Přejít na výpis diskuzí
Poznejte Tomb Raider ve třech minutách nového videa
8.12.2012 | Petr Poláček
38 příspěvků
-
Myslíš "kozy" ?
-
Tesco tam sice mít asi nebudou, ale množstvím oblečení a výběrem ze zabitých nepřátel se tomuto řetězci lze rovnat. Ale chápu, že by pak nevynikly přednosti této hry. *3*
-
Z traileru to pusobi fajn, ale na druhou stranu to vypada, ze se ta hra bude hrat skoro sama. Takze takovy mix mezi interaktivnim filmem a hrou. No sem na to zvedavy, jake to nakonec bude.
-
Ano, na předváděčce byl živý orchestr, který hrál hudbu.
Blok Tomb Raideru byl uveden a zakončen Samuelem L. Jacksonsem (super jako vždy), předmluvu před samotným trailerem měla i Camilla Luddington (osobní názor: její vzezření a projev působily s prominutím poněkud blbě).
Zdroj: nyní již nedostupné video na GameTrailers. -
Hru si mohli celkem v klidu (bez tlačenice na výstavišti) vyzkoušet dva členové TR fóra - moderátor TranceTrouble a dlouholetý návštěvník fóra Jurre. Oba o ní sepsali své dojmy a odpověděli na dotazy.
TranceTrouble: http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=131309
Jurre: http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=131307
Výtah toho, co mi osobně přijde podstatné:
--Hra prý v klíčových momentech sama vybírá, jaký druh pohybu má Lara provádět. To například znamená, že v některých pasážích Lara zničehonic začne místo běhu chodit. Pokud jsou v lokaci nepřátelé a ještě není spuštěn poplach (něco jako dobrovolné "stealth sekvence" v Uncharted), tak se od jisté vzdálenosti mezi Larou a nepřáteli začne Lara automaticky pohybovat "plíživě". Pokud už je "spuštěn poplach", tak se Lara automaticky kryje za překážkami, stačí k překážkám doběhnout. Lara se prý při běhu automaticky zastaví na hraně plošin, aby hráči nebyli rušeni od herního zážitku nutností neustále střídat běh a chůzi.
Hra prý nabízí vcelku dobrou A.I., která reaguje např. na hráčovo přebíjení nebo pořvává kometáře ohledně aktuálně viditelné Lařiny výzbroje. Reakce A.I. jsou v boji prý přiměřené, mimo boj vypadá A.I. trochu tupě, ale to prý bylo určitě tím, že hráli demoverzi a ne plnou hru (hra má vyjít v březnu 2013). Celkově prý A.I. celkově představuje průměrnou hrozbu, v podstatě současný herní standard. Boj zblízka proti A.I. pomocí cepínu je prý možná až příliš jednoduchý. -
Taky to nechápu. Já třeba, když si takhle sem tam ztroskotám na ostrově, s sebou zásadně nosím kufr s teplým zimním oblečením. V kapse. To dá přece rozum, ne?
-
Pokial viem je na nejakom ostrove a tam zrejme "tesco" nemaju ...
-
Otázka na Petra: Ten orchestr hrál tu hudbu, která je slyšet v traileru? Jestli jo, tak to mohl být nejspíš fakt mazec, protože kytary a DJ a piáno, no hustý. :)
-
Tak po tomhle traileru hádám, že Lara nebude nosit po celou dobu nic jiného, než to modré tílko. Dokonce i v zimě na špičce stožáru. To já bych se tou zimou natřikrát posral, ale ona vypadá v poho.
EDIT PRO BLBEČKY (Konre, Blue.shark a mínuskáři): šlo mi spíš o to, že ona v tílku a v takové zimě v pohodě vyleze na nějakej kurevsky velkej stožár, zkrátka jí to nedělá problém. A navíc ať mi nikdo netvrdí, že si od někoho, koho zrovna zabila, nemůže ukrást bundu či něco teplejšího. Nebo nějaký teplý oblečení najít v jedné z chatrčí... Zajímavý, že samí herní pseudointelektuálové mají kecy ohledně AI, koridoru, skriptů a různejch sraček, ale přijde jim naprosto v poho Lara v tílku na stožáru při mínus teplotě. *7* -
No zatím se mi to zdá jako hra co se hraje sama s občasnou asistencí zákazníka (hráč už se říká v dnešní době těžko) Skript, skript, skript...
Alespoň to na mě takhle působí. -
V poslední době asi z marketingových předpovědí "co bude v kurzu" vylezlo, ze to bude přežívání v drsné divočině a lovení zvěře lukem, ne? Assassin's Creed 3, Far Cry 3 a i TR. Náhoda?
-
Suuper jen ten konec jak se vynori z vody sucha to malinko pokazil.. *4*
-
A zase sa tu plače...a nad nerozliatym mliekom. Úplne klasický trailer. Nič čo by vyrazilo dych, ale pekný trailer "dôstojne" prezentujúci obsah hry. Games v poslednom období hľadá chyby tam, kde nie sú ... Ide tu o to vymaniť sa s priemeru? Len tak ďalej....smerom do priemeru. Nejde Vám o to? ...Tak nechcite mať iný názor na vec, za každú cenu...
-
Nejsem sice TR fanda hral jsem jen trojku a underworld ale na tento se vylozene tesim:-)
-
Nevím proč si tu autor stěžuje na střih, vždyť to má klasický trailerovský střih :)
-
Od kdy déšť = sprcha v koupelně? ;)
-
To jo ,ale chudinka je špinavá i v dešti. *3*
-
Vypada to dost dobre