Přejít na výpis diskuzí
Prázdninové info o donate programu Games.cz
14.8.2012 | Redakce Games.cz
98 příspěvků
-
Dotaz - dosla uz nekomu z vylosovanych vyhercu hra?
-
A príma by bylo, kdybych si mohl nějak snadno rozkliknout profil autora - pokud kliknu na jeho jméno u článku, vyjede mi výpis všeho čeho napsal, ale pokud chci vidět jeho profil musím najít diskuzi ve které přispěl.
-
Vulgarismy nejdou? Pičo!Tvoje matka smrdí:) A mohl bych pokračovat:)Vulgarismy samozřejmě jdou a jde i jinak urážet:)Všechno má mít své jasné pravidla i diskuze. Free svět existuje možná tak v hlavě nějakého anarchisty, protože vždy a všude jsou nějaké pravidla.
-
Máš to napsáno v tom příspěvku, na kterej jsi reagoval *6* .
-
Místo toho abyste byli rádi za free diskuze, co na games.cz zatím jsou, tak voláte po omezení a zakázání...vzpamatujte se. P o r n o sem nikdo nelinkuje a vulgarismy jsou zakázány. Tak co vám vadí? Odlíšné názory lidí? No, ale ty jsou v diskuzích třeba.
-
>>kteří to mají v hlavě v pořádku a chodí hodně do diskuzí
čéče to si nejsem jistej, jestli vůbec jde. *1* -
A taky se to dá zadat do Google, but that's not the point. Není dobrý nutit uživatele proklikávat se k užitečným informacím, když je může dostat hned a s minimální námahou na straně autora článku (lze i automatizovat na úrovni redakčního systému). Protiargument - že by docházelo k informační přehlcenosti, protože každý by tam chtěl mít tu svoji "klíčovou" informaci, neberu. Určitě by bylo potřeba vybrat, co jo a co už ne, ale zrovna datum vydání a platformy jsou úplně jednoznační kandidáti.
-
Vždyť stačí kliknout na kartu hry a tam jsou platformy i datum vydání, pokud je známo :)
-
Tak.
-
To je super nápad.
-
a přitom by stačilo dát moderatorské prává, nějákým stálým uživatelům, kteří to mají v hlavě v pořádku a chodí hodně do diskuzí. smejki, Black Hand atd.
-
Já bych 100% vrátil to co bylo na starým Gamesu, to že článek bude vždy končit barevně zvýrazněným písmem, že např. Hra vyjde 15.února 2012 na PS3 a PC, i kdyby těch článků o té či oné hře bylo 20 tak všech 20 by tímto končilo. To mě trochu chybí, opakování je matkou Moudrosti. Jinak vše super *3*
-
Kdyby se občas objevila nějaká ta anketa nebylo by to na škodu, takové menší spestření...
-
Stačil by mi i Ignore čudlík.
-
Problém s pluginem je takový, že google má nově omezení pro pluginy, které sám neschválí, takže pro nové uživatele, ty co si jako já přeinstalovali chrome a uživatele používající jiné prohlížeče je smolík.
Odkaz na link je: http://diskuse.tiscali.cz/games/bleskovky/obecne-1/?rootId=812636&itemId=812636 -
Furt říkám, že by tu měli být mimo adminů i global moderatoři.
-
Tak nějak. Chtělo by to důslednější moderování diskuzí.
-
Co znamená "kvalitní diskuze"? Podle toho co by si rád zavedl, to diskuzi jakékoliv moc neprospěje, jelikož jak se lidi rozdiskutují tak je to blokne a už nemůžou psát. "Simply clever" řešení, opravdu.
-
A ještě bych zavedl PSVB ať se tady máme všichni fajn.
-
Až budete nejak spoľahlivo permabanovať smradov ako je Trol.diskuzni, ktorý si urobil zo zasierania miestnych diskuzí fulltime hobby, môžeme sa o nejakej donácii porozprávať.