Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jen se tak říká, žejo.
  • Coz znamena, ze si ji koupili, aby ji nastrelili tak, ze uz ji nikdo nepouzije. Muhahahahaa! Takhle se delaji penize. ... ehm... Nepletes si to ze zlou kralovnou?
  • Sakra Outlaws, na ty jsem už zapomněl. To byla parádní střílečka!
  • Úsměvná úvaha. :)
  • Rhulad
    Nechci být zas lynčován :P... Tak dobře. Nevím jak jsi na tom se sci- fi, ale já občas nějaký přečetl( ikdyž dávám přednost fantasy) --- takže Mass Effect vykradl spousty a spousty děl (hlavně Reynoldse dosti vybrakovává). Kdyby byl příběh aspoň zajímavý, dalo by se to omluvit, jenže oni vybrakovali co mohli a navíc je příběh na úrovni telenovel(tuny klišé apod.) a podobných podřadnosti. Pak je tu samotná hratelnost? Tohle bude jen můj subjektivní názor - osobně mě neskutečně nebaví chodit jen dopředu a střílet ultra blbý nepřátelé. Kulisy jsou nezkutečně úzké koridory a navíc dost špatně zpracované. Celý systém střílení je nudný, sterilní a primitivní. Grafika, animace= mizerné. Původní díly byly prezentovány jako RPG což mě opravdu dostalo. Tohle je spíše parodie na RPG. Automatické levelovaní? Kur*a proč tam takový casualní sr*čky vůbec dávají.
  • Fremencz
    Ta hra už vyšla před několika lety na na nintendo Wii a PSP.
  • vonTossis
    Grim Fandango ... minimálně pro mě nesmrtelná legenda

i kvuli teto hry naprosto chapu, jak jednoduche bylo pro Schafera presvedcit lidi na Kickstarteru :) .. me presvedcil taky
  • DF2 jsem hral snad v 7 letech na jednom ze svych prvnich PC a nikdy jsem to vlastne taky nedohral dokonce, v těch dobach jsem ani neuměl EN, takže... spíš sem přechazel k Mariovi :D
  • no preco
  • dufam,ze nie ... verim,ze je to len otazka casu a niekto sa toho chyti a vytvori dalsi "xwing"
  • Pinkamena
    http://www.youtube.com/watch?v=x9gN2hdybFY
  • Minutu ticha za Xwing...
  • ááá ..další monuMENTÁLNÍ skoročlověk
  • brezinaservis
    SUPER článek *14* jen víc takových...by by LucasArts budeš v našich srdcích napořád
  • Kr.Pa
    Popravdě jsem o nic nepřišli, od roku 2005 LA nic hodnotného neudělal, jen si nechal dělat SW hry u externích studií, ze kterých pak rýžoval peníze. Ta firma vznikla beztak jen za účelem držení licence SW her.
  • Škoda napřiklad Secret weapons over Normandy jsem hrál už jako malej :D a furt jsem doufal v nějaké pokračování.
  • No a me treba nebere COD, nicmene vyprodukovali jedny z nejlepsich adventur, co kdy byly.
  • jindra.veliky
    me je to taky fuk

bojim se jen toho, ze Disney bude chtit za licenci na znacku takovy prachy, ze se to nebude pripadnym zajemcum ani vyplacet
  • Škoda - i když mě kompletní produkce LucasArts nechává chladným.
  • Maniac Mansion, Loom, Indiana Jones 3+4, Zak McKraken, Day of Tentacle. Toť jedině hry, které jsem hrál a dohrál z produkce LucasArts. Vše výborné hry, ale vzhledem k tomu, co produkovala firma v posledních letech mi její konec už nevnáší žádnej smutek. Přijde mi, že volný pád koreluje s pádem jejich bývalého úhlavního konkurenta Sierry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit