Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simtě víš jak budou děti dobrý až povyrostou tak budou farmit do rodinný gildy? :)
  • Ale veď to nie je zbožie, ktoré by sa minulo. Ak si kúpim hru napr. zo steamu za 5€ v akcii, to neznamená, že som tvorcov o niečo obral. Po prvé, digitálnych kópií môžu predať koľko chcú, po druhé, ak by hra stála 20 a viac, tak by som si ju nekúpil - prípadne by som si kúpil iba tituly, po ktorých naozaj moje srdce prahne.
  • na pěkný babi se ten čas vždycky najde
  • LuckyBaal
    K tomu znehodnocování - ano, jsou tu lidi, kteří si ty Humbly berou za 20 korun, ale jsiou někteří, kteří si je vemou za 200 a klidně i víc. A tady už žádné znehodnocování já nevidím.
  • LuckyBaal
    moje slova
  • LuckyBaal
    tak je pravda, že Humble mě už stál dost *4*
  • Humble Bundle se velmi rychle proměnil ... od výjmečných akcí (jedna za 1/4 roku) k pomalu dvoum zaráz za 14 dní ... Jinak Humble Store už běžel dávno předtím - http://calvein.github.io/humble-games/ ... teď to má jen oficiální stránku.
  • http://www.isthereanydeal.com

Ja zas pouzivam treba toto. Sleduje to slevy vsude mozne od steamu, gog, gmg, gamefly az po ruzny bundle weby. V ramci uctu lze vytvorit "waitlist" az prijde ta spravna sleva, sledovat historii slev nebo vytvorit seznam vlastnenych her aby se dale nezobrazovaly a spoustu dalsiho.
  • Jack1947
    "V tomhle je videt budoucnost pc sceny, hry za temer korunu" Vzdyt, je to dobre, nebyt toho nebyli by penize na vyvoj vetsich lepsich , her nekde se holt zacit musi. Od nejnizsiho cisla je to vzdy nejlepsi, ted uz dokonce jak v normalnim hernim digitalne distribuovanym obchode, toto je proste bezkonkurencni jak jinak ziskat zajimave kousky, za nejlepsi, nejnizsi cenu... asi nijak ze. *4*
  • Jack1947
    Ach, ty moudra...
  • faitheater
    Takze ked uvidis v jednom obchode hru ABC za 500Kc a hned vo vedlajsom ju uvidis za 1500Kc, tak si ju kupis v tom druhom?

A potom ti niekto da do ruky letak s tym, ze zajtra ta hra bude v tretom obchode za 350Kc, tak urobis co?

Kupis tu najdrahsiu a budes sa bit do hrude, ze nie si socka a ze si poriadne podporil herny priemysel?
  • to ze Sirtech krachnul vůbec neznamena ze prava na Wizardry nebo JA nikdo nemá. nebo jsi snad nekde videl před prichodem GoGu aby byli třeba Wizardry 8 nekde ke stazeni zadarmo protože Sirtech uz není? Nevidel, protože ta hra stále nekomu patri.
  • Ne, na GoGu není ani moc her co byvali abandowere. Nejake tam jsou, ale je jich malo. Vetsinu her na gogu stále někdo vlastní.
  • ucho
    je to poměrně komplexní problematika. určitě za to částěčně může i to, že trh je hrami poměrně přesycen. díky indie vývojářům existuje celá řada menších her, které umí být stejně zábavné jako AAA tituly a vzhledem k nízkým nákladům na sebe dokážou snadněji vydělat. možná i tyto tituly mohou za spuštění té slevové mánie. pracující člověk si musí dnes už dost vybírat, co hrát, protože vše dohrát jednoduše není v lidských silách. tu cenovou politiku asi nelze brát obecně na všechny hry. jestli chce dnes vývojář na hře vydělat, musí u toho rozhodně víc přemýšlet. nestačí udělat prostě jen trochu lepší hru.
    já si jen moc dobře nedovedu představit, kam tohle všechno bude směřovat. je jasné, že ceny většiny her klesají stále rychleji a že v tomto směru dochází k jistému vývoji situace. kam až to může zajít? vyplatí se pak vůbec za takových podmínek dělat AAA tituly?
    mimochodem když už se točím okolo těch prodejů, zaujala mě třeba jedna věc na PS3. prodalo se už 80 miliónů konzolí, taky ji mám a koupil jsem prakticky všechny exkluzivní tituly na ní. přijde mi to tak nějak normální. když se ale podívám třeba na prodeje Uncharted 3, co jsem zjistil, bylo to 6 miliónů. u Red Dead Redemption je to podobné číslo. nedovedu si představit, že bych jako vlastník PS3 ty hry neměl a nehrál. z těch 80 miliónů je to celkem malé číslo. zajímalo by mě, jak moc to ovlivnil bazarový prodej.
  • tovis jakmile nainstalujes program pritelkyne tak se velmi zahy sam upgraduje na program manzelka a ten pak spousti podprogramy deti a ty pak zerou veskere systemove zdroje je to narocny na vykon *3*
  • Přiznejme si ale, že po velké části vydaných titůlu po roce už neštěkne ani pes, takže kdyby se prodávaly pořád za tak vysokou cenu, myslíš, že by to někdo kupoval. Mně třeba nedělá problém za hru zaplatit klidně 1000,-, když to za to stojí, většinou dané tituly hraji hned a i když ne a chvíli mi titul leží na polici, alespoň mám dobrý pocit *1* Zatím jsem litoval této prvotní koupě 2x, jednou v případě Mafie 2 a pak u posledního Hitmana.
  • Já si narozdíl od chudého konzolisty můžu dovolit nabušené herní PC. *3*
  • LOL, prej hráči na konzolích jsou ochotni zaplatit za kvalitu, prd, vy jste nuceni tyhle přemsrštěné ceny konzolových titulů platit, jinak byste si nezahráli nic a ještě si to pochvalujete, to není ochota platit za kvalitu, to je výsostná debilita.
  • Prilis rozumny prispevek na to, aby ho zdejsi obecenstvo pobralo a prijalo :-). Otazka ovsem je, jaka je opravdu realna cena tech her. Preci jen nelze zanedbat fakt, ze prijmy z pc platformy jako celky stoupaji. Otazka ale je, jak je to u jednotlivych titulu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit