsou sice spickovy v grafice ale jinak nuda nuda sed sed v singlu...
  • Trisska
    Tak nelákavý obrázek ze hry jsem už dávno neviděla... *6*
  • MickeyMutant
    Kryptogram z traileru (00:17) praví tohle:

R
    To: Reach Staff
    From: Joshua
    Date: January 8 2104
    RE: Sector Meltdown

Apologies to all researchers in sector(s) A1, A2, A3, all B labs, all D labs. Our newest project, (redacted) has gone into some sort of liquefaction process. It appears that the state was not, as we planned, solid-state but rather some sort of gel. Rather than reaching the appropriate levels it has gone into a literal meltdown. Expect power to be down for the next four days. Any staff not currently working on class 4 projects or above, and with even a remedial background in either chemistry, fusion, or electrical engineering can come to lab C7 to assist in cleanup or to point us in the correct direction.
  • kickasl
    Dekuju.
  • Máš pravdu, nevšímejte si mého horního příspěvku.
  • http://games.tiscali.cz/oznameni/konec-sveta-trosku-jinak-podle-tvurcu-dear-esther-60219

Tohle je ono :)
  • smejki
    To je myslím od tvůrcí Dear Esther
    EDIT- mám recht http://games.tiscali.cz/oznameni/konec-sveta-trosku-jinak-podle-tvurcu-dear-esther-60219
  • Mne to atmosférou připadá jako Miasmata.
    Jen doufám že mne tam taky může zabíjet jakási kreatura.
    Já se vždy málem po.... z té Miasmaty (označení pro toho : ještěrko,jeleno šavlozubého tygra). *15*
  • Vím, co myslíš, taky si nemůžu vzpomenout.
  • Na můj dojem, je to trochu moc umělecké *1*
  • kickasl
    Nekde tu byl clanek (uz to bude nejaka doba) o hre(jeste nevysla), kde pokud si spravne pamatuju jste pred "koncem sveta" a mate moznost tu posledni hodinu(nebo kolik to bylo) prozit ruznymi zpusobi.
    Vim, ze je to takovy nic moc popis, ale pokud by nekoho napadl nazev tak budu rad, diky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit