Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drom
    taky by bylo fajn, kdyby se dali ctenarske recenze hodnotit (palec nahoru/palec dolu) a ty oblibene by byly na titulni strance v tom pidiboxu
  • Jeeezis :)
  • Jen to ne! Toho at si uzivaji profici, *3*
  • sleepless
    Bude :)
  • Bude aj možnosť písať pod čitatelské recenzie komentáre ? ( miestnym veteránom flamewaru by to určite otvorilo úplne nový svet plný nevýdaných možností *3* )
  • Super, jo a kdyby nahodou ta budoucnost odmenovani ctenarskych recenzi nejakymi drobnostmi platila jako uz od ted, tak jenom pro jistotu, me do toho slosovani nedavejte. ;)
  • sleepless
    Box na HP bude, vypis ctenarskych recenzi zatim pres Archiv v hlavnim menu, ale plan je, rozhazet odkazy na ruzna vhodna mista, aby to bylo vporadne videt.
  • Gran Turismo 5 ctenarska recenze dopsana, ceka na schvaleni. Jakozto hrdy autor bych byl za to, aby se tak posledni pridane recenze (odkazy) objevovaly na hlavni strance v nejakem vlastnim pidi boxiku, nebo aby byla vlastni sekce, ctenarske recenze, kde by byly videt (hlavne ty nove) vsechny pohromade. A taky hlavne proto, abych hned videl, kdyz nekdo dalsi ctenarskou recenzi prida a mohl si ji precist. Jestli tu uz neco takoveho je, tak se za svou slepotu omlouvam.
  • máš to o pár řádků níže... ano můžeš
  • bizi
    Omlouvam se za chybu v recenzich. Neuklada se titulek. Za chvili bude opraveno. Prosim pak o doplneni titulku.
    OPRAVENO
  • Rad bych napsak recenzi na Black Shark bude to mozne kdyz jste hru nerecenzovali?
  • No prave to editovat mi nak nejde, ze se mi to neulozi, ale treba sem to dal blbe, jeste to zkusim.

edit: Tak uz vim, v cem byl problem, pri editu mi vypadl titulek recenze a musel sem ho napsat znovu. Proto sem si myslel, ze mi to tu editaci nebere (bez titulku se text neulozi).
  • bizi
    otazku jsem nepochopil. co vidim, tak recenze ceka na schvaleni, ale mela by jit normalne editovat (bez omezeni).
  • Mě odstavců funguje pouze 10, ale to už takový problém není, s tím se dá vypořádat :-)
  • Noo super, děkuju, už je to funkční, konečně se mohu pořádně odvázat...
    A ještě jedna otázka, můžu do uživatelských recenzí psát preview? Nebo třeba můžu do uživatelských recenzí psát o modifikacích, jako je to třba tady? games.tiscali.cz/tema/rfactor-modifikace-52170 či recenze modifikací, jako je to tady: old.games.tiscali.cz/reviews/f1rh2005mod/index.asp?tisk=1 ?
  • Super, akorat, ted kdyz bych chtel jeste to GT5 dopsat? Tak kdyz napisu neco dal a dam odeslat, nebo ke schvaleni, tak se mi to tam uz nezobrazuje? Jako v tom textu po potvrzeni? Ale nevim, jestli nedelam neco spatne....
  • bizi
    Nastaveno ted narychlo 10 tisic znaku, 50 odstavcu.
    Tak behem hodiny jeste udelam, ze ve vypisu se ukaze jen zacatek recenze a zbytek bude po kliknuti.
  • Drom
    dobrá featura, určitě v budoucnu něco napíšu a ohodnotim :)
  • Potvrzuju, ted sem to zkousel, hned se vrhnul na psani Gran Turismo 5, a pisu, pisu a co nevidet, konec.... 4000 znaku by bylo fajn :) (nebo jeste vic....)
  • bizi
    Puvodni plan byl, ze bude jen vypis kratkych recenzi a zadny detail recenze. Pak se dodelal detail (recenze ma vlastni url), takze udelat delsi recenze by ted nemusel byt takovy problem. Do vypisu se dat jen nejaky uvod a zbytek (dalsich treba 10 tisic znaku) muze byt uz jen v detailu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit