Přejít na výpis diskuzí
Prázdninové info o donate programu Games.cz
14.8.2012 | Redakce Games.cz
98 příspěvků
-
Také bych přidal pravidlo do podcastů, za každé sprosté slovo deset kliků ! Oni Vás ty roupy přejdou. Takový pan Drda by byl po několika podcastech jako Van Damme. *6*
-
Jo, už chápu jak je to myšleno. Hodíme do brainstormingového posuzovacího koše :)
-
Asi jsem to opravdu na začátku špatně formuloval. To bavení se je možné stále ve vláknech pod jednotlivými příspěvky. Ne, že by nebylo možné reagovat na příspěvky víc než jednou. Zkrátka pro ilustraci jako na tom zive.cz, nebo zpravodajských serverech. Mě se tenhle systém dost líbí. Třeba si myslím, že na zive.cz mají asi větší návštěvnost než games.cz? A co se občas dívám do diskusí, nebo ještě víc občas něčím přispěji, tak jsem tam nezaznamenal nějaké vyložené kazení diskuse, prázdné vybavování se (trolling). A i když mají příspěvky dlouhá vlákna, tak po vstupu do diskuse jsou schované a je to pěkně přehledné.
-
Ten nejlepší, věř mi!
-
To je tak hustej nápad, že jsem zároveň pro i proti!
-
Problém je v tom, že hodně často se tu dva či tři lidé opravdu baví (nehádají), trvá to celkem dlouho a přitom je škoda to omezovat. Navíc, velmi často se stává, že ty nejméně hodnotné příspěvky jsou kratičké výkřiky kolemjdoucích, kteří ani nejsou schopni nějaké diskuse a to by tohle opatření nijak neřešilo.
My bychom spíše raději podporovali zdravou diskusi a nelimitovali ji. Někdo dokáže zvládnou kvalitu i kvantitu najednou. Podle mě by tohle bylo hrozně kontraproduktivní. Ale dík za podnět!
edit: Jo pokud máš na mysli to, že někdo třikrát za stránku utrousí, jak je to děsná hra a všichni co ji hrají jsou idioti, to už bude spíš na naši moderaci...:) -
Podle mě ten seznam neznačí to, co je již dokončené, ale naopak na co se redakce primárně zaměří v nejbližším možném termínu... Ale můžu se mýlit.
-
Výraz "facebook" je dnes již vědou přijatý ekvivalent pro "všeobecné blaho"!
-
Abychom nechodili daleko, tak jak RakeW píše, třeba na tom zive.cz
-
Kde to tak je a funguje ? Ať mám přehled :)
-
Když už je dokončená světlá verze webu, nešla by k tomu přidat ještě světlá verze diskuzí? Možná nebudu sám, komu se světlý písmo na tmavym pozadí špatně čte a pročítání diskuze mi kolikrát zabere víc času než přečtení článku *1*
-
Jen to ne bože *11*
-
Ano, a ty reakce jsou pak standardně skryté. Samozřejmě jsem myslel ty hlavní reakce.
-
A co takhle zavést diskuze jen přes fejsíčkový plugin? To by bylo upe mega, boyz! *14*
-
Normálně sebereflexí, před odesláním recenze zaškrtneš buď okénko "konstruktivní kritika", nebo "fanboyovský/haterský průjem".
-
To je vyzkoušená a osvědčená metoda na webech, kam chodí hodně lidí a chtějí mít kvalitní diskuse, žádný nesmysl. Je to podobné, jako když je omezen počet vláken na vybavování se, akorát tohle se týká hlavních příspěvků.
-
Nevím, který web máš přesně na mysli, ale pokud vím, tak třeba na živě má sice uživatel možnost jednoho vlastního komentáře ("názoru"), ale reagovat může na ostatní samozřejmě dle libosti, jinak by to jaksi nebyla diskuze, že jo.
-
To je naprosto nesmysl.
-
Do fabriky rozhodně nechodí, pokud je mi známo... A na chlast mají evidentně peněz stále dost, když jej popíjejí v každém druhém podcastu.
-
So sad right now...