Přejít na výpis diskuzí
Práce na Guild Wars 2 nekončí, plány jsou rozsáhlé
22.11.2012 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Udělali mi hroznou radost Fractálama, taková druhá míza do mojí 80tky, a jak koukám, tak rozhodně se mám ještě na co těšit!
I když teda samotný Lost shores eventy mě tolik nevzaly, je super že přidávají obsah v takové míře už takhle brzo po vydání. -
-
Nic jiného jim taky nezbývá, pokud chtějí udržet už tak otrávené lidi. Obávám se ale, že jen eventy tomu nepomohou.
-
-
Zajímalo by mě jestli ANet chysta nejaké dungy pro více lidi (raidy) protože 5man jsou málo,pro tak otevřený svet a i guildám by to pomohlo.
-
-
proč by 5 man byli málo? jdi hrat wowko kdyz se ti nelibi
-
-
Ano pujdu,protože Dračí eventy jsou na GW už pomalu bez lidí,pokud není špička trvají strašne dlouho.A ty kecy že GW2 je originalní bla bla bla.... ano je ,ale co naplat END GAME je to co určuje "trvanlivost MMO".Sorry ,ale nevybalancovane pvp a 5man jsou opravdu k smíchu.Expení je špička v MMO ,grafika take,přiběh pekný a rád hraju GW2 ,ale ten kdo doexpí zajde si aspon jednou každej 5man tak to vypne.PVE/PVP endgame je hlavní,pokud neudelají pár raidu budou si GW2 hrát jenom ti co do ted hráli bud jedničku nebo proste "casual" hráči.Škoda pekná hra na expení na endgame bohužel ne aspon zatím.
-
-
pokud tam chceš end-game mít tak si ho tam najdeš... Jasně exotic nafarmíte za týden, dva, a dál už je to jenom o vzhledu a to je právě ten problém, že lidem je prostě líto farmit ty itemy když jim to změní jenom vzhled(od exotic) to se potom nedá nic dělat. Jako mě se to třeba líbí...na hrách mě přišlo vždycky směšný, že sem farmil gear abych zabil čokla z jednoho dungu a v dalším dungu je čokl kterej má dvakrát víc životů a já musím zase farmit. V pvp je to vůbec na hlavu když tě týpek ze stejným lvl oneshotne a má 5x víc životů :-) Někdy mě to chybí, ale zase když zesměšníte frajera či dva v GW2 tak z toho máte obrovskou radost, protože víte, že jste prostě lepší a ne, že hrajete akorát dýl.
neříkám, že tam je endgame nějakej zázračnej, ale po dvou měsících přidali úplně novou "feature" která je podle mě i reakce na výtky hráčů na tento problém. -
Soudě dle absence reakcí fanboyů i oni uznali, že máš recht. *15*
-
-
Lel, WoW a GW2 jsou jediný dvě MMO, lel.
-
-
-
skvělí event *14*
-
on to jeste nekdo hraje ? :D
-
-
Představ si!
-
-
"Fraktály" jsou skvělé a je to další důvod, proč hrát a hrát. Lost Shores byl stejny jako Halloween - přelagováno :( Vlastně třetí část "Lost Shores" eventu byla výborná, protože na konci byla truhla, ze které padaly precursory, 20 slot bágly a paradní univerzální náušnice :)
-
bohužel jsem byl o víkendu pryč tak jsem event prošvihl :-/....ani jsem neměl čas zkusit ty fractals, ale vypadá to zajímavě.
Ale přiznám se, že se mě nechce do levelovat další char na 80 možná časem. Vím, že by to dost lidí na*ralo, ale i bych si koupil pár levelů pokud by to šlo :-)
Neví někdo jak to vypadá s arenama jestli budou a kdy? díky -
-
co nechápu je ta absecne duelu *10* jako kdyby tam byli ty areny tak neřeknu, ale tohle je věc která mě neuvěřitelně vadí....
http://www.youtube.com/watch?v=5C7Hglz3mq0
Poku přidají Arenu a raidy tak už bude mít GW2 našlápnuto...
ale stejně za ty prachy je to neuvěřitelná porce zábavy.
-
-
letos sem si koupil dve hry, Armu 2 kvuli DayZ a GW2
oboji vyhozeny penize, minulej rok to samy se SWTOR
asi me upirateny hry bavej vic.. -
-
vidis. ja taky koupil 2. BF3 a diablo3, oboje spokojenost. nemas vyhazovat za kraviny. *15*
-
-
BF3 že není kravina?? *1* ARMA2 to lehce strčí do kapsy... samozřejmě to baví člověka s mozkem jelikož se jedná o simulátor do čehož má BF hodně daleko...
-
Hmm já sem si taky koupil BF3 a Diablo3 .... Jedno spokojenost a jedno škoda mluvit ...
-
-
BF3 to je ta jakože "hra na válku" kde po tobe nekdo muže šlapat a ty nic nevidíš, neslyšíš ani necítíš fakt super. Toho jsou na youtube plny videa "trolling v battlefieldu"
-
-
Spiš by se to mělo menovat fejking v battlefieldu ne? Se mě nikdy nestalo, že by po mě někdo chodil, skákal a nebo jezdil jeepem.
-
-
cody hraje hry preci na YT... neblazni... je to uz velkej kluk, muze bejt venku do 6 hodin. *15*
-
-
-
-
-
-
Vy jste se Lost Shores eventu zúčastnili? jak se vám líbil?.......Ne, už dávno nehraji. Spíše přemýšlím, jak se svého účtu zbavit.
-
koncept GW 2 je fajn, kdyby to nemelo tak blbe pve navic plne exploitu tak bych to hral. ne pro gear ale pro zábavu. ale tohle wow-zavislak nemuze pochopit ze se hraje jen pro zábavu
-
-
No me prvni postava taky bavila (PvE) - obihat mapy, delat ruzny ukoly, prozkoumavat zajimavy lokace... Ale na druhy postave me to prestalo bavit uz na lvlu 20. Zkusil jsem dalsi postavu, taky do levelu 20. Jediny co me udrzelo do toho lvlu 20 byla ta postava samotna a jeji skilly, ale jakmile jsem je dostal pod kuzi a delal vsechno automaticky, tak jsem nejak nemel motivaci hrat dal...
-
-
ja myslel hlavne dungeony, to by me bavilo dat si kazdy den par dungu jen tak pro zabavu ale tak jak byli udelane v gw 2 me to nebavilo
-
-
-
Tož spoustu lidí na netu brečí, že ArenaNet se podvolil tzv. "WoW-kiddies" a přidal gear progression v podobě Ascended gearu.
Funny, žabomyší válka.