Přejít na výpis diskuzí
Pozor, úprava zbraní v Ghost Recon způsobuje závislost!
26.4.2012 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
takovy hry moc nehraju,ale video je pecka...supr napad
-
"uz se tesim na brutalni a nekompromisni komentare... :)"
:D
.. ja proste neprekousnu pohled z te treti osoby...
Tohle není "future" soldier ale soldier from the past... a to dost. Skoda dalsi ambiciozni hry.
Akce v nudným stylu GOW mě neláká ani trochu. -
-
Souhlasím, do válečných her patří pohled z první osoby, třeba Red Orchestra 2 ukázala, že lze udělat velice dobře systém krytí bez těch dnešních "super third person skrývaček za každou bedýnkou".
-
Upřímě tuto hru přirovnávat k GoW sérii je podle mě jako bys porovnával prase a kozu,Gears of War máš brutální akční řežbu a toto je Stealth hra kde jde hlavně o práci teamu a taktiku.S GoW to má společné snad jenom Third Person který mi připadá že funguje u obou her na stejném principu.Podle mě se do této hry ten Third Person perfektně hodí kvůli přehledu o situaci a také aby se dal využít potenciál Enginu,Kde si celkem pěkně pohráli s jak pohyby postav tak jak to vypadá i prostředí které by mi v pohledu první osoby připadali spíš jako CoD než jako GR.
-
-
No vidis, kazdy mame jiny nazor :)
Me proste 3rd person z valecneho prostredi (bohuzel i v podani GOW) extrémně nudí !
Proc? protoze z poza zdi by clovek nikdy nic nevidel protoze je schovanej :D ale u takovych her proste zalezes, vsechno vidis vklidu naplanujes.. no a za cas je to stereotypni vic nez cokoliv jineho. AI stoji a ceka nez je "tajně a promyšleně zneškodníš" Co zpomaleni casu? nepridal bys?.......pak uz by to byla echt stealth atmosfericka akce..Treba se pletu tomu se vubec nebranim, podle me to bude jedna velika nuda. Nicim nevybocujici sragora z trendu posledni doby.
Zalez, vystřel, přelez za jinou bednu, zalez, vystřel.. so exciting :) .. jak pro koho.
Příjemnou zábavu. -
-
Tak pohled z prvni i treti osoby ma neco do sebe, kazde ma sve vyhody a nevyhody. U takticky her je imho vhodnejsi provedeni tps, ale je vhodne to vyvazit vysokou obtiznosti, drobna chyba a je z tebe mrtvola. To mi vadilo treba na DeusEx3, nizka obtiznost, v pulce hry me skutecne prestal bavit. Ale napriklad Unit 13 je paradni, tam clovek nema jistotu ani kdyz se kryje, staci jeden sikovne hozeny granat.
-
-
čo si predstavuješ pod pojmom vhodnejší ? uľahčujúci hru ? v tom prípade je tps pohlad vhodnejší prakticky u každej hry ... ale potom nastáva otázka prečo nepoužívať rovno cheaty, veď tie ešte viac ulahčia hru :) Ja som všetky taktické akcie hral v fps pohlade a tps mi nikdy nechýbal, tento typ hier je o výzve, vžití sa od prostredia, do postavy, kde sa človek bojí vystrčiť hlavu za roh, keďže v týchto hrách stačí často i jeden dobrý zásah a misia končí, keby som hral v tps pohlade tak prídem k rohu, som za nim shovaní ale napriek tomu vidím všetko čo je za ním... ďakujem neprosím. TPS patrí do arkádových hier, nie do taktických akcií alebo nebodaj stealth hier.
-
-
"Zalez, vystřel, přelez za jinou bednu, zalez, vystřel.. so exciting :)"
zabudol si tam zaradiť cloak, až potom je to ten správny stealth *1*
-
-
-
-
*1*
-
Proti moznosti upravy zbrani nelze nic namitat. Hlavne aby zbytek hry stal za to...
-
-
a to je prave to kde me hra nepresvedcila. vypada to na brak, vyjma patlani se se zbrani. no neco jako tera, vymzleni postavy na 100 hodin, ale hra samotna nuda, nezajimava.
-
-
uz se tesim na brutalni a nekompromisni komentare... :)