Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SPOILER Stejnak nejlepsi je konec muzes se stat reaperem skoda ze tali zemre i kdyz udelas cokoliv SPOILER
    • Pilgrim66
      A proc to sem pises debile? I kdybych ti to nakrasne veril tak koho to zajima.
  • Zajímavé, že kdykoli se do diskuze přidá uživatel Jazz, ta záhy získá úroveň té nejsmradlavější žumpy... Bohužel conzor ho tu má asi rád, protože ačkoli mě mnohdy nedovolí napsat naprosto běžně užívané (nesprosté) slovo, jemu se tu povoluje každá prasárna...
    • Jazz
      Dík pýčo :)
  • Zatim me napada akorat mozny prequel kdy lide poprve leteli prez Mass Relay a narazili na Turiany a byla z toho valka.
    Hrat by se treba dalo za dedu od Ashley,ten se toho ucastnil (snad se nepletu v tom,kdo z rodiny to presne byl).
    Rozhodne bych ale uvital moznost,kdy by se dalo hrat za Turiana nebo Asarijku,to by hre dalo uplne jiny nadech a byla by to zmena,od vecneho zachranovani&obhajovani lidi *4*
    • Hairy_Ass
      Jo, First Contact War by byl zajímavý prequel, nebo to jak se lidstvo v důsledku objevu na Marsu proměnilo - to by se dalo sfouknout najednou, myslím. *15*
      • njn a zahrat si treba za vic postav za G.williamse a jacka harpera(illusive man i kdyz byl s nim komiks)
    • Mayuri12
      Nerad bych kritizoval tvůj návrh ostatně i mě už to párkrát napadlo ale při válce prvního konataktu lidi neznali žádnou cizí rasu a pokud by se děj točil kolem války s turiany asi by ani na moc mimozemšťanů nenarazil (jistě potkal by hromadu turianů ale asi víte jak jsem to myslel).
      • taktiez import sejvov do prequelu by nesiel, ale nic co by mi vadilo.
    • Takovej prequel u ME vubec neni blbej napad!
  • DarkHawk
    Hairy_Ass: Ty si v*l. Proč si toho trola nakrmil? Prostě takové pošuky ignoruj, ted tady bude psát sra*ky a hlouposti.
    • ja treba nechapu proc nedostane ban ( i kdyz kazde forum ma trolla a ten troll je zas ve skutecnosti decko ktere nema kamarady a nikdy nemel holku)
    • Hairy_Ass
      Holt mám dneska psavou.... *14*
    • Jsem nadšen, že jsi taktně ohodnotil úroveň mých příspěvků... Každá konstruktivní kritika se cení! *5*
  • Najde se tady kromě pana Smutného ještě nějaký jiný občan Evropské unie, který si bláhově myslí, že je Mass Effect 3 něčeho vyvrcholením či snad dokonce ukončením?
    • Cahir
      Já.
    • Proc z Evropsky unie? :)
      • To jsem tam přidal, aby to trochu lépe znělo... *3*
    • Hairy_Ass
      Ukončením trilogie o Shepardovi? Třeba?
      • Ukončení trilogie o Shepardovi = Shepard se stejně zjeví ve všech sequelech, prequelech a já nevím jakých ještě -quelech, které budou v příštích letech následovat... Maximálně to dopadne jako AC - pseudojiné charaktery, lehce odlišné textury (furt to však jsou baráky, nic jiného, nulová variace), ale naprosto stejná hra o skákání po střechách (tady u ME o spáse všeho a všech + nějaký ten š*kec). *3*

Měli prostě vydat "Mass Effect: The Game" a tím skončit - tohle už je fraška a to ta hra ještě ani nevyšla...
        • Hairy_Ass
          Čemu na ukončení trilogie o Shepardovi nerozumíš? Že se tam může objevit i později snad s tím nehapruje, jen už nebude titulní postavou.
          • No právě... To PRO MĚ není konec série, pokud bude vycházet i Mass Effect 15 a bude tam pobíhat dědek Shepard, dovádějíc s moderátorkama a novinářkama. *5*
            • No já už jsem to párkrát viděl psáno, že Mass Effect 3 bude poslední díl série a vyvrcholení ME apod... Jasně, těžko to byly oficiální informace ze strany vydavatele (zase takový fanboy série nejsem, abych čekoval každé uprdnutí o ME), ale to je právě dost možná škoda, protože už třetí díl nabídl během vývoje takové obskurdity jako je volba vzhledu hlavní hrdinky na fejsku nebo slavná moderátorka (o které jsem mimochodem nikdy neslyšel) připravená na soulož (po pár balících frázích) jakožto jeden ze zbrusunových charakterů...

