Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    Hra za turiana by bodla *5*
    • Cahir
      Turian, yes!
      • Turiani jsou dobry jídlo já je jako krogan přímo žeru
  • Kdyby ten jejich super prudící systém k něčemu byl, umožňoval by uživatelům aspoň zálohování herních souborů, třeba sejvů z her. Zase tolik dat by to nebylo. Ale to ty chcípáky nenapadne. Kdo si má furt zálohovat něco co potřebuje jednou za X let.
    • Calwin: Senilita u starejch lidi je hrozna vec, oni za to nemuzou!
      • njn je ale na to existuje jen jedina vec DO PLYNU xD toto bylo joke pro nechapave stare lidi xD
        • Moc drasticky a nakladny "konecny reseni". Stejne nebude na duchody... (taky joke, pro nechapave stare lidi :)
    • Veskoslav
      Zodpovědný člověk si zálahuje pravidelně. A když o data nechceš přijít, tak si to vypal třeba. Je to jenom tvoje lenost.
      • Nahodou, kdyz uz dneska ty hry vyzaduji nejake ty Origin (blahoslaveni budiz Ori! ze), tak uz rovnou tam muzou udelat nejaky automaticky cloud pro savy, at to taky k necemu je a ne jen pro zlost...
        • Veskoslav
          Spadne ti server a jak se pak dostaneš ke svým uloženým pozicím? Nebo co když nemáš net? U některých her mi to nevaí, např Sc II, ale třeba u posledního Anno mně to debilní přihlášení při každém spuštění naštvalo tolik, že hra šla z pc. Lepší je kombinace save na netu+save v pc, když jeden nejde, jde druhý.
          • To Calwin: protože samotnýmu mu sotva uschla barva na občance tak se cejtí být velkej
          • Hairy_Ass
            Jazz: Ty jsi fakt sranda dědek, na minulé stránce píšeš o ME jako o "píč0vině", ale z označení Battlefieldu 3, jako B3, se můžeš pokakat. *7*
            • Jazz
              @Cahir: I ty jeden lichotníku.
            • To Cahir: Kdo že to tady nedávno blekotal, že se na diskuzi nemá hovořit za všechny, ale pouze vyjadřovat svůj názor a to sám za sebe?

Mimochodem, já si myslím, že k tvému pejorativnímu označení máš blíže ty než Jazz... Nesouhlasíš? Správně - je to subjektivní názor, takže se přestaň vyjadřovat za všechny, chytrolíne. *3*
            • Cahir
              Jazz je čurák, to už víme všichni dlouho.
            • Jazz
              Sí píš. *14*
          • Pokud jsou blahoslaveni Oriove v Origin chytri, tak by to melo fungovat jako synchronizace savu na datovem ulozisti a na lokalu. Ze kdyz clovek nema zrovna net, synchronizuje se to pozdeji. Ono to tak neni?
            • jazz nechapu proc furt nekdo narazi na jeho vek..nektere decka jsou chytrejsi nez ty to si uvedom nebo kdyz tak nemaj takove kecy
            • Jazz
              Ftipálek chlapeček.
              Od kdy je to B3, chlapečku ?
            • Veskoslav
              Co by to tak asi mohlo být?....A neříkej mi chlapečku, to můžeš tak možná říkat fakanům ve třídě.
            • Zkusim odpovedet za chlapecka, dedo. Battlefield 3?
            • Jazz
              Chlapečku, co je to B3 ?
            • Veskoslav
              Origin prozatím nemám. Možná kvůli ME 3 budu muset pořídit. Chvli sice byl kvůli B3, ale pak šel pryč, stejně jako hra.
        • On už tam ale cloud je *2*
          • Aha, tak to ja nevim, ja jen "hloupej" konzolista, soudil jsem z toho, co se psalo nahore :) Takze blahoslaveni budiz ORI!
  • lol
  • a nezapomeňte to vydávat každý rok! :D
  • Pozde, uz jsem je smazal *15*
  • Masa-san
    Ja jen doufám, že najdu savy z předchozích dílů haha , po reinstalaci Widlí už sám nevím kde tyto malé souborky mám, snad jsem je taky hromadné zálohoval. Kdo na to má pořád myslet? *7*
  • Jestli se hodí jako pozice z ME1 tak se tedy moc nehodí.Krom pár keců navíc v ME2 ,které navíc chodily do počítače, tak žádné pořádné reakce na akce a rozhodnutí z ME1 nebyly.Jestli jsem to hrál se pozicí z ME1 nebo ne bylo vcelku jedno.
    • Tady mas vsechno co se promitlo z ME1 do ME2 ...http://www.masseffectsaves.com/desc.php
      • Veskoslav
        Reakce na Jan: Co to mektáš? Spoustá mých rozhodnutí v jedničce ovlivnila to, jak se vyvíjela dvojka. Od zachranění Rady, zachránění Rachni (rozhovor na Illiu a následné spatení hlídkových lodí této rasy až po zabití Wrexe a zničení "lék" na geofág. Tudíž buď jsi to nehrál a nebo se snažíš ze sebe dělat diskuzní pako....

