Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se divim, Spiderman Miles and Morales dalo se to, ale celkem slabe, kratka hra, prodano pro PS5 :) Za me nej asi hra Ghost of Tsutshima a Last of US, Medievil pokud mam hlasovat proc mam doma stat konzoli :D Jeste by sanci meli, kdyby prisel exkulzivne Silent Hill jen pro PS5 :) 

• Jen? Ja PS5 mam protoze Last of Us 1 a 2, Uncharted 1 az 3, Medievil treba. Ghost of Tsutshima :) Pokud to vse vyjde na PC a ja hodlam PC koupit nove, tak budu mit uz jen asi 1% proc mit doma stat PS5 jinak ji muzu potom sklidem prodat :D 

• Sice rikaj ze meli trzby ale nezabije jim to konzole pokud budou vydavat exkulzivni tituly uz i bezne pro PC? :) Hadam ze ted moc ne, jelikoz nove PC je vic drahe, vic stoji penez a lidi diky tomu spis se rozhodnout pro konzoli. Vetsina vidi celkovou castku takze ten rozdil tu je. Budou radeji hromadit doma krabicky, plast hry a tak zaplati hru nez aby ji treba stahli nekde od PC? Je to mozne? :) Clovek jako treba ja, kupoval PS5 proto, ze chtel ty exkulzivni hry dohnat napr Last of US apod. Celkem cumim jaka zmena a co vse zacalo se davat i pro PC. Uncharted jsem ani necekal nebo God of War :) Jsem zvedavej jak dlouho vydrzi Horizon Forbidden West :) 

• Derp_1337

Sony a ani Micro$oft si prodejem konzolí moc kapsy nenamažou. Něco vydělají, ale v porovnání s jejich ostatními přijmy je to úplně zanedbatelné.

V herním segmentu jejich největší tržby jsou z prodeje her - určitá část ceny her jim jde do kapsy.

Proto taky starší hry na PC klidně seženeš za pár desítek korun, ale konzolovky pořád stojí několik stovek, protože vydavatel musí odvádět část tržeb Sony a MS.

• zanek.s

A Ghost of Tsushima zase nic... 😐

• tak playstation je vyprodanej tak si to asi muzou dovolit nebo uz neni? nevim 

• Maxianimal

je

• Carnage666

No jedna ze dvou her kvůli kterým jsem si PS4 tehdy vůbec pořizoval jde na PC. Vypadá to že PS5 asi kupovat ani nebudu.

• triptich

z môjho pohľadu sony nemohlo zo svojho balíčka exkluzivít vybrať lepšiu hru. spiderman vyzerá po všetkých stránkach ako perfektná hra. na toto sa teším.

• LessPh

Zatim jsem vsem exkluzivitam Sony na PC v pohode odolaval, protoze ani jedna me nezajimala... ale Spidermana, toho si teda dam😅

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit