Přejít na výpis diskuzí
Práce na Guild Wars 2 nekončí, plány jsou rozsáhlé
22.11.2012 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
haha toje tak trapna hra . mmo jen o expeni a pak clovek cumi co se tam vubec da delat-- nic!!
a jak ty mastny hlavy tuna rikaji jeee to bude super zaplati za gw dva jen jednou a mam mmo na cely zivot. a co pak tam mate nerdi nake drahokamy musi kupovat za real money,
obsah ta hra ma max na 2 dny hrani na mmo...... hoho posvatne wow nikdo z trunu nesesadi!! -
-
no tu neslo o to aby niekto porazil wow-ko (som to hral 2 roky). a musim povedať že sice gw2 nie je na to aby som to hral kazdy den aby som mal lepsi gear cize gw2 urcite hram menej ale je zas ovela lepší keď levelovanie robim preto lebo to ma dokonca baví nie ako vo wowku ze len preto aby som mal level 85. GW2 je proste dobra hra pre tych ktory maju rád dobrý pribeh a aj WvWvW.
-
-
WvWvW? A co presne se mi na tom ma libit? Ze chytnu bandu hracu a obiham porad dokola jak blbec mapu a dobyvam neustale ty stejny pevnosti? Furt dokola? To nekoho bavi??? *8*
Mimochodem pribeh me bavil tak mezi levelama 40-60, ke konci uz je to totalne o nicem, vsechno na stejny brdo - dobehni tamhle a vymlat moby, pak dobehni zpatky... *16*
-
-
-
Už se těším na jejich e-sport PvP, které bude fraškou :D
-
-
anet bohužel ani v jedničce moc neuměl balanc class... V GW2 je to náhodou oproti pár metám v jedničce ještě v pohodě... z mesmera v GW1 udělali hratelnou rasu v PVE až půl roku před vydáním GW2... Shadow forma assassina byla tak moc nerflá, že to lidi stejně osrali a fungovala dál atd. ... *1*
-
-
nevím proč dostávám mínusky když je to pravda:)))
-
-
Yep, dokud nepohnou s balancem classů, tak to nevidím moc růžově. Warrior (nejvíc OP class ... v podstatě ve všech ohledech) dostává buff v každém patchu, elementál dostává nerf v každém patchu (nejslabší class vůbec - původně to měl být kouzelník s malou defkou a velkým dmg ... ... malá defka je tak jediné co ponechali :-D).
-
-
warrior je možná tak dobrej proti lamkám :-p pokud používáš evade a držíš si ho od těla tak nemá šanci...
-
-
myslel jsem jako, že není nějak OP pokud nejsi lamka...samozřejmě pokud je někdo lepší může tě porazit s jakoukoliv classou.
-
-
hehe, na sto honu z toho smrdi ze hrajes eleho a wari te pekne davaj.. zkus pohledat na netu, nebo najdi kvalitniho streamera a uvidis ze se ele da zahrat a je hodne op kdyz clovek umi- balanc nebalanc, tahle hra vseobecne rozhoduje hlavne skillem hrace a kvalitou tymu. co se balance tyce tak nejvic ulital thief s jeho burstem.. zbytek je jen knourani a neumetelnost. stejne ale vyvazovani bylo, je a bude potreba neustale. to je ale vlastne ve vsech podobnejch hrach stejny
-
-
Mno vyzkoušel jsem většinu classes, celkem mi sedl na pvp mezmer ... o 100% snazší než Ementál, a za stejnou snahu co vyvinu na ementálovi jsem na mezmerovi v pvp skoro nezabitelný a mám dmg jak tur domácí (zvlášt to vidím vs ementálům stačí explodovat 6 klonů a jsou v kopru). Jinými slovy: za stejně peněz méně muziky než ostatní classes.
Co se nerfů týče tak jich tu pár shrnu: Glyph of Renewal nemůže už nadále ressovat, jen zvedat z downed (cd 180+- zůstal) a tak je tento skil naho***. Pak v pvp nerfli aoe heal na staffce o 50% a 30 arcane trait - evade arcana byl ořezán o blast finishers, takže se skrze ní nejde nadále healovat (takže taky na nic). Nehledě na to, že na ele fórku v zásadě neexistuje arena feedback - jenom slučují thready a to je konec gm/cm/developer aktivity v této sekci.
Většina warů paradoxně jde zabít snadno, stačí evadnout jejich bull rush po kterém následuje v 99 % případů hundred blades (cca 80% všech pvp warů běhají s gswordem a quickness + bullrush utility). -
-
přitom warr se dá hrát mnoha způsoby, osobně hraju Hammer Gun, ve větších bojích je nepostradatelný díky čtyřem abilitám na CC. Bull rush je pro lidi co neumí hrát v týmu.
jako větší problém bych viděl Thiefa, který má jen dva hratelné buildy a oba jsou založené na burst DMG
-
-
Ele se dá zahrát všude a všelijak =) a abych pravdu řekl za celou tu dobu ani nevím co ten výraz "NERF" znamená =) Hraju si se staffkou, přehazuju se každou chvilku ze stance do stance =) a dělám vše jak chci nebo potřebuju =) Taky si myslím, že je nejméně 50% práce na hráči jako takovém co s jakým classem umí. Povedlo se mi zabít spousta class v pvp. Opravdu záleží jen na umu a obrovském poznání hraných class. Nejlepší je si skládat buildy sám a testovat =)
-
-
Fractals of the Mist aneb. jak přijít o nervy :-) Instance jsou vymakané do posledního detailu. Důvtip a implementovaná spolupráce je jen radostí hrát každou instance a procházet jí znova a znova. Samosebou je obrovskou nevýhodou chodit tyhle instance s PUG spoluhráči zda-li jdete prvně. Většinu času nebudete vědět co máte dělat a zbytek probrečite. Dopomůže vám k tomu fakt, že když vás cokoliv zabije a nedokážete se zvednout. Nemáte možnost se vrátit pomocí waypointu. Když celá groupa zemře, můžete restartovat danou instance nebo zkusit štěstí na jiné. Ostatně instance se dokáže i pěkně pokazit už jen tím že někdo dropne ze hry či nahodí režim RAGE QUITE =) není možnost vylézt ven do Lions Arch, naverbovat nového hráče a jít zpět. Celá grupa musí vylézt ven, najít nového hráče a začít znova. Jinak mám FotM moc rád a chodím to do zblbnutí =) <3 GW2 =)
-
-
Velký voči od ArenaNetu.
-
-
Co má autor za problém s Engineerem (taky ho hraju) jinak event byl super na Ancient Karka budu ještě dlouho vzpomínat :)
-
-
viz https://forum-en.guildwars2.com/forum/professions/engineer/Engineer-bugs-compilation
Všechny mě netrápí, ale některé buildy mi to nepříjemně ... ehm ...kazí :)
-