Přejít na výpis diskuzí
Prázdninové info o donate programu Games.cz
14.8.2012 | Redakce Games.cz
98 příspěvků
-
Můžeš si stáhnout plugin do Google Chrome... Udělal ho myslím uživatel "posila". Bohužel nemám link nikde po ruce.
-
*6* Boring !!!! *6* *6* *6*
-
Now I feel refreshed!
-
bany se muzou zavest na IP, ucet nebo e-mail
jsem proti zavadeni jakekoliv formy karmy, to je zkaza -
Proč bych si měl házet klacky pod nohy? Pokud mě redakce bude chtít natrvalo bloknout, ať to s klidem v duši udělá... Nové registrace si tady zakládat určitě nebudu. Dokonce mě může slušně oslovit s žádostí, abych se ze zdejších diskuzí natrvalo stáhnul... I tehdy bych vyhověl.
Mimochodem má každý možnost si mé příspěvky pomocí pluginu do Google Chrome zneviditelnit a já osobně pomáhal při jeho ladění... *3* -
Vtipně zakomponovat tlačítko hide troll. To už bych si účet u tiscali udělal a nepropojoval to čistě přes facebook.
-
Zrovna od tebe bych to nečekal, který sem píšeš neustále jednu hovadinu o Skyrimu a konzolích jako přes kopírák do každé diskuze. Ty bys ten BAN zasloužil okamžitě, tak nevím, proč si ještě házíš sám klacky pod nohy.
-
To bych také zavedl ! *14*
-
A kdybyste opravdu chtěli zkvalitnit diskuse, někde to dělají také tak, že pro článěk je povolen jeden až určitý počet komentářů od uživatele, víc ne. To si pak člověk hodně rozmyslí, co napíše.
-
*6*
-
A to já bych si strašně rád poslechl kritéria takovýchto posouzení.
-
Já taky ! *14*
-
Já nemluvím o "slušnosti", vulgarismy občas v jazyce mají své nenahraditelné místo. Já mluvím o tom, aby lidi nebyli čur*ci... A to nijak nesouvisí s hulvátskou, resp. vybranou mluvou, ač se někteří povrchnější jedinci domnívají, že ano.
-
Tak co třeba možnost smazat příspěvek do určitého časového limitu, řekněme 5 minut?
-
Chtělo by to filtr na diskusní trolly, aby jejich příspěvky byly vidět třeba až po kliknutí na zobrazit skryté, na to bych přispěl. :)
-
"Přidání možnosti smazat čtenářskou recenzi jejím autorem"
Skvělý nápad ! *14* Některým nezmiňovaným ( radši ) by to určitě prospělo ! *14*
Také bych pak přidal filtr na normální recenze napsané zkušenými lidmi a trapné subjektivní recenze napsané haterem/amatérem. *6* *6* *6* -
Nádhera. Moc Vám ty penízky přeju :) Určitě byste si ale těch peněz zasloužili víc. Takhle mají i lidi na podpoře větší peníze než redaktor Games :( IMHO byste to měli zpoplatnit povinně, jelikož jste nejkvalistnější web v ČR a určitě byste si fanoušky nasli a mohli byste zkvalitnit služby a vydělat si na živobytí, aniž byste museli chodit někam do fabriky.
-
Tak každej bohužel nemůže dosáhnout tvé úrovně slušnosti.
-
A nebo by stačilo, aby se lidi nechovali jako čůr*ci...
-
Pěkné hoši.