Edit byl proveden kvůli záměně Jan a JT mou vlastní vinou.....
        • Já ale neříkal, že to tak není, jen jsem říkal, že je mi to jedno, jestli se to projevilo nebo ne, ale že oceňuji snahu tvůrců, to tímto způsobem propojit. Tak se chlapče prober a nauč se číst.
          • Veskoslav
            Bože. Schyzofrenie v pokročilém stádiu? Nejprve si stěžuješ (prý jenom pár keců v počítači, co nemají vliv na děj) a pak ti je to jedno? Navíc tvrdit, že hrát ME 2 bez postavy z ME 1 je to samé jako hrát s postavou z ME 1 v ME 2, to opravdu může říct jenom ten, co to světem letem proletěl tuhle hru.
            • To se ti asi stává častěji co? *2* (viz tvé úžasné tvrzení že jsi nechal zabít Liaru).
            • Veskoslav
              Ty jo. Teď jsem si všiml, že raguji na JT místo na Jan...Omlovám se:(Celou dobu jsem myslel, že se hádám z Janem...Moje chyba.
            • Ty jsi opravdu tak natvrdlý nebo jen honíš příspěvky? FC4 Hoď mi sem citaci, ve které si stěžuji.
    • Mayuri12
      A co třeba: zabití nebo ušetření wrexe v ME 3 podle mě bude mít jeho přítomnost vliv na diplomacií mezi krogany a ostatními národy, nebo záchrana ashley/ kaydena (wtf fakt nevím jak se to píše tak sry). Záchrana nebo zabití rachni kteří mohou být v ME3 spojenci je pravda že v ME 2 se to tolik neprojevilo ale pevně věřím že všechna rozhodnutí se projeví v ME 3 a když ne pořád je uschování savů velká výhoda pro ty znás co si vytvořily vlastní postavu a chtějí s ní projít celou trilogii
    • Tak jestli to vliv na události v dalším díle má nebo nemá, je mi vcelku jedno. Ale minimálně oceňuji snahu vývojářu o takovouhle soudržnost všech tří dílů. Škoda, že podobně nesmýšlejí i ostatní při tvorbě svých trilogií.
    • ale no tak to není uplně pravda těch věcí se tam přeneslo celkem dost navíc některé se projeví až v ME 3
    • Inquisitor
      Taky pravda, ale na druhou stranu těch pár MB co ty savy mají.
  • Inquisitor
    No já mám schovaný save z obou dílů, takže save z třetího už mě nezabije :)
  • FreelancerSVK
    Zaujímavá by mohla byť hra za Hanarského spectera *3*
    • Enkindle this!!! *1*
      http://artghoul71.deviantart.com/art/BLASTO-Enkindle-THIS-153249804
    • Jo!!! Ať žije Blasto!! *1* *1*
    • Mayuri12
      A v týmu by měl biotického boha a Conrada Vernera *1* *1* *1*
      • Lawliet
        Napadá mě spíše Niftu Cal.. *2*

PS kdo neví : http://masseffect.kikaimegami.com/BioticGod01.jpg
        • Mayuri12
          Pravda jmenuje se Nuftu Cal já mu říkám prostě biotický bůh protože kdo si má všchny ty jména pamatovat?
          • Lawliet
            ale díky že jsi mi to připoměl ta vzpomínka mě velmi pobavila *1*
    • Lawliet
      to by bylo husté no *1*
  • Nevite jestly uz prodavaji MA a MA2 se vsema lcd v jednom baleni za normalni cenu?
    • To asi ne. LCD se ti do jednoho baleni nevejdou, a zvlast za normalni cenu. Lepsi, kdyz si koupis novy monitor zvlast ;)
      • *1* Jo tak to je rada nad zlato.Inu na blbou otázku blbá odpověď *15* (a že je tahle otázka extra stupidní) Splést si ty dva výrazy se hned tak někomu nepovede.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit