Přejít na výpis diskuzí
Práva na značku No One Lives Forever zmizela, kdo je najde?
8.4.2013 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Takže legální abandonware? V poho *3*
-
Moje prvni originalka *14* ten cas leti *7*
-
Ať se podívaj pod postel já když nemůžu něco najít je to vždycky pod postelí. *3*
-
-
Za ledničkou nic?
-
-
Já čekám, kdy se tam objeví moje velice oblíbená střílečka: Soldiers of Fortune.
-
-
ďalšia skvelá hra, druhý diel nebol až taký dobrý ale stále lepší ako to otrasné tretie pokračovanie od pánov z cauldronu, ktorý to teda riadne dojebali :D
-
-
Je to skoda. Uz se mi dostal na GOG Clive Barker's Undying, za coz jsem velmi rad. Stahli z nabidky XIII driv nez jsem si ho stacil koupit, za coz naopak rad nejsem. NOLFy bych si take rad poridil do sve digitalni sbirky. Take bych rad na GOGu videl Hexen a Heretic hry, ale tam byl vydavatel IDSoft a ty ted vlastni Bethesda, ktera az perverzne miluje regionalni omezeni a DRM, takze toho se asi nedockam nikdy.
-
-
proč stáhli XIII ?
-
-
Hergot, toho jsem si vůbec nevšiml! Taky jsem měl v plánu ji koupit... No doufám, že se jim povede ji do katalogu brzy vrátit.
-
-
-
Die you decadent pig! :)
-
Abigail!
-
-
Předběhl si mě :D. Tak já dávám "NOOOOOO" z Destruction Carnival!
-
-
Na NOLF (především na NOLF 2 který jsem hrál jako dítě dřív) vzpomínám hrozně rád a jednou za 2 roky si je pravidelně přehraju.... Jedna z mála her které nestárnou !!
-
we need to go deeper
-
tak tohle je standardni problem, na ktery gog permanentne narazi. NOLF je jasna dalsi meta po System Shocku 2, ktery mel ty same problemy. i kdyz je jasne, ze u SS2 to bylo hodne o stesti a blesku z cisteho nebe :).