Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grifus
    Ja bych ocenil dve veci, co se funkcnosti webu tyce. Asice aby na hlavni strance byly zobrazeny top komentare pouze s kladnym hodnocenim. Ne ty, co maji milion zaporu, ale diky tomu ze maji spousty hlasu, tak tam proste jsou. Kolikrat jsou to totiz slusny vyblitky.
    A druha vec je, abych byl po kliknuti na zobrazeny "top" komentar u clanku na titulni strance, presmerovan do diskuse primo na nej. Ono jeho zvyrazneni je celkem malo, kdyz ho pak clovek musi hledat na dvaceti strankach diskuse...
    • janchor
      To je ta "Oprava bugu s výběrem diskusního příspěvku na hlavní stránce".
    • Black_Hand
      todle uz se probiralo v podcastu (minimalne v chatu). pracuje se na tom.
  • Mohli byste zlepšit kvalitu obrazu videí, co házíte do toho vlastního playeru a ještě mě tak napadlo, že jste mohli donatorům za odměnu třeba za nick hodit taky nějakou tu hlášku, jako máte vy
  • Games je jediná stránka o hrách, kterou v posledním půl roce sleduju. Udělali jste od bety pěknej kus práce, jen tak dál a bude se hned líp zít *3*
  • Ocelot
    Dobrá práce hoši :) Dokud bude tomuto webo vládnout stará dobrá parta typanů jako jste vy nebudu chtít číst články/recenze jinde :)
    A od října vám začnu přispívat také :) když to dobře dopadne tak každý měsíc aspoň něco :)
  • Miroo_7
    Kdyby se občas objevila nějaká ta anketa nebylo by to na škodu, takové menší spestření...
  • Já bych 100% vrátil to co bylo na starým Gamesu, to že článek bude vždy končit barevně zvýrazněným písmem, že např. Hra vyjde 15.února 2012 na PS3 a PC, i kdyby těch článků o té či oné hře bylo 20 tak všech 20 by tímto končilo. To mě trochu chybí, opakování je matkou Moudrosti. Jinak vše super *3*
    • ales.smutny
      Vždyť stačí kliknout na kartu hry a tam jsou platformy i datum vydání, pokud je známo :)
      • A taky se to dá zadat do Google, but that's not the point. Není dobrý nutit uživatele proklikávat se k užitečným informacím, když je může dostat hned a s minimální námahou na straně autora článku (lze i automatizovat na úrovni redakčního systému). Protiargument - že by docházelo k informační přehlcenosti, protože každý by tam chtěl mít tu svoji "klíčovou" informaci, neberu. Určitě by bylo potřeba vybrat, co jo a co už ne, ale zrovna datum vydání a platformy jsou úplně jednoznační kandidáti.
    • To je super nápad.
  • Black_Hand
    super!
  • zdrzím se trollovacího komentaře tak že jen tak dal hosi *15*
  • Cahir
    Pěkné hoši.
  • Robotron3
    Chtělo by to filtr na diskusní trolly, aby jejich příspěvky byly vidět třeba až po kliknutí na zobrazit skryté, na to bych přispěl. :)
    • Cosi
      Stačil by mi i Ignore čudlík.
    • Trol.diskuzni
      Můžeš si stáhnout plugin do Google Chrome... Udělal ho myslím uživatel "posila". Bohužel nemám link nikde po ruce.
      • Cosi
        Problém s pluginem je takový, že google má nově omezení pro pluginy, které sám neschválí, takže pro nové uživatele, ty co si jako já přeinstalovali chrome a uživatele používající jiné prohlížeče je smolík.

Odkaz na link je: http://diskuse.tiscali.cz/games/bleskovky/obecne-1/?rootId=812636&itemId=812636
    • Ronox
      Vtipně zakomponovat tlačítko hide troll. To už bych si účet u tiscali udělal a nepropojoval to čistě přes facebook.
    • Já taky ! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit