Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trolo
    stale neviem ci fandim activisionu alebo EA... na jednej strane vyciciavanie znacky a robenie kazdeho roku tej istej hry(ale kto by to nerobil keby mu to sypalo) a na druhej trapny origin a ochrany a opicenie sa po activisionu + podporuju SOPA...hmmmm :-D
    • smejki
      no vidíš to, já to mám jasné, já zas fandím právu
    • hele v tymu, kterej vyrabi posledni dily call of duty, musi bejt hrozna pohoda pracovat. par mesicu pracujou na novem dilu a ve zbytku roku maji pohodu a utraci vydelky z prodeju ,)
    • Přikláním se na stranu EA a to proto, že podle mě jsou vývojáři svobodní lidé a když se jim někde nelíbí, mohou jít jinam. Právnicky do toho vůbec nevidím a je pravděpodobné, že Activision měl ve smlouvě něco, o co se teď soudí, potom by podle mě tohle "něco" mělo být ze zákona zakázáno (respektive by měl zákon v tomto ohledu schvalovat svobodu zaměstnance a pak by bylo jedno, co si kdo dá do smlouvy).

      Pozn. jen pro úplnost, mluvím o přecházení ke konkurenci apod., nikoliv o mlčenlivosti a tím pádem v podstatě špionáži, mlčenlivost schvaluji.
      • Chyba ale suž se stalo. Chtěl jsem taky říct, že tenhle spor není o Battlefield vs. CoD.
  • Dvě nenažraný prasata se perou... já bych je zažaloval za degradaci (nekvalitu) her a flinkání jejich technického zpracování a záměrného drzého oblbování laických zákazníků.
    • viz /v/GA Activision award :)
      • OfNoAccount
        jo a vysouzený prachy pak věnovat indie vývojářům... ať se taky maj :)
  • studna261
    Activision si za to může samo, neměli je propouštět. West a Zampella jsou dobří vývojáři, mohli jít buď k EA nebo THQ, vybrali si EA (to se ozvalo dříve).

    Ještě by mě zajímalo, co to je za kontrakt?

    Doufám, že to vyhraje EA.
    • tak ono se dalo předpokládat že jestli odejdou tak se jedině vrátí pod EA takový THQ a jiná studia ani nebyla v jejich myslích
  • K tomuto sporu zastávám neutrální názor.
    • Já naopak zaujatý vůči firmě Activision, protože se mi zdá, že série CoD pod jejím vedením upadala. Když Infinity Ward udělali kvalitní díl, příští rok vyšla kopie od Treyarch nesoucí jméno dalšího dílu. Teď už dělají kopie z kopie...
  • EA to snad vyhraje a Activision ať se jde bodnout.
    Přeji všem příjemné svátky a šťastný Nový rok
  • Idi*t žaluje idi*ta, kvůli idi*tině..
  • Activision a CoD,to je jak zlej sen.porad si rikam ze se proberu a tato kombinace nenazrancu s trapnym zvukem ve hnusny grafice s hektickou hratelnosti nebude existovat.
  • Život tý mršky Activision je strašně zajímavý... Activision se dostal do horkých vod, jen díky prvnímu dílu Call of Duty, od Infinity Ward, který dělal stejný tým jako Medal of Honor:AA (ano už dříve se stalo, že kluci z EA šli pryč, kvůli neshodám s vedením), to ví skoro každý fanda. Dokuď to dělal tento tým, tak CoD byla zajímavá značka, která nabízela novinky a pěknou atmosféru. Od doby co se pod to podepisujou jiní lidé - Treyarch tak to je rok co rok stejná hra, jen s pozměněným obsahem (zbraně, mapy, skiny, naskriptované události).. Ale to jsem odbočil. Jen že základní pilíř pro Activision položili developeři z EA a teďka se hádaj o stejné situaci, kdy přešli zase jiní z Activisionu do EA.... Dle mého je Activision natom tak špatně vývojářsky, ekonomicky po spolčení s Blizzardem, že se snaží kousat do všeho. Ani si pořádně nevybavuji nějaké velkolepé hry od nich a to ještě před rokem z nich toho padalo docela dost (Singularity, Cybertron, Wolfenstein), letos jen Blizzard...
    • omyl, stejna hra to ani z daleka neni. Nejspis mluvis o enginu a zvuku, ktery prosli jen drobnyma upravama za posledni roky. nejdulezitejsi cast je vsak multiplayer kde jsou obrovske zmeny od MW1(2) a vetsinou jsou to zmeny , ktery si hraci prali..to se taky odrazi na prodejnosti a uspechu MW3. Je jen tvuj nazor, ale nechapu jak muzes napsat, ze na tom nejsou ekonomicky dobre kdyz prodali mnohem vic kopii nez ocekavali :D a s MW3 maji vydelek jaky nikdy predtim nemeli...podle me Activision spojenim s Blizzardem ziskali celkem dost a jsou na tom vyvojarsky a ekonomicky az moc dobre...navic na oficialnich forech Activisionu jsou zvesti, ze pracuji na novem enginu pro novy dil, ktery by mel prijit max. do roku a pul..
  • Respawn... k povaze všech moderních stříleček ten název fakt sedí.
  • CrocoRay
    Nejsem právník a nečetl jsem jejich smlouvy, ale pokud se soud rozhodl, tak jak se rozhodl, tak k tomu měl určitě důvod a snad rozhodl dle správního hlediska správně. Jediná věc, co mi vadí, jsou ty směšné sumy. Já mám Spojené státy rád, ale to neustálé žálování se pro každou blbost a žádání pomalu miliardy dolarů jako odškodné, to je opravdu komické. Někdy mi to přijde, že se americké celebrity nechají schválně natáčet nahé klíčovou dírkou, aby si mohly trochu finančně přilepšit, ale to odbočuju od tématu her.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit