Přejít na výpis diskuzí
Postapokalyptický Eidolon bude o prozkoumávání minulosti
16.12.2013 | Aleš Smutný
14 příspěvků
-
Tak nelákavý obrázek ze hry jsem už dávno neviděla... *6*
-
Na můj dojem, je to trochu moc umělecké *1*
-
Připomíná mi to Robinson's Requiem *14* škoda, že takovýhle hry už nevychází, kdyby někdo udělal povedený remake týhle klasiky, tak bych si ho asi utrh
-
-
uaaaa, Robinsons Requiem byla jedna z nejlepších her, který jsem měl možnost si zahrát *15*
-
-
Nekde tu byl clanek (uz to bude nejaka doba) o hre(jeste nevysla), kde pokud si spravne pamatuju jste pred "koncem sveta" a mate moznost tu posledni hodinu(nebo kolik to bylo) prozit ruznymi zpusobi.
Vim, ze je to takovy nic moc popis, ale pokud by nekoho napadl nazev tak budu rad, diky. -
-
To je myslím od tvůrcí Dear Esther
EDIT- mám recht http://games.tiscali.cz/oznameni/konec-sveta-trosku-jinak-podle-tvurcu-dear-esther-60219 -
-
Dekuju.
-
Máš pravdu, nevšímejte si mého horního příspěvku.
-
-
Vím, co myslíš, taky si nemůžu vzpomenout.
-
-
Mně to přijde super. Parádní atmosféra a muzika.
-
Kryptogram z traileru (00:17) praví tohle:
R
To: Reach Staff
From: Joshua
Date: January 8 2104
RE: Sector Meltdown
Apologies to all researchers in sector(s) A1, A2, A3, all B labs, all D labs. Our newest project, (redacted) has gone into some sort of liquefaction process. It appears that the state was not, as we planned, solid-state but rather some sort of gel. Rather than reaching the appropriate levels it has gone into a literal meltdown. Expect power to be down for the next four days. Any staff not currently working on class 4 projects or above, and with even a remedial background in either chemistry, fusion, or electrical engineering can come to lab C7 to assist in cleanup or to point us in the correct direction. -
libi :) mam rad tyhle zajimavy styly grafiky.. nemusi byt vse fotorealisticky.. mam na ps4 killzone a BF4 a ty jsou sice spickovy v grafice ale jinak nuda nuda sed sed v singlu...
-
Mne to atmosférou připadá jako Miasmata.
Jen doufám že mne tam taky může zabíjet jakási kreatura.
Já se vždy málem po.... z té Miasmaty (označení pro toho : ještěrko,jeleno šavlozubého tygra). *15* -
http://games.tiscali.cz/oznameni/konec-sveta-trosku-jinak-podle-tvurcu-dear-esther-60219
Tohle je ono :)