A právě proto jsem se ptal, jestli ještě někdo jiný kromě pana Smutného věří, že Mass Effect 3 bude něčeho konec... Já o tom pochybuji.
            • Hairy_Ass
              1) Nikde se nepíše, že ME3 bude konec série, jen se uzavře příběh o Shepardovi, jako hlavní postavy v ME. 2) Nikde se nepíše, že ho ještě v nějakém dalším (možném) díle ze světa ME uvidíme. Tak proč tady tak divoce spekuluješ, jen na základě infa, že se možná budou savy ještě hodit, což je logické, když může být hned několik úplně jiných konců - taky by se na to mohli vykašlat a určit jeden kanonický konec, jako v sérii KotOR, ale když si chtějí přidělávat práci....
        • Dobrej komik :)
          • Ano, přesně tak... Pointa je taková, že prostě a jednoduše Mass Effect nekončí, Shepard nekončí, "trilogie" nekončí... Nic nekončí. Je to jenom návnada na lidi, aby to kupovali po hordách a posléze se oznámí, že Shepard ve trojce sice umřel nebo něco, ale záhadným způsobem zase obživl a pojede se dál... Nebo se pojede dál s jeho bratrancem či s jeho oblíbenou kočkou. *2*
            • myauri no a ted budou psat o tom jaka je ... ze ho ozivili xD
            • Mayuri12
              Tohle je reakce na Robotron3
              Shepard neumřel v jedničce umřel na začátku dvojky pokud jste nehráli Mass effect nevím proč sem chodíte a děláte rozumi. Smrt byla součástí příběhu který se trojkou uzavře pokud pak budou vznikat další příběhy z tohoto universa budou mít zřejmě jiného hrdinu a nebudou přímo spojeny s příběhem trilogie.
              PS Shepard umřel na začátku dvojky děj se posunul o dva roky do předu a shepard byl oživen(je to trochu složitější ale trollum stačí i krátké vysvětlení)
            • To je o poptavce, o nicem jinem. Kdyz ma neco uspech, udela se pokracovani. Ty muzes udelat jedine, modlit se, ze se lidem ME preji. I kdyz teda mnohem jednodusi je proste si hry nevsimat a nechat ostatni at si hrajou, kdyz se jim to libi :)
            • To já též sice nevím, ale pokud to tak bylo, měli ho nechat na věčném odpočinku a udělat zase nějakou jinou hru...

Disclaimer pro hatery: Donutili jste mě hrát Skyrim a byl to jeden z nejhorších herních zážitků mého života - ME už se tedy raději vyvaruju, věřím své intuici. *3*
            • Tak tohle uz bylo v jednicce ne? Ze Seprd jakoze umrel. Jestli se nepletu (nejsem takovej znalec ME :)
          • Díx *5*
            • Zblaznili nevim, ale treba by to nekoupili, kdyby to bylo uplne neco jinyho, a melo to s predchozimi hrami jen malo spolecneho, nebo vubec nic. A to asi neni moc v zajmu vydavatele a vyvojaru ;)
            • No právě... Ta hra by prostě nebyla furt o tom samém a tedy by se z toho konzumenti zbláznili.
            • Mohlo by to bejt treba v podzemnich tunelech, ale tam by se asi Assassinovi spatne skakalo :)
            • Nemuselo by to být ve městě... Respektive nemuselo by to být v historickém velkoměstě, když už.
            • Za malo. Uplne nejvic me pobavilo, ze ti vadi, ze v pokracovani jsou taky baraky. Co bys cekal, ve meste? *1*
  • Myslim, že je úplně jedno za koho bysme hráli. Mnohem důležitější by bylo téma. Já si představuju, že by to mohla být třeba občanská válka v galaxii (hmmm star wars:)...
    • Skoro nezájem...ME pro mě končí s příběhem Sheparda...ME bez něj je jako CaC bez Kane, rozhodně bych nechtěl hrát za pološovinistický Asari
      • DarkHawk
        Ve Star Wars je taky hlavní ikona Skywalker (filmy). Ale je dost her ze světa SW, kde vůbec není a nebo se tam objeví jen na chvíli a funguje to parádně.
        • PreidaQ
          Jenže až někdy ze Star Wars odstraní světelné meče, tak po nich už neštěkne ani pes *3*.
          • taková stará trilogie, kde to přecijenom není o jediích, ale právě o válce aliance s galaktickou říší, byla veleúspěšná. To až nová trilogie a zpopkornovatění způsobilo tu euforii ohledně světelných mečů...
          • Ale to nieje uplne pravda, battle front alebo republic commando boli kvalitne hry ktore som svojho casu hraval ksmrti rad *4* aj ked pravda, nie preto ze by boli z prostredia SW... Takze mozno mas pravdu *1*
  • DarkHawk
    Třeba nějaké prequely za Zaeeda Massaniho a Captaina Baileyho. Možno i ve formě DLC. *3*
    • Mayuri12
      Ha za Zaeea bych si klidně zahral nevím co proti němu kdo má ale podle mě je to suprová postava. Takovej ten typickej spávně zlej haj*lík
      • DarkHawk
        Jo je. Jizva přes ksicht a skleněné oko. Nekompromisní renegátský žoldák a jeho hláška - Vztek je proklatě dobré anestetikum. *16* *1*
  • Určitě by stál za to prequel za Protheany, ale na to bych asi nepotřeboval save z předchozích ME. A nebo za Asarijskou Justikárku, nebo za SPECTRu Nihluse. Zajímavé by bylo něco i z doby originu Reaperů.
    • Hairy_Ass
      Zajímavé by to jistě bylo (třeba ti Reapeři), ale BW hra, kde by nebyli žádní lidé? To by bylo od nich docela odvážné. *3* I když s menší pomocí teorie o paralelních vesmírech, by šlo z předků Reaperů udělat lidi. Něco jako závěr Odhaleného vesmíru. *15*
      • Lidi uvědomujete si, že to na 90% bude multiplayer FPS nebo MMO? Navíc hrozí, že nás díky tomu ochudí o plnohodnotný konec...
  • Hairy_Ass
    No, uložené pozice nebudu skladovat věčně, jen proto, kdyby náhodou... *7* Při nejhorším si je může člověk stáhnout z internetu.
    • Staci preci jen zalohovat.
      • Hairy_Ass
        Nepovídej... *1*
  • jindra.veliky
    s CoD takovy starosti nejsou *15*
    • Samozřejmně, jeden z mnoha důvodů proč to nehraji *